Pensionärer förena Er och kräv rättvisa!

 ”Invandrare demonstrerar i Solna för att de måste flytta ifrån lägenheterna de fått, efter två års etableringstid…” skriver min observanta, gamla väninna och bifogar denna bild.

Demonstration mot alla orättvisor från politiker?
Nu tycker jag att PRO med andra pensionärsorganisationer skulle ordna en demonstration och kräva rättvisa mot fattigpensionärer, som får gå till soppkök och där somliga tvingats ut på gatan i hemlöshet.
De måste söka skydd hos varandra när den skrala pensionen kommer. Risken att åka fast för rånargängen är obefintlig, för regeringen prioriterar i stället nätets jägare, så fler äldre blir polisanmälda, som argt protesterar på nätet. Djurplågaren Tomas Åberg med gelikar har glada dagar och godhetshormoner strömmar över korrekta politiker, när de försvarar  demokratin genom att stampa på sin egen befolkning.

Dessa utstötta gamla ur fd folkhemmet är inga missbrukare. Arbetslöshet, sjukdom och en skilsmässa kan numera få vem som helst att trilla ut, med undantag av nyanlända, där röda mattan rullas ut för afghaner, med lagförslag om undantag från lag och rätt.

För denna grupp och övriga nyanlända byggs det hus, lägenheter och bostadsrätter så det knakar. Att stadens parker försvinner är inget att fästa sig vid och att värdlandets pensionärer blir allt fattigare är helt i linje med dagens agenda, som Löfven glömmer att nämna. Vi, pensionärer är fattigast i hela Norden och har halkat ner till mitten av EU:s alla medelmsländer.
Dessa trista fakta är inget som vår landsfader vill stoltsera med i EU, där är det bara mer kvotflyktingar som ger ryggdunkningar av Macron och Merkel, när denna globala springpojke frotterar sig med EU eliten. Ärlig är i alla fall Macron, när han i EU-parlamentet förkunnade att vi som är nationalister bedriver inbördeskrig!
Så, nu kan det bli nya inkomstbringande represalier med böter till Macaronföljsam statsminister.

KI varnar
Att konjunkturinstitutet riktar skarp varning inför framtiden beträffande den höga invandringsrelaterade arbetslösheten är inget som regeringen vill ta in.
Neddragningar, besparingar och ytterligare skattehöjningar står för dörren, men det drabbar aldrig deras bidragsväljare i förorten. För med fortsatt rättighetsbaserad välfärd, så är ett låglönejobb inget som lockar, det bara reducerar de rikliga bidragsnivåerna.
SVT hade ett långt inslag om en kvinna som levt på bidrag i > 16 år, som nu fick städa trappor i närheten av sitt eget boende, givetvis var hela lönen skattesubventionerad i hennes ny-starts-jobb.  Tanken från SVT var väl att glädja Ylva Johansson, som förkunnade att staten, dvs skattebetalarna, måste subventionera både ny- och gammelanländas jobb, men hon nämnde aldrig vilken grupp som skall stå tillbaka, för denna givmildhet (Rapport 17/4).

Värdlandets medborgare skall  betala och utsättas för  besparingar
Däremot är aktiviteten stor beträffande besparingar mot värdlandets gamla, sjuka och arbetslösa.
FK handläggare berättar att  ju fler avslag på sjukersättning de gör, så märks det direkt i deras lönekuvert som belöning! Precis som höga betyg av generösa lärare kan ge utdelning som förstelärare, att kunskapen sjunker är en annan femma.
Nio kronor kvar efter den senaste höjningen för mat och boeende av kommunen,  kan gamla ha kvar av sin pension, berättade nyligen en bitter son.

