”Är svensk sjukvård gratis?”

Veckans ”snackis” var SVT:s Washington korrespondent Carina Bergfeldt. Hon ondgjorde sig över räkningarna hon fått för olika sjukvårdsbesök i USA. På en tweet och påstod hon att i vissa länder kostar det och i andra är sjukvården gratis. Vilket resulterade i arga kommentarer på nätet.
https://www.svegot.se/2018/04/17/video-ar-svensk-sjukvard-gratis/

Kanske SVT hjälper denna Trump hatande och odiplomatiska korrespondent med hennes sjukvårdsräkningar, som tack för hennes goda, subjektiva vänsterrapportering, som tyvärr bara fortsätter.

Hon har tidigare belönats med Stora Journalistpriset för sina undermåliga rapporteringsinsatser. Men visst uppfyller hon kraven på en framstående propagandamegafon för SVT och regeringen.

Så visst stämmer det att lögnen bär sanningens ljusa kläder!
Hos hela vänstern återkommer samma uppfattning gång på gång, att när staten står för fiolerna, ja då är det gratis? Kanske är det identitetspolitiken som gjort att utomnordiska invandrares inställning smittat av sig, att Sverige består av ett outtömligt ymnighetshorn?

Tur att alternativa medier finns, här är det nättidningen Svegot, som rapporterar hur det står till. Men den nakna sanningen måste alltid straffas. Nu är Svegots ansvarige utgivare Ingrid Carlqvist anmäld för att ha startat en podkacast ”Ingrid&Conrad” utan ansvarig utgivare.

– Det är ju helt bisarrt, det finns tiotusentals Youtubers, ska alla dessa ställas inför rätta då eller? frågar Ingrid Carlqvist retoriskt.
https://www.svegot.se/2018/04/15/ingrid-och-conrad-riskerar-fangelse-for-grundlagsbrott/

Enligt Svegot är det bara tre podcats som anmälts till JK- ” Ingrid & Conrad”, Radio Regeringen och Radio Realism (före detta Radio Länsman, numera Verklighetschecken).

Men det kan säkert bli fler, för regeringen är i desperat behov av fler lögnare i sanningens kläder.

Anmälare? Givetvis den skattefinansierade Juridikfronten!!!

Vars målsättning är ”….att tillse att legitima rättsliga processer inleds och drivs mot personer som i Sverige företräder, eller på annat sätt innehar en tongivande eller betydelsefull ställning i, nationalistiska eller därmed jämförliga organisationer och rörelser, i syfte att belysa och motverka dessas brottsliga och eljest klandervärda gärningar”.

Undrar om de fått tips av Emanuelle Macron?

Jag förstår att både kulturministern och statsministern blev hänförda av glädje, när de läste denna målsättning och befallde sina underlydande att bevilja deras finansieringsansökan fort som tusan.

Hur tysta  utländsk press?
Kruxet är hur utländska medier som berättar den nakna sanningen om Sveriges förfall skall kunna straffas för nedsvärtning av Sverigebilden? I första omgången kommer de att klassas som spridare av fake news, som Voice of Europe med sina Uncensored News.

https://voiceofeurope.com/2018/04/taxes-will-rise-in-sweden-as-half-of-all-new-swedes-remain-unemployed-after-eight-years/

Konjunkturinstitutet riktar skarp varning till regeringen om den höga invandringsrelaterade arbetslösheten, vilket kräver besparingar och skattehöjningar, eftersom välfärden är rättighetsbaserad, sade dess chef.
Att minska på rättigheterna för de som inte vill integreras, lära sig svenska och göra sig anställningsbara etc finns inte på kartan.

Endast, vi höjer skatten!

Då kan främst rödgröna kommuner få fortsätta med att ge bidrag till illegala, som skall utvisas. Göteborgs röda kommunpampar kan fortsätta med sina excesser, bygga fler kamelcenter som fjaskot i Angered, polisen får knåpa med fler armband, fler broschyrer om hänsynstagande till muslimska traditioner, även om de bryter mot svensk lagstiftning, kan ges ut och skulle fantasin tryta så kan alltid fler genuscertfierade kurser bli obligatoriska för alla offentliga utövare.

Så nu blir det säkert nya titlar på hitte-på-jobben, som skattefinansieras flera ggr om. Allt för att trixa med arbetslöshetsstatistiken inför valet, vilket socialdemokraterna alltid varit mästare på.

När en invandrarkvinna, som varit arbetslös >16 år och äntligen fått ett skattesubventionerat städjobb beskrivs som en framgångssaga av SVT, då borde varenda medborgare förstå hur illa det står till. Läsare av Voice of Europe har nu fått denna bisarra information.

Lästips, om ork finns kvar:
Vård som inte kan anstå verkar inkludera allt…
http://www.socialstyrelsen.se/vardochomsorgforasylsokandemedflera/halso-ochsjukvardochtandvard/vilkenvardskaerbjudas/vardsomintekanansta

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/underskotten-vaxer-i-valfarden-20720

 

 

En tanke kring ””Är svensk sjukvård gratis?”

Kommentarer är stängda.