Islamiseringen får upp farten, med sharialag i rättssalen

Identitetspolitikens konsekvenser synliggörs alltmer, när annan etnicitet prioriteras för politiska uppdrag, framför kompetens. Fortsätter detta otyg, så kan en analfabet snart bli expert. Nu har miljöpartiet fått konkurrens av centerpartiet, där två av partiets omhuldade medlemmar visat stort engagemang för islamisering med sharialag.

Familjen Aldebe ligger inte på latsidan, frun Ebtisam Aldebe ligger, som nämndeman, bakom skandaldomen i Solna tingsrätt.

Bakgrunden var, här citat från Kristianstadbladet, att ”Solna tingsrätt frikände nyligen en 37-årig man för misshandel av sin fru med argumentet att han verkar komma från en bra familj, samt att kvinnan hade vänt sig till polisen i stället för att berätta för mannens släktingar att han slog henne. Tydligen hade det enligt tingsrätten varit det normala i ´dessa kretsar`, eftersom ”saken” då hade kunnat lösas inom familjen.”

 Mårten Schultz, professor i civilrätt, skrev om domen och att han fick kalla kårar, när klansamhällets regler kommit in i domstolen (SvD 4/2). Vi är många som liksom Schultz fått ”kalla kårar”.

Utan personligt ansvar
Men vilka är det som bär ansvaret för att så nu sker?
Jo, 7-klöverns politiker, som nu låtsas upprörda och håller det lika värdet som ett skydd för sin förrädiska migrationspolitik (Rapport 5/2).
Förmodligen har de varit så engagerade med  att utestänga SD, så ingen uppmärksamhet finns kvar för att se sin mångkulturella politiks förödande konsekvenser. SD har under åratal varnat för islamiseringen, som nu sker med allt högre hastighet i hela landet. Där den kulturella identiteten fått gå segertåg över den medborgerliga.

Nu låtsas Magnus Persson (C) kommunalråd i Solna att han är skakad, men som vanligt råder minnesförlust hos dessa lömska och svekfulla politiker. Men nu skall dessa  muslimska nämndemän utslutas från partiet, för vi närmar oss ju valet.

Har karln totalt glömt Ebilsam Aldebes skandallösa uttalande i SVT tidigare, om att svensk lag skulle anpassas efter muslimers traditioner, dvs efter sharialag?

Dessutom sitter denna människa även som nämndeman i migrationsdomstolen, där hon ska ha nekat kristna konvertiter asyl i Sverige. Hur många muslimer med den enda rätta tron hon har gett bifall framkommer inte.

Aldebes man, även han centerpolitiker, ligger heller inte på latsidan. Redan inför valet 2006 skrev han till svenska riksdagsledamöter om krav på muslimska grundskolor.

Hans motivering förskräcker ”att förstärka elevers kulturella och religiösa identitet.” Så klämde han till med att detta var krav från ”landets muslimer”.

Kaka söker maka
Våra mångkulturella politiker borde skämmas för att de låter en radikal grupp muslimer, få representera alla muslimer. Det är ett hån mot alla som vill integreras och slippa dessa skäggiga skuggor i bakhasorna.

Men regeringen gör precis likadant med sin ”Sverigebild” där UD inte skyr några medel för att föra ut sina lögner om tillståndet i landet. Dissidenter skall nu straffas enligt deras nya lagförslag. Här är hela 7-klövern som ler och långhalm i samförstånd.

Troligen banade familjen Aldebes väg för ”Waberi skandalen.” Där den fd rektorn i Römosseskolan, nu får fortsätta sin diskriminerande och lagbrytande skolverksamhet i Borås, enligt Kammarrättens dom.

Kanske sitter där också bröder och systrar till Aldebes och dömer efter sharialag?

”Lämna politik och religion utanför domstolarna”, skriver ledarskribent Aleksandra Boscanin i GP, men då måste media sluta att jämna vägen för islamiseringen och vara mer återhållsam med alla snyftreportage om förfördelade och diskriminerade invandrare.

