Talesätt från Afghanistan ”Women are for children, boys are for pleasure”.

Tänk om Annie Lööf kunde ta del av dessa artiklar.
 • Den första artikeln kommer från prästen Helena Edlund, som berättar om upplevelser från en resa i Afghanistan, som förskräcker. Där härjar den mest kvinnofientliga och förtryckande kultur sedan århundraden. Unga pojkar används regelbundet av vuxna män för sexuell njutning. Kvinnor skall veta sin plats i hemmet, föda barn, arbeta och hålla tyst, vilket det afghanska talesättet ”woman are för children, boys are för pleasure” illustrerar.

Men det som förskräckte mest var hur hon vid hemkomsten talade för döva öron  för protesterande åhörare ”…… ”nej, så är det INTE!”. Kvinnor (alltid kvinnor) som aldrig någonsin satt sin fot i Afghanistan förklarade för mig att jag hade fel och kontaktade arrangörerna för att kritisera att jag anlitats som föreläsare. De såg ingen annan förklaring till mina berättelser om sexuella övergrepp mot barn, kvinnoförakt och systematiskt våld än att jag var rasist….”
”……..Kvinnor betraktades skrämmande ofta som förbrukningsvaror. Fängelsernas kvinnoavdelningar var fulla av kvinnor som rymt hemifrån – ett brott som bestraffades med tio års fängelse och vanligtvis med döden efter avtjänat straff. Barn växte upp i familjer där mamman våldtogs och misshandlades, där de själva misshandlades och utsattes för övergrepp av släktingar – och där detta inte ledde till reaktioner från det omgivande samhället.

Låt mig vara tydlig med en sak: Barn som växer upp i miljöer präglade av våld och övergrepp är primärt offer – men de löper även en betydligt högre risk att som vuxna själva bli förövare. De har helt enkelt fått en förvrängd uppfattning av vad som är normalt och godtagbart, vilket jag har skrivit om tidigare på Det Goda Samhället och som tydligt framgår även i Aftonbladets text om de dömda afghanska våldtäktsmännen Reza och Sam…..”
http://helenaedlund.se/om-detta-ma-vi-beratta/

 • Den andra artikeln kommer från dagens Vimmerby:
  ”Två pojkar plågade två tonårstjejer i en timme. De tafsade på dem, hotade dem med kniv, utdelade slag och sparkar – och hotade att döda dem…..

…..De två killarna tog tjejernas ryggsäckar och hällde ut innehållet på marken. Därefter började det en timme långa övergreppet.  

– De slängde en högtalare och en mobiltelefon i backen. De höll fast dem och tafsade på dem. De tog fram en kniv och tryckte upp tjejerna mot ett plank och satte kniven runt huvudena på dem. De sa ”Vet ni hur vi afghaner dödar? Vi räknar till tre” och sedan satte de kniven i planket. De sa att de skulle ligga och flyta i blodet och ”om ni berättar något så dödar vi er”.  

– De högg mot magen på min dotter flera gånger och det var jättenära, bara någon decimeter ifrån. Min dotter var jätterädd och de bet henne i halsen också…..”
http://m.dagensvimmerby.se/nyheter/e/21708/drama-i-en-timme-hotade-att-doda-tonarstjejerna/

Resultatet var bl.a att 99,4 % var män, 49 % hade bott i Iran, 2 % hade utsatts för rekrytering till kriget i Syrien, 0 % hade giltig identitetshandling och 78 % hade fått sin ålder uppskriven av MG.

Argumentet från våra  ”medmänskliga” partiledare lyder att dessa ensamma ”barn”inte skall straffas för migrationsverkets långa handläggningstider.

Detta argument visar sig ha dålig hållbarhet: – Det här är personer som inte kunnat göra sin ålder sannolik, så det är inte säkert att de hade fått bifall om vi hade gjort  vad bedömningen tidigare,” säger Anna Lindblad, jurist på MG, eftersom inga nya handlingar finns för att göra annan åldersbedömning än som tidigare gjorts i flera instanser.
Liknande svar kommer även från Kirsi Laakso Utvik, chefsrådman vid MG-domstolen i Sthl

Expressens slutsats: ”Det är alltså långt ifrån säkert att kortare handläggningstider hos Migrationsverket hade resulterat i bättre chanser till uppehållstillstånd för de 9 000 ensamkommande afghanerna – framförallt inte för de 7 000 som fått åldern uppskriven.” 

