Europas nya farsot; hets mot folkgrupp!

”Över hela Europa grips och döms nu människor  för hets mot folkgrupp och olika varianter av detta,”skriver Maria Celander i Svegot och ger exempel från England.
Där ”Britian Firsts” två högsta ledare nu är dömda.
Här hemma kan det räcka med att sprida en ironisk bild om muslimers västliga förakt, för att bli kallad till förhör hos polis, efter anmälan om hets mot folkgrupp.
Svennehora, hatfyllda youtube visningar, liksom svavelosande moské predikanter är sällan hets  för  regeringens omhuldade näthatgranskare. Röstunderlaget får ej irriteras. I Rinkeby, där mellan 65-70% av de som röstade i förra valet gav sin röst till regeringen, får nu besök med mål att öka valdeltagandet, finansierat med 8 miljoner av våra skattepengar via MUCF.
Men först några ord om statsministerns besök hos Trump, där han nog höll fingarna i kors bakom ryggen.

Källa: http://jeanders-bilder.blogspot.se/   ”Svenskt stål biter”

Vår landsfader har intygat hos självaste president Trump att några no go zoner inte finns och att Sverige fixar den invandringsrelaterade brottsligheten. Nej, förlåt, invandringsrelaterade, sa han givetvis inte. För i detta humana land har brottsligheten med gruppvåldtäkter, kvinnoförtrycket, könsstympningar, morden, rånen, fusket, lögnerna, överfallen av blåljuspersonal, vandaliseringar mm varken avsändare eller orsak.

Sila mygg och svälja kameler
 Jag förstår fullständigt att polisens resurser inte räcker till för övrig brottslighet. Utövarna har inget att frukta. Hårdare tag är i praktiken några timmars samhällstjänst, kanske förtur till BUP och orört medborgarskap.
Signalementen från polisen är så intetsägande, så man knappast vet om man ska hålla utkik efter en person, som är 10 eller 100 år. Etnicitet är självklart tabu att nämna, hellre får fler unga kvinnor bli våldtagna av de unga män, som har fallenhet för kulturella skojlekar.

Ökad oro
Däremot ökar oron hos medborgare, som brukar ge kommentarer på sociala medier och bloggare, där orden måste vägas på guldvåg, för att inte bli måltavla för näthatgranskaren Tommy Åberg och Juridikfrontens bidragsfinansierande infångande av okorrekta själar, som Nya Tider förtjänstfullt rapporterat om.
Allt fler bloggare upplever numera detsamma, att kommentarer sinar och det är precis målet för våra humana ledare, att skrämma och tysta sina uppdragsgivare. En fattigpensionär blev dömd till böter för att han skrev att det inte är svenskar som gruppvåldtar i en kommentar på Facebook, efter anmälan från den store ”huntern” under falskt namn.

SVT Skåne gjorde ett reportage där speaker rösten nästan grät över pojkarna som gruppvåldtog en ung kvinna i Malmö under 10 timmar, de var offer för utanförskap, medan kvinnan, som glömdes bort fick vara surrogat.  Vilket fick Joakim Lamotte att gå i taket på sin facebook sida.

När inte ens Janne Josefsson och experter på rättsväsende/yttrandefrihet vill svara på frågor om Bonnierkoncernens krav  på Google att ta bort alster på nätet, som inte faller dem i smaken, då förstår jag att friheten att yttra sig, bestäms mer av kapitalet, än av grundlagen.

Jag återger här några citat från ett inlägg från bloggen ”Den rosa traktorn.” Bilden får Ni kolla själva. Det kan vara bra med lite tips i fall vi åker dit vid nästa jaktrunda.
https://rosatraktor.com/2018/03/08/med-anledning-av-mitt-forhor-idag-den-8e-mars/

Denna blogg nämnde också Karl-Olof Arnsberg i inlägget ”Vreden och Sorgen” den 12 mars, liksom Löfvens besök hos Trump med en glädjande rak kommentar från Jimmie Åkesson efter statsministerns lögner.
https://morklaggning.wordpress.com/2018/03/12/vreden-och-sorgen/#more-17458

Rättsväsendets nitiska granskare menade att den aktuella bilden framställer muslimer i dålig dager och att detta ska anses som ”Hets mot folkgrupp”.
Samma argument använde domstolen i England, när folket och deras representanter skall nitas dit.
Kanske är det något smart  tillägg i någon internationell konvention från EU-kommissionen?

