Vi har fått nog av politikers lögner!

Vi är många som instämmer i Olle Ljungbecks gästinlägg, om att vi har fått nog. Han gör en genomgång av politikernas, viktigaste redskap efter alla skandaler; lögnen och sätter fingret på horribla förslag från godhetsindränkta politiker.
Vi får också ta del av hans erfarenheter från rättsväsendet och maktlojal media, efter sina enmans manifestationer.
……………………………………………………………………………………………………

”Folkhemmet raseras
Ingen dag förflyter utan att folkhemmet/Sverige utsätts för rasering av det vi håller högt och älskar. Inte en dag förflyter utan att korantrogna muslimer, som vägrar integreras, riktar förödande angrepp mot allt det våra förfäder kämpat för och som är en omistlig del av det arv vi fått från dem; demokrati, rättssamhället, jämlikheten, tryggheten, sammanhållningen etc.

Utan ansvar
När, de invandrare, som angriper och raserar detta, låter det från de ansvariga (sjuklöverpartierna); ”Vi visste inget, vi har tagit för lätt på det, vi har varit naiva etc etc”. Något ansvar för det som skett och sker tar de inte på sig, trots att bevisen för deras skuld är enorma och på intet vis kan ifrågasättas. När politikerna öppnade landets dörrar på vid gavel, är ansvaret för vilka som kommer in, endast deras.

När Solna – domen med de två islamistiska centerpartistiska nämndemännen kommer på tal, förnekar Sverigeförstöraren Annie Lööf detta på ett så grovt sätt att man häpnar. Hon har känt till de här människorna och vad de står för i minst 10 år. Men kanske är det inte förvånande. Lögnen är i dag politikernas viktigaste redskap.

Måste vi inte kraftfullare och mer utmanande lyfta fram deras brott till svenska folket?

När vi så gott som dagligen får exempel på hur fundamentalister och brottslingar förstör, inte endast vår grundlagsfästa värdegrund, utan också materiella värden för tiotals miljarder årligen. Detta tack vare politikers eftergivenhet för muslimska krav, som strider mot  grundlagen. Grundorsaken är partiernas behov av invandrarröster.

Måste vi inte utöver att ställa frågan; ”Hur har de kunnat genom en helt oreglerad invandring släppa in flera hundratusen migranter, flertalet utan asylskäl?

Där allt för många, oftast män, benhårt håller fast vid sin religion, där demokrati, samarbete, jämställdhet för kvinnor och trygghet att vistas på vilken plats som helst, utan att bli våldtagen eller rånad, varken ingår i deras värdegrund, kultur och traditioner.

Det onormala blir normalt
Frågan måste också ställas vad det beror på att de närmast ser katastrofen som något normalt!

På annat vis kan man inte förstå politikernas handlingsförlamning, genom att inte generellt utvisa alla som begått brott där straffsatsen är fängelse. Åklagare, som borde skydda offret, har mer blivit gärningsmannens advokat genom att sällan yrka på utvisning.

Måste vi inte börja fundera på, om det finns ett samband med acceptansen för massinvandrarnas förbrytelser mot svenska folket och de abnorma politiska förslag som sjuklövern och deras ungdomspartier på fullt allvar fört fram.

Kan vi överhuvudtaget betrakta bl a Annie Lööf som fullt tillräknelig när hon förordar månggifte och att Sverige kan ta emot 35 miljoner människor? 

Eller som liberalernas förslag att tillåta ”syskonsex”, nekrofili etc!
Vi får hoppas att Solna domen sätter spår i kommande väljarundersökningar, med förhoppning om att beriknings-indoktrineringen spricker.

Hjärntvätt eller medveten strategi?
Kan deras sjuka beteende helt enkelt ha sin grund i någon form av hjärntvätt!
Kan dagis ha någon skuld i detta? (Jag har alltid varit en hängiven supporter för dagis och förskolan). Men det går samtidigt inte att komma ifrån att i förskolorna sedan lång tid tillbaka odlats samlevnadsformer, som väl kan jämföras med hjärntvätt. Där det som Weberlin kallar godhetssyndromet och jag själv brukar benämna snällism och tyckasyndom-ism bedrivs på ett sätt som är snarlikt hjärntvätt.

Eller kan det enbart bero på en medveten strategi från mediernas och politikernas sida?

Men hur kan det vara möjligt att den politiska korrektheten och enhetligheten omfattas av flertalet medier (med ett tydligt undantag GP) och politiska partier utom SD?

Snyftreportage om förföljarna
Varför finns det inte fler ”upprorsmän/kvinnor” som tar striden om rätten för varje svensk medborgare att ha en egen åsikt om massinvandringen, men också driva dessa åsikter utan att hindras och förföljas av skattefinansierade ”näthatsgranskare”!

Sedan någon vecka pågår det i ett flertal dagstidningar någon slags snyft – och gråt-vals där politikerna begråts för sin påstådda utsatthet av hat och förföljelse. Inte minst Gefle Dagblad tar så gott som alla politiker i försvar hur illa de än förvaltat sitt pund. T ex blir snyftningarna för en av de ledande socialdemokratiska politikerna närmast parodiska. Till saken hör att denna politiker varit en total politisk katastrof för invånarna. Däremot är det ingen av medierna som skulle kunna komma på tanken, att vi som inte tillhör PK- eliten kanske drabbats och drabbas i än högre grad.

Jag kan ta mig själv som exempel, utan att för den skull vara ute efter något slags medlidande. Det har jag inget behov av. Jag vet var jag står och kommer att kämpa för mina ideal så länge jag kan. Fyller 86 om någon månad. Har i hela mitt liv kämpat för demokrati, rättssäkerhet, jämställdhet mellan kvinnor och män, flickor och pojkar. För ett sekulärt samhälle där religion aldrig får inkräkta på politiken eller på annat sätt styra ett samhälle.

