Lögnen och Sanningen är ute på vandring!

Min syster, som hälsade på i helgen berättade följande sedelärande saga.

”Har ni hört?
Sanningen och lögnen var ute och gick i skogen. Det var en varm dag och när de kom fram till en liten glittrande sjö sa Sanningen: Jag skulle så gärna vilja bada, men jag har glömt mina badkläder.
Lögnen svarade : Vi är mitt ute i skogen, här finns ingen mer än vi. Varför klär du inte bara av dig och hoppar i?  Strax dök Sanningen ner i vattnet och simmade ut. Då passade Lögnen på att stjäla Sanningens ljusa kläder och sticka därifrån.
Så kom det sig att sanningen är naken och att lögnen går omkring i världen, utklädd till sanningen.”

Faktablad kränker och är rasistisk propaganda
Här är ett par exempel på rektorer och skolledare som bär ”sanningens” kläder, när dessa lögnare påstår att fakta är rasism och kränker.

Först elever på Dackeskolan i Umeå, som gjorde ett faktablad med källhänvisningar om invandringen, men detta tilltag blev kallat för rasistisk propaganda av upprörd rektor med lärare som anmälde detta till Säpo.

”…… – Vi tycker det är en skam för Dragonskolan. De säger att det är viktigt med källkritik samtidigt som de kallar ett flygblad med enbart fakta och med angivna källor längst ned, för rasistisk propaganda.” säger eleverna som delade detta informationsblad.

Samma Inställning finns numera på KTH, där studenten Felix inte fick nämna den nakna sanningen med sitt faktablad om invandrarbrott, för att det kränker muslimska studenter i gruppen. ”Felix, blev hotad och kallad ”rasist” inför hela klassen. Då inledde KTH ett disciplinärende – mot honom. Studievägledaren: Lämpligt ”hålla tyst om sina åsikter om de inte stämmer överens med resten av klassen…”

All heder åt dessa elever och studenten ”Felix” som delger den nakna sanningen!
Vänsterns indoktrinering  av hela utbildningsväsendet från förskola till universitet och högskola  firar nya triumfer, när fakta och sanning skiftar beroende på mottagarnas hemvist och politiska tillhörighet.
För 1+1 behöver inte längre vara 2, utan 3 eller 4 beroende på sammanhang och deltagarnas uppfattning.
Så härligt för islams förkunnare, som anser att denna religion står över alla andras samt värdlandets lag och rätt. Våra multikulturella förspråkare breddar ständigt vägen för fundamentalister, som önskar död åt oss otrogna själar.

Bästa läsare var nu mycket observanta på valbudskapen i sanningens kläder, kontrollera noga med flera oberoende källor, så att det inte är lögnen som är förklädd!

Källor:
https://www.svegot.se/2018/04/16/elever-informerade-om-invandring-anmaldes-till-sapo/

http://www.friatider.se/student-tog-fram-fakta-om-invandrarbrott-riskerar-st-ngas-av-fr-n-kth

-https://www.svd.se/studenters-yttrandefrihet-hotad-pa-kth

2 tankar kring ”Lögnen och Sanningen är ute på vandring!

  1. Läser alternativa medier att regeringens förslag att 9000 afghaner med okänd identitet skall få stanna trots utvisningsbeslut. Inget nämnt i MSM. Skall mörkas. Otroligt skamligt finns inte ord .

    1. Så otroligt mycket det är som mörkas. Något jag aldrig förstått är hur det kan vara främlingsfientligt att berätta om händelser som ägt rum, som systemmedia ständigt glömmer? Explosionen av alternativa medier beror ju på att MSM inte sköter sitt uppdrag.

Kommentarer är stängda.