Övriga källor:

https://uvell.se/2018/01/29/islamist-i-migrationsdomstolen/

http://www.varldenidag.se/nyheter/islamistfru-nekade-tre-kristna-konvertiter-asyl/legacykcu!AETe7sQ97Rm5UhJQeesXgQ/

https://www.svd.se/en-hapnadsvackande-usel-dom–fylld-av-bisarra-fordomar/av/marten-schultz

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ngBnpa/namndemannen-om-skandaldomen-jag-vill-inte-diskutera-malet

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xR7yBV/solna-tingsratt-friade-make-i-misshandelsfall–for-han-var-av-god-fam

 

 

 

14 tankar kring ”Islamiseringen får upp farten, med sharialag i rättssalen

 1. Från signaturen ”Nisse”.
  Och mitt i allt detta ser Alternativ för Sverige dagens ljus.
  Bli inte förvånad om PK-media börjar gulla med det nya partiet genom att ge det utrymme i rutan och i spalterna. Dock inte så mycket, att PK hjälper dem in i Riksdagen, utan bara så pass att de snor några procent från SD. PK kan därför tillåta att AfS hamnar runt 3 procent.
  Spekulation? Ja! Men flugan på väggen i SVT-huset berättade, att 7-klöverstrategerna skissar på en liknande modell. Klart är i varje fall, att PK-lägrets uppfinnare inte ligger på latsidan fram till 9 september.

 2. Denna information är mycket viktig – återigen från grannarna i Oslo och den islamkunniga kvinnan Hege Storhaug som bl.a. skrivit boken ”Islam den 11:e landsplågan” som ni ska läsa.
  I denna länk berättas om Alrisalah Scandinavian Foundation med säte i Örebro ihop med den muslimska friskolan Alaslam som växer o växer.

  https://www.rights.no/2018/03/ekstremisme-i-botter-og-spann/

 3. Och mitt i allt detta ser Alternativ för Sverige dagens ljus.

  Bli inte förvånad om PK-media börjar gulla med det nya partiet genom att ge det utrymme i rutan och i spalterna. Dock inte så mycket, att PK hjälper dem in i Riksdagen, utan bara så pass att de snor några procent från SD. PK kan därför tillåta att AfS hamnar runt 3 procent.

  Spekulation? Ja! Men flugan på väggen i SVT-huset berättade, att strategerna skissar på en liknande modell. Klart är i varje fall, att PK-lägrets uppfinnare inte ligger på latsidan fram till 9 september.

 4. En av de värsta politikerna anser jag är Fredrik Reinfeldt Han är faktiskt en intelligent och ond man en inverterad inkarnation av Adolf Hitler. F.R författare av boken det sovande folket (och det har han ju rätt i)

 5. Nu är Tino Sanandaji portad från Facebook, läste jag. Och nu är även Granskning Sverige stoppad.
  Hur länge till får vi ha meningsutbyte här, innan ”Gestapo” slår till?

  1. Jag undrar detsamma, men hoppas att en okänd lekmansblogg ligger långt ner på granskningslistan. Men blir det stopp utanför åsiktskorridoren, då fårstår Ni, att näthatgranskarna har gått till attack.

 6. Från min syster:
  Ja så går det när Sverige har sina mångkulturella dörrar öppna och politikerna varken ser, hör förstår och lider av minnesförlust….för djävligt helt enkelt, dessutom tror jag att denna kvinna som gjorde anmälan har dödstraff över sig och håret får väl resa sig en gång till på Annie Lööf. Jag håller med det nya, alternativa partiet ”de ska inte integreras utan utvisas” ! Bra att du fortsätter med skrivandet, för det känns bittert av allt som raseras, det som generationer har slitet i hop!

 7. Ja, Harriet, jag tror att den brittiska polisen, innan bubblan sprack, teg i hela fjorton år, just pga rädsla att bli stämplade som rasister.

  Gällande Centerns tidigare koppling till ev. shariaanhängare, så kunde man väl förvänta sig att Fi, av alla partier, vore först ut med fördömanden. Men jag har inget hört från det hållet. Har någon..?

 8. Kan bara hoppas att detta nu blir en varningsklocka för samhället i stort.

  Har haft ett ont öga till herrskapet Aldebe under senaste decenniet, där även dottern
  Imam Aldebe har lyckats bli en sorts ”chefdesigner” av beslöjning av uniformen för bl.a. Rikspolisstyrelsen – hijab-designer – en godkänd hijab finns i bruk på ett antal
  platser i landet har jag förstått och även sett foto. Borde inte vara möjligt! (således alldeles sant) se och läs bif.länk.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2013/10/sydsvenskan_slc3b6ja.png

  1. Tack för ytterligare upplysning om sharialagens familje-supportrar!

 9. Det som är graverande för Centerpartiet är att de kände till sina nämndemäns böjelