Några absurditeter från absurdistan

Var ska man börja bland landets alla absurditeter?

Min bror, lastbilschauffören och Formel 1 fantasten:

”Hur i helvete tänker polisen och politikerna i Växjö? Böneutrop på upp till 110 decibel är schyst, men Anderstorps formelbana för go carts tävlingar måste stängas, för att de vid enstaka tillfällen mullrat  upp till 95 decibel, att ringa i en liten klocka gick inte heller an, när klockarn var fel man, (katolik) men snuten som sa ja, var väl rädd för att få på käften om de stoppat ropen från Allah. Faen,  vilka idioter, att de får gå lösa….”
http://teknikensvarld.se/anderstorp-lagger-ned-racingverksamhet-117851
/http://www.gp.se/debatt/böneutrop-här-för-att-stanna-1.5948100

”Islamiseringen, är ett sluttande plan, skriver Mohamed Omar i Det Goda samhället. ”Islamiseringen är inte något som händer över en dag – den är en stegvis process. Vi kan titta tillbaka för se hur den gått till hittills. Först hade vi inga moskéer alls, sen fick vi källarmoskéer, vilka följdes av riktiga moskéer. Först hade vi inga böneutrop, nu har vi några. Det är inte svårt att dra slutsatser om framtiden. Det är bara att titta på hur det var, hur det blivit, och få en bild av vart vi är på väg…..” 

Så vad som väntar oss är förkunnelse om islams överhöghet från moskéns minaret fem ggr/dag. Nu får också invånarna i Karlskrona njuta av Allahs budskap, som står över allt annat, till glädje för vår vänsterockuperade kyrka.

Ärkebiskop Antje Jackelén twittrar och är nu sur över reaktionerna på hennes ordval angående terrorangrepp. Steget efter på twitter har tjuvlyssna på ett arbetsmöte. 

I söndags, den 13/5 tyckte hon att det var trist när kristna i Indonesien mördades av en muslimsk familj i en kyrka, men backar vi bandet till den 24/11 i fjol, så kallade hon på sin Herre, som skulle förbarma sig över muslimer som dog efter ett terroristdåd i en moské. Att kristna ligger långt ner på hennes omsorgslista förstår vi av hennes valspråk Allau Akbar, som ständigt utropas av hennes skyddslingar innan de attackerar kristna.

– Migrationsverkets utvisningsiver gäller bara skötsamma, skattebetalande invandrare eller idogt studerande gäststudenter. ”9000 utan asylskäl behåller vi men duktiga arbetare med jobb utvisar vi” skrev min observanta väninna och fortsatte med att ”våldtäktsmän får stanna, men inte studenter…”
För någon kompetensamnesti är inte aktuellt efter den lagvidriga gymnasieamnestin.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=6950028

https://www.entreprenor.se/nyheter/kompetensutvisningarna/ali-litet-misstag-tvingar-mig-och-min-familj-lamna-sverige_709639.html

Alltså, ljugande afghaner får stanna och brottslingar av alla kategorier får vara kvar till evig försörjning i absurdistan.
Att delge nya undersökningar till S och M är meningslöst efter som både Löfvens och Kristerssons läskunnighet sviktar.
https://kronbladet.se/2018/05/15/ny-forskning-visar-att-80-av-brotten-fran-asylinvandrare-ar-sexualbrott/

https://faktafabriken.com/2018/05/07/gruppvaldtakter-okar-i-sverige-och-denna-okning-ar-kopplad-till-migrationen/

Media slutar aldrig med sina inkonsekvenser. Här vägrar de bilder av en känd fotograf, som visar vardagen i Malmö.
http://www.granskningsverige.se/uncategorized/bilder-som-expressenkvallsposten-vill-morka-for-svenska-folket/

Men hjärtskärande bilder på små barn som är på flykt tar aldrig slut, att majoriteten ”flyktingar” utgörs av unga, starka och friska  män gör sig inte lika bra på bild.
Vi minns alla Europas masspsykos efter att bilden på lille Alain Kurdi kavlades ut, för att dämpa kritiken mot EU:s flyktingpolitik. Analysen av krafterna bakom infernot i Mellanöstern var och är inte lika känslogripande.

Patrik Engellau skriver att staten inte försummar något tillfälle till alibi för skattehöjning,  Engellau skriver att det mest stötande han stött på är den falska FN rapporten, som upprört många. Med tanke på att denne samhällsengagerade man under sin levnad upplevt mycket stötande, så förstår vi att han är upprörd.

Han avslutar sin artikel i Det Goda Samhället så här: ”…Varför gör staten så här? Varför betalar den för att få skarp kritik av FN? Därför att den är listigare än du tror. Politikerväldet och dess apparater vill alltid ha mer makt och pengar. Med vilka argument ska staten övertyga dig och mig och alla andra nettoskattebetalande medelklassare att skatten är otillräcklig?
Ett bra argument är att världsorganisationen FN inte anser att staten gör tillräckligt. Då måste den ju har mer resurser och mer makt. Och om du protesterar mot det är du rasist, så håll tyst.
Att det är staten själv som köpt hela kampanjen från en av staten nästan totalfinansierad lobbygrupp som heter Svenska FN-förbundet är det knappt någon som genomskådar
.” Rekord i Fake News!

Jag vill nu rikta en varning till alla som tror på finansministerns mantra, för att klara, vården, skolan och omsorgen, behövs mer , inte mindre skatt.
Tänk om hon ärligt kunde säga, för att klara landets världsrekord i humanitet, så måste vi höja skatterna, vår dragningskraft på all världens ”flyktingar” är ju bevis på att vi gör rätt, beröm får vår statsminister titt som tätt av både EU och FN…

-Att många samhällen köps upp av Migrationsverket eller rättare sagt övertagits av migranter är en sanning i många tidigare idylliska samhällen, där har nu svenskar körts bort från samhällets arenor. Här är det Samtiden, som återger en tur i Strömsnäsbruk, där ciceronen är en uppgiven invånare, som berättar om hur araberna har tagit över vårt samhälle.
https://samtiden.nu/2018/05/idyll-i-sonderfall-2-araber-har-tagit-over-vart-samhalle/

Mattias Lindberg på twitter
”UNHCR hade en total budget på ca 62 miljarder kr för 2017, vilket jag bland annat skrivit om tidigare på Twitter. Jag har också skrivit tidigare om hur mycket den förda flyktingpolitiken kostade Sverige 2017, nämligen 110 miljarder kr.”
Alltså rena knarket för sångarna i ”änglakören”. (Begreppet ”änglakören” kommer från Ivar Arpi)

I vanlig ordning får jag nu begränsa mig inför dessa outsinliga absurditeter, men sparar den största absurditeten till sist, med en finansminister som inte vet till sig av beundran för statsministern på twitter.
Vad värre är så drar hon in folket i denna sin beundran, som vanligt utan faktaunderlag: Håll i Er nu, när hon säjer att Stefan Löfven är  ”Den bästa statsminister landet haft! ”