Frivillig hälsoundersökning för nyanlända, men tvångsvaccinering för värdfolk i Europa

Att jag bor i landet absurdistan blir allt mer tydligt.
Vad sägs om förslaget om tvångsvaccinering för landets befolkning i fjol av moderaten Sofia Arkelsten, som socialutskottet avslog den 28 april 2017.
http://2op.se/2017/04/28/motion-om-tvangsvaccinering-avslas-28-april-2017/
Citat:Den omtalade motionen från Sofia Arkelsten (M), om att det allmänna vaccinationsprogrammet bör vara obligatoriskt avslås. Det meddelar socialutskottet på sin hemsida i ett betänkande idag.
Utskottet föreslår att riksdagen avslår samtliga motioner som berör vaccinationer.
Det finns reservationer mot beslutet att avslå motionerna, men inga nya uttalanden berör frågan om att införa tvångsvaccinering i Sverige. I stället föreslår flera politiker att man kontinuerligt utvärderar vaccinationsprogrammet.
Vidare föreslås också att regeringen bör satsa på en omfattande informationskampanj för att stäva det växande motståndet mot vaccinering i Sverige.”

Varför inget förslag om tvång när det gäller hälsoundersökning för nyanlända?
Tidigare utrotade sjukdomar som TBC har kommit åter.   Behandlingsresistenta bakterier följer i migrationens spår och antcimexs utryckningar slår alla rekord. Den officiella förklaringen är att vi reser mer.  Samma idioti som ökad anmälningsbenägenhet vid sexualbrott och att det är vi pensionärer som orsakar sjukvårdskrisen. Tyvärr finns det inget stopp på absurditeter från politiker, för invandringen är fläckfri.

Nättidningen newsvoice.se har föredömligt haft många artiklar om alternativa metoder inom vården, risker med t.ex den trådlösa strålningen och nu mot tvångsvaccinering.

Att det finns flera studier av läkare som redovisar risker med vaccinering är likgiltigt, för även här är det den globala eliten inom läkemedelsindustrin som bestämmer. Forskning finns om att DNA-rester i vaccin kan vara orsak till autism, cancer och kroniska sjukdomar, men läkare men dessa teorier har det inte lätt bland vaccinationstrogna kollegor.

Ett upprop finns på facebook för namninsamling mot förslaget om tvångsvaccinering, för frågan kan komma åter efter valet. I en artikel på newsvoice skriver Per Melin att;

Kampanjsajten Skiftet med slogan ”Demokrati i rörelse” låter folket starta namninsamlingar för olika ändamål, men inte alla insamlingar accepteras. Skiftet stoppade en kampanj mot tvångsvaccinering med argumentet att de som inte vaccinerar sig är själviska. Per Melin anser därför att Skiftet är en blufforganisation.”
”Skiftets” bakgrund är arbetarrörelsen ….. Tänk så framgångsrik regeringens infiltration är i samhällets alla vrår, för att tysta folkets röster.
https://newsvoice.se/2018/04/25/skiftet-namninsamling-vaccin/

Från artikeln kommer följande referenslista:

I första ronden så har socialutskottet således givit avslag för denna motion om tvångsvaccinering, men förordar mer uppföljning av vaccinationsprogrammen samt mer information om vaccinationens fördelar, så misstanke finns att politiker laddar om.

Min egen uppfattning är att vaccinationer har räddat otaliga liv, men det måste vara frivilligt och vägas mot dess risker för den enskilda familjen/personen. Jag själv undviker alla vaccinationer pga av autoimmuna sjukdomar, vaccin bara stressar upp ett ”bråkigt” immunförsvar. Samma reaktion kan ske hos andra individer med högre känslohetsgrad än majoriteten.

Med pandemixskandalen i färskt minne, som förstörde livet för många unga, genom att den hos vissa resulterade i den neurologiska sjukdomen narkolepsi, så borde fler vara tveksamma till detta överhetstvång från läkemedelsverkets företrädare, våra politiker.

Vilka kopplingar som fanns hos politiker till läkemedelsbolaget Glaxo Smith Kline kan vi fundera över, när de gick ut med ovederhäftigt och överdrivet alarm mot svininfluenzan.

Så skriv för Guds skull på listan om Du har tveksamheter om detta vaccinationstvång, från läkemedelsindustrin, där tjänstvilliga politiker i vanlig ordning hittar på ett alibi. För självklart laddar de om efter valet.

Länk för påskrift angående nej till tvångsvaccinering:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0JXN5oa9hc9Tt_b-f5TIZ8zDpOVywcrmhrxN6lb2l4v_RiASw/viewfo

5 tankar kring ”Frivillig hälsoundersökning för nyanlända, men tvångsvaccinering för värdfolk i Europa

 1. Bra skrivit. Komplikationer av vaccinationer förekommer. Varför skall inte nyanlända undersökas?

 2. Komplettering: när jag blivit sjuk har jag sedan barnsben haft inställningen att kan man inte bli specialist på all världens sjukdomar kan man åtminstone bli specialist på de sjukdomar är verkligt intressanta nämligen de egna (egotrippat nog)

 3. Det finns en ofrivilligt komisk dramaturgi i en del läkarfilmer. 1)patient kommer svårt skadad till sjhs. 2) heroisk insats av vårdpersonal 3) patient klarar sig. 4) bagatellartat sjuk människa dyker upp på sjhs. 5)ej förutsebar och ovanlig komplikation dyker upp 6.) patient avlider trots insats från sjukhusteamet. allmän förstämning…
  Ju tydligare dramaturgi desto larvigare TV-serie.
  Verkligheten som alltid är ju mer komplicerad men för egen del kan jag ärligen säga att jag har aldrig haft några problem med mina vaccinationer och i stort sett har jag förtroende för svensk sjukvård. Men misstag begås ju med viss regelbundenhet som vid all mänsklig verksamhet. men misstag är misstag och är sällan logiska

  1. Ett av många problem är samordning mellan olika specialister, när man har många sjukdomar som kräver riklig medicinering. Kroniker är som Svarte Petter i sjukvården, som ingen vill ha, tal om biverkningar uppfattas mest som en förolämpning mot doktorn och den heliga läkemedelsindustrin. Här måste en öppning ske till alternativen, som har en betydligt bättre etablering inom sjukvården i Europa.

 4. Fån min syster:
  Tänkvärda bloggar, tänk om Löfven kunde läsa dessa och tänka till hur landet ser ut i dag. Undrar vad han tänker om Orbans klokskap, om att hjälpa på plats och inte få sitt land förstört!

Kommentarer är stängda.