EU domstolen en räddande ängel?
Nu kan både Annie Lööf och statsministern skylla på EU domstolen, som nu förkunnat att ensamkommandes angivna ålder vid ankomst skall utgöra fakta. För nu har  domstolen, globalsternas förlängda arm, beslutat om rätten för dessa ensamma ”barn” att återförenas med sin familj, ibland fru och barn. Nej, inte i hemlandet, utan i värdlandet med livstids försörjning. Detta kom som en skänk från ovan för Annie Lööf, nu har hon alibi till den 4 juni fär att rösta ja till regeringens förslag om amnesti för 3 miljarder till 9000 afghander, som saknar asylskäl, trots lagrådets massiva protester. ”Vi har all respekt för lågrådet” hycklade migrationsminister, Helene Fritzon, i Rapport den 19 april, och fortsatte med att ibland var det viktigt att politiker fick bestämma….

Pensionärsböter behövs
Så böter från främst fattigpensionärer som luftar sin vrede på nätet, kan behövas som förstärkning, när anhöriga bultar på dörren till detta bidragsparadis. Statens finanser går bra, förkunnar finansministern, men glömmer att nämna att regeringen vältrat över migrationens kostnader på kommunerna och är totalt likgiltig för att flera nu tvingas sova på gatan.

 När det gäller migranter är Sverige ett rikt land, men blir fattigt så fort det handlar om pensionärer!

Muslimen som fick uppehållstillstånd med sina tre fruar på oklara grunder är nu en herreman i den småländska idyllen, där han alternerar med sin patriarkala manlighet mellan sina familjer boende i tre hus!
För om Du praktiserar Koranens levnadsråd, då gäller inte Svensk lag. Anpassning med integration till Sverige, gäller bara till bidrag utan minsta motkrav.

Jag misstänker att Stureplanscenterns supportrar ler i mjugg, månggifte och pedofili var ju deras tidigare, mångkulturella önskemål, som Jeander -bilder.blogspot.com träffsäkert illustrerar.

Att läsa Carolin Dahlmans ledare i Kristianstadbladet om pensionärer är en lisa för själen.
http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/svenska-pensionarer-ska-inte-behova-svalta/

Citat: ”De har jobbat ett helt liv. De har lyssnat till löften från regering efter regering. Betala bara dina skatter så får du trygghet, sa politikerna. Bla bla bla bla bla. Skatterna höjdes steg för steg, decennium efter decennium, och de betalade lojalt – för alla gör ju likadant och vi tar hand om varandra när det krisar. Tänkte de. Sen fyllde de 65……..Vi har råd, vi har pengar, oj vad rika vi är. Tjohoo, let´s party! Let´s party med andras pengar! Rädda världen och ge bort andras pengar! Den rosenkindade generositeten från rödgröna politiker är som tillkommen i ett rus, som om de var höga på amfetamin och lösgodis och energidricka på en gång. Yay, jippi…..”

Därför är det så viktigt att sprida den ideella föreningen Magmas upprop om en dissidentfond för bötfällda. En folkets protest mot maktens översitteri mot sina medborgare.
”Hjälp oss att hjälpa personer som blivit bötfällda för ”hets mot folkgrupp”!

Ideella föreningen MagMa, politiskt och religiöst oberoende, arbetar för ett mer rättvist och för alla hållbart samhälle. https://corneliadahlberg.wordpress.com/magma/

Föreningens verksamhet består bland annat av samhällsengagemang gällande politikers, myndigheters och journalisters förljugenhet och övergrepp mot samhällsmedborgare. Paragrafen ”hets mot folkgrupp” anser vi vara illvilligt tolkad, ofta mot pensionärer som uttryckt ilska över politikers uppenbara orättvisor i en kommentar på nätet. Därför har föreningen genom Harriet Larsson startat uppropet för en dissidentfond för bötfällda.