Privata erfarenheter av rättvisan


Från 75-års åldern och framåt har jag kallats till förhör av Säpo 4 ggr. En gång efter fyllda 80 blev jag handfast bortförd (efter anmälan av en politiker) av två poliser på torget i Gävle där även mitt plakat konfiskerades. Senast, men troligen inte sista gången blev jag trakasserad och falskt anklagad av en socialdemokratisk riksdagsledamot Elin Lundgren, Gävle. När hon tagit del av vad jag argumenterade för på mitt ”demonstrationsplakat” rusade hon till Gefle Dagblad och berättade att; ”Jag blev så jävla provocerad”. Självklart fick hon in detta i tidningen med tillägget att jag var tidigare dömd för hets mot folkgrupp. Men inte nog med detta, utan hon anmälde mig också för polisen.

Nu är verkligheten en annan. Jag har aldrig blivit straffad eller dömd för något. Jag fick också tillbaka mitt plakat (ärendet hade varit ända upp hos riksåklagaren) med meddelande från åklagaren att jag inte gjort mig skyldig till någon slags brottslig handling utan helt hållit mig inom yttrandefrihetsgrundlagens ram. Och detta gäller också alla de övriga tillfällen då man försökt tysta mig. Men inte ens när jag i Gefle Dagblad ville visa dem åklagarens rentvående av mig fick jag in detta i tidningen!

När jag då contrade med att anmäla denna moraliskt högtstående och språkligt bildade socialdemokratiska riksdagsledamot fann hon för gott att ta bort det hon skrivit på nätet. Sannolikt oroades hon över att hennes falska anklagelse kunde komma att tunna ut bankkontot.

Agerandet från hennes sida där hon går till tidningen men också gör en anmälan om hets mot folkgrupp utan att ha förvissat sig om min skuld visar att hon inte har någon större sympati för med-borgarnas grundlagsenliga rättigheter. Att jag även vid mina demonstrationer blivit hotad av invandrare tycks även för polisen vara en bisak. Senaste gången jag kontaktade denna om en sådan hotelse fick jag beskedet att polisen hade annat att göra! Däremot finns tid till att granska Tommy Åbergs, den store, skattefinansierade nätgranskarens anmälningar.

Upprop till Svensson
 Inser Du att läget vad beträffar de svenska medborgarnas åsikts- och yttrandefrihet har inskränkts och kommer att inskränkas än mer om Du röstar på sjuklövern. Jag har nått en ålder där man om man haft ett öppet och nyfiket sinne lärt sig mycket om tidigare historia.

Vad jag vill ha sagt är att det i dag knappast går att skilja Sverige från den begränsning av åsikts- och yttrandefriheten som rådde i forna Sovjetunionen, DDR och Nazityskland, men också i ett flertal ytterligare kommunistiska stater, liksom de där Islam är statsreligion.

Du har inte bara ansvar för dig själv utan i ännu högre grad för dina efterkommande. Accepterar Du dagens utveckling kommer dina efterkommande att bli förslavade.

Hade jag i dag varit 40 år yngre skulle jag tveklöst bildat ett medborgargarde, som inte skulle tvekat att slå tillbaka mot denna förföljelse och terror!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”
……………………………………………………………………………..
Eftersom helgen stundar kanske Ni har ork, att också läsa journalisten Rebecca Weidemo Uvells faktafyllda reportage om attacken mot det fria ordet, som jag fick av en väninna med orden: Otäck utveckling!

 

 

8 tankar kring ”Vi har fått nog av politikers lögner!

  1. Tack! Tänker på Leif G Perssons kommentar i Veckans brott, att en slingrande ål är handikappad jämfört med dessa bortförklarande centerpartister. Hur någon kan rösta på dessa charlataner är för mig en gåta.

 1. Reinfeldt tar priset som falsk politiker. Hans tal i Skövde i veckan skrämmande. Att folk betalar 500 kronor för att lyssna på detta är obegripligt . Han log för sig själv när han lämnade lokalen.

 2. Kommentar från signaturen Nisse:
  ”Att Olle friades beror kanske på att lagen kan vara från en svunnen tid. När den blir uppdaterad, kommer antagligen den moral, som idag råder på högsta nivå, att återspeglas i lagtexterna.

  Angående AfS så säger Mattias Karlsson att det kan stå för Alternativ för Sparkade. Ja, det också! Nyss hoppade SD-riksdagsledamoten Olle Felten av, och gick över till AfS. Motivet var att SD inte ville ha honom på valbar plats på listan. Det kan komma fler, som tror att de har större chans att bli invalda till Riksdagen om de byter till AfS.
  Först till kvarn, ty om partiet klarar 4 %-spärren så får de nog bara 15 – 20 mandat. Felten har nog säkrat sin plats i så fall. Men om det blir en flopp, så de bara får upp till 3 %, och SD pga åderlåtningen backar, då kan det inte vara kul att heta Gustav Kasselstrand.
  Jag trodde först att SVT och regimens medier skulle gulla med AfS för att dränera SD på röster, men inte för mycket så att de kom in i Riksdagen. Nu verkar det inte bli så, ty SVT har inte alls gullat med nykomlingen. Varför?
  Min teori är att medierna räknar med att AfS klarar spärren ändå, och det vore inte bra om de genom mediernas hjälp bleve ännu fler i Riksdagen. Ihop med SD kunde de ju då blir väldigt stora. Rätta, om jag tänker fel!

Kommentarer är stängda.