Citat från bloggaren till ”Rosa traktorn”
”…Själv anser jag att det jobbet sköter de så bra själva. Jag BEHÖVER inte hitta på eller hetsa, bara berätta sanningen och hänvisa till Korancitat.

Bilden postade jag enligt polisen första gången den 16:e September 2017 på min FB vägg och jag postade den offentligt. Bilden har sedan spridits och delats otaliga gånger, man nämnde antalet gånger, men det minns jag inte just nu.
Bilden finns även i en artikel här på bloggen De tycker du är en islamofob …..

…….Jag tycker däremot inte om en misogyn ideologi som kallas Fredens religion”.
”Och det står mig fritt att tycka illa om misogyna ideologier om jag vill. Det finns ingen lag mot att jag inte får tycka illa om misogyna ideologier.”
Under förhörets gång svarade jag mest med motfrågor i övrigt, som inte verkade gillas. Men för att poängtera min oskuld svarade jag med följande frågor och motiveringar:
(Jag bryr mig inte om att återge alla källor här, de har jag refererat till så många gånger förr att ni vet att jag kan det där).

 • Står det i koranen att muslimer ska förfölja och utplåna kristna och judar?
  (Ja det gör det, Jag refererade till källor på det.)
 • Står det i koranen något om det jag påstår om deras inställning till homosexuella? (ja det gör det, jag refererade till källor på det.)
 • Firar muslimer våra helgdagar?
  (Nej, och det har förekommit hot och trakasserier mot svenskar, och uttalanden från imamer som påstår att vårt firande är kränkande mot mulismer, jag refererade till källor på det.)
 • Får muslimer äta Gris? (Nej, Jag refererade till källor på det.)
 • Respekteras våra lagar när 52% av landets muslimer föredrar Sharia?
  (Jag refererade till källor på det. Bland annat genom att hänvisa till nyligen uppmärksammad händelse i Solna)
 • Får Muslimer dricka alkohol? (Nej, Jag refererade till källor på det.)
 • Förespråkar islam FÖR demokrati? (Nej, tvärt om. Jag refererade till källor på det.)
 • Erkänner islam de mänskliga rättigheterna? (Nej, Jag refererade till källor på det. Kairodeklarationen)

Med andra ord, jag styrkte varje påstående på bilden i fråga.
Jag påpekade dessutom att ordet Islamofob är en Oxymoron, vilket jag fick förklara vad det betydde Wikipedia.

Vi talade även lite om Barcelona-avtalet som jag hänvisat till som källa, samt MSB’s utredning av Muslimska Brödraskapet. Vi talade även lite om den utredning av Joakim P Jonasson om kopplingen mellan våldsbrott och den ökade invandringen, när vi ända talade om invandrare på hans fråga.

Man ställde ett par frågor om FB grupper och olika personer associerade med dessa grupper, på detta svarade jag att jag vet ingenting. Vad andra skriver får de stå för.
Jag vägrade kategoriskt att svara på några som helst frågor om FB-grupper eller andra personer, och om jag kände dom han nämnde eller inte.

Efter dessa argument fick jag gå. Man menade att det var tämligen meningslöst att fortsätta. När inspelning av förhöret stängdes av passade jag på att fråga avslutningsvis om hans bedömning om det påstådda brottet och han svarade med att det verkade allt för svagt då det ”verkade” vara fakta bakom påståendena på bilden och i artikeln.
Men han sa det var åklagarens beslut, slutgiltigt svar om utredning och förhör kan jag vänta inom 3 veckor.
Så nu väntar jag på det avgörande beslutet, dom, åtal eller nedläggande…inom 3 veckor.” Slut citat.

Så nu får vi vänta på fortsättning och jag får kolla om ”källorna” finns i hans tidigare blogginlägg. De kan vara bra att ha inför landets Orwellska och Kafka liknande framtid, där man ”får säga allt utom sanningen.” Tyvärr tror jag att någon har snott Fru Justitias ögonbindel.

2 tankar kring ”Europas nya farsot; hets mot folkgrupp!

 1. Från min syster:
  Ja, du det påminner om Rödluvan pensionärer som inte går den rätta vägen blir uppätna av vargen. I den äldsta versionen fanns ingen hjälpande jägare och det finns det nog inte nu heller !

Kommentarer är stängda.