Andra aktiviteter från medlemmar i föreningen är plakatmanifestationer: https://corneliadahlberg.wordpress.com/sanningskommission-och-riksratt/

Föredöme är protestveteranen Olle Ljungbeck i Gävle och Mynttorgsaktivisterna i Stockholm

Överför valfritt belopp till kontonr inkl clearingnr: 8021-8 4031687-9 Swedbank (Åtvidabergs Sparbank). OBS: För alla som inte är Swedbankkunder – skriv siffrorna i en följd: 8021840316879

Betalningsmottagare: MagMa:s Dissidentfond – skriv Dissident vid överföringen!

Ev. utbetalningar till bötfällda personer kommer att rapporteras till de forum som publicerar detta upprop. Nästa gång kan det vara Du som blir ”jaktoffer”.

Upplysningar: Lars-Erik Nilsson, ordförande i ideella föreningen MagMa: e-post seje@telia.com

Varmt tack till alla Er som hjälper oss!

2 tankar kring ”Pensionärer förena Er och kräv rättvisa!

  1. Pensionärer är en grupp med begränsade möjligheter att ta tillvara sina synpunkter.

    En del är fortfarande vitala och kan klara sig själva på sin pension, även om den aldrig höjs i takt med kostnadsutvecklingen som de kommunala taxorna. I den gruppen är få intresserade av gruppens välfärd. De är mer intresserade av resor och gott vin till maten. Folk med låg pension och avtagande intellektuell förmåga är politikernas vänner. De saknar förmåga att tala för sig. Därför får de det sämre i ökande takt då pengar överförs till arbetslösa invandrare..

    Ekonomen Hans Jensevik har i åtta videor på Youtube
    påtalat kommunernas ansträngda ekonomier som följd av påtvingade asylsökare. Dessa kräver försörjning, många under hela livet. Jensevik förutser att det i högt grad blir äldrevården som får vidkännas nerdragningar för försörjning av arbetslösa. Några kommuner ligger redan på lägsta skamnivå, men i flera kommuner finns fortfarande sammantaget någon miljard att dra ner på i äldrevården. Det kan ske bl. a. genom nerdragningar av personalen men metoden har en baksida. Äldrevården är en arbetsgivare där kommuner kan dumpa lågutbildade invandrarkvinnor för att få ner arbetslösheten, så hur kommunerna än vänder sig har de ändan bak. De får välja mellan pest eller kolera. Förre arbetslösa med fler invandrarkvinnor i äldrevården och växande kostnader i socialnämnden. I praktiken blir det av brist i kassan både i vården och höga sociala kostnader för arbetslösa.

    Var är alla politiker som påtvingat landet denna påstått lönsamma arbetskraftsinvandring?
    Hur skall kommunerna klara sig under de tio år innan statistiskt hälften av nysvenskarna fått arbete, förhoppningsvis i privata bolag så inte kommunerna belastas?

    De bör tala om hur kommunerna skall bete sig för att den nya arbetskraften skall bli så lönsam att de gamla kan få den vård och ekonomi de förtjänar.

    1. Tack för Din gedigna kommentar, som jag hoppas många tar del av. För precis så är det. I går skrev Östgöta Correspondenten om ”Stålbad för hemtjänsten” nu skall 7-8 tjänster bort. Personalen är förtvivlad. I Kinda kommun jäser missnöjet, men kritik (som få vågar yppa numera) avfärdas av socialchefen Joachim Samuelsson, med att ”Mitt uppdrag är att hålla budget.”
      Finns det någon läsare som har sett rubriken ”Stålbad för nyanlända”? Knappast, för migrationsverket arbetar på löpande räkning. Regeringen blundar för misären hos fattigpensionären och värdlandets hemlösa. Lågavlönade kvinnor skall jobba ”effektivare” och ”utnyttja den nya tekniken.” Men 3 miljarder går att slänga ut på deras förkastliga gymnasieamnesti. Många PRO föreningar är mer engagerade i att gömma illegala, min syster blev tillfrågad om hon inte kunde gömma en afghan…..Detta är brottslig verksamhet, som borde bestraffas, men Löfven satsar hellre på att tysta pensionärer…

Kommentarer är stängda.