Men vad bryr sig medmänskliga politiker om fakta, när de kan få härlig påfyllning av godhetsruset!
Att statsministern,  ena dagen med hög stämma talar om en ansvarsfull migrationspolitik, för att den andra göra undantag för en grupp utan asylskäl, förstår jag, eftersom hans mantra är makten framför allt.
Heder, moral och respekt för lagen hamnade långt ner på hans prioriteringslista, när miljöpartiet hotade att lämna regeringen.
 Tänk om offret om några år kan vara Annie Lööfs dotter, som blir rånad, misshandlad och tom våldtagen av några av sin mors kära afghaner som hon släppte in?
Troligen måste detta ske innan denna förrädiska partiledare kommer till insikt om dagens verklighet för kvinnor och skolflickor.

Kanske dessa förrädiska politiker har ensamkommande ”boys for pleasure,” för mental påfyllning av lyckohormonerna?

7 tankar kring ”Talesätt från Afghanistan ”Women are for children, boys are for pleasure”.

 1. ”Tänk om offret om några år kan vara Annie Lööfs dotter, som blir rånad, misshandlad och tom våldtagen av några av sin mors kära afghaner som hon släppte in?”

  Annie Lööfs dotter kommer att slippa sådant eftersom hennes mor är politiker och därför har råd att ge sin dotter skydd. Politikerna skyddar sig själva och de sina.

  1. Du har så rätt! Att hoppas att moderns politiska karriär skall ta slut är nog inte aktuellt i dagsläget, men det ä alltid för tidigt att ge upp!

 2. Kommer ni ihåg från vinterns ”SVTOpinion Live” – från Staffanstorp ?
  Här finns nu en mycket skrämmande berättelse från just S-torp (mitt namn kapat)
  som verkligen måste läsas och begrundas – vart är vi på väg?

  http://katerinamagasin.se/staffanstorp-jag-bara-vantar-pa-den-dagen-da-de-dodar-mina-pojkar/

  Här en artikel som handlar om ett samhälle i Småland – numera ”invaderat”.

  https://samtiden.nu/2018/05/vilda-vastern-i-smaland-pa-vag-mot-laglost-land/

  – och här ett inslag från landets norra delar
  https://nyheteridag.se/video-storbrak-pa-coop-vaktare-och-polis-tillkallades/

  1. Tack för Dina ”förskräckliga” länkar om hur landets berikare våldför sig på Moder Svea. Men just nu är det tystare om både berikningen,lönsamheten och mörka rötter från 7-klövern. Min förhoppning är SD > 25% och att AfS kommer in i riksdagen och ser till att SD inte tappar kursen.

 3. Situationen i landet är helt under isen. Läste om den 60-åriga kvinnan som slogs och sparkades till döds av en iranier. Denna person har ett långt brottsregister och blev på 90-talet utvisad till Iran men återvände efter 6 månader och fick uppehållstillstånd.
  Eller exemplet Akilov (lastbilsterroristen) som hade visum till Polen men begav sig till Sverige och sökte asyl i någon annans namn. Lånade ut sitt arbetstillstånds nummer till en annan person och arbetade själv svart åt bl.a. Özz Nujen. Falska adresser och andra underligheter.
  Det verkar finnas absolut noll koll på vilka som kommer in i landet. Förstår inte hur MG kan ge uppehållstillstånd till en utvisad person.

 4. Från min syster:
  Varför vill ingen politiker ta till sig fakta? Flickorna i Vimmerby förskräcker mig, dessutom tror jag att det kommer fler rapporter i framtiden och ingen bryr sig om detta! Hur många flickor ska offras? Varför uttalar varken drottning Silvia eller Viktoria sig om dessa unga flickor, de var ju båda på skådespelarnas möte? Gäller inte svenska barn längre ?

Kommentarer är stängda.