Nytt asylskäl; handläggningens tid?

Varför kryper regeringen så för ett parti vars legitimitet ligger runt 4 % spärren?
Samma kryperi ägnas åt muslimers krav, som ofta strider mot svensk lag.

http://jeanders-bilder.blogspot.se/2016/07/den-svenska-flatheten.html

Alliansen har sovit under snart fyra år och för dessa bröder är nyval värre än pesten. Decemberöverenskommelsen, som satte demokratin ur spel har ägt rum i praktiken, sedan dec 2014.
Alla undrar om Annie Lööf nu skall rösta ja till denna lagvidriga gymnasieamnesti den 4 juni, men med EU-domstolen i ryggen så är det väl ganska troligt. Undrar om hon håller med migrationsminister Helene Fritzon som anser att det är skillnad på juridik och politik? Så förvandlar regeringen Svea Rikes Lag till ett spel för gallerierna.

För nya läsare , tag gärna del av gästkrönikör Karin Ferms inlägg från den 17 jan i år. Där hon skriver att det är bättre att starta yrkesskolor i Afghanistan, än slösa bort miljarder här hemma, utan minsta krav på resultat. Sedan blir det låtsas arbeten för hela slanten, bidrag, stöd, förturer och återuppståndelse av familjen för återförening,  för ingen tror väl att någon gosse skulle återvända hem efter gymnasiestudierna?

Nu har debatten gått hög om just höghastighetståg. Kostnaden är astronomisk på > 250 miljarder, som säkert kommer att skena, se bara på nya KS svindlerier. Men vad ingen nämner är att de totala  samhällskostnaderna för 1 års migration kan uppgå till hela denna summa.  Migrationen är en helig ko, som aldrig får ifrågasättas, för då är man ond.

Merit Wager, alltid lika skarp och kunnig avslutar sitt inlägg från den 19 april så här:

Citat:
”Det är en helt ny sorts invandring som Centerpartiet nu vill ha.
Nämligen en ordning där unga män som vi inte ens vet vilka de är, från ofta våldsamma länder utanför Europa ska kunna vandra in och få sina liv bekostade av svenska skattebetalare som redan dignar under skattebördan. Och som i allt mindre utsträckning får del av det som staten ska tillhandahålla och garantera i enlighet med det samhällskontrakt som ingåtts när man betalar bland världens högsta skatter.

Är svenska folket medvetet om det?
Särskilt de personer som i september kanske hade tänkt rösta på ett parti med en så apart agenda? Ett parti vars slogan ”närodlad politik” också är en slogan om ”kravlös hitkommande-politik”?
Ett parti som megalomant struntar i de viktigaste samhällsorganens mycket allvarliga och skarpa kritik mot påhittet att ta in afghanska män i Sverige enligt den socialdemokratisk-miljöpartistiska regeringens förslag?

Till slut två citat ur Lagrådets remissyttrande till regeringen:

Det är en ny princip i utlänningslagstiftningen att låta handläggningstidens längd utgöra i stort sett enda skälet för uppehållstillstånd. Lagrådet anser att gränsen här har nåtts för vad som är acceptabelt i fråga om hur lagstiftning kan utformas.” Slut citat.

Jag vet att jag ständigt upprepar att  majoriteten av svenska folket vägrar att se vad som håller på att ske med vårt land. Nationalstaten skall bort, tack vare våra karriärtörstiga och okunniga politiker, som leder EU:s värstingliga i sin iver att förverkliga globalisternas NWO ideer.

Men kan bara en av alla nytillkomna prenumeranter tänka om, genom gästinlägg, kommentarer, länkar och övriga källor för annan röstsedel den 9 september, då är jag mer än nöjd. Jag kommer att fortsätta att belysa hårresande exempel i landet på vad regeringen med vänsterliberala vänner ställt till med, även om jag får rollen av en upprepande papegoja.

 

5 tankar kring ”Nytt asylskäl; handläggningens tid?

  1. Bröderna Marx kände verkligen de mänskliga svagheterna och kunde roa folk med sina roligheter. Själv har jag tagit lite från deras tänkande: Jag är aldrig så allvarlig som när jag skämtar. Min far som var mycket intresserad av politik påstod att på ett större möte gäller det att locka skrattarna på den egna sidan. Fungerat ganska bra. Men jag har efteråt kommit på mig med att fråga vad var det jag egentligen jag tyckte var så roligt.

    1. Tack för en härlig reflexion! Att skämta om dagens situation kräver minst bröderna Marx begåvning.

  2. Hört i en TV-debatt för länge sedan: – Svenskens fördom är att han tror att han har inga fördomar. Hört från bröderna Marx : Detta är mina principer och är ni inte nöjda så har jag andra

  3. Bra Harriet. Fortsätt . Upprepning behövs vi människor kan lätt glömma vad vi läst tidigare.

Kommentarer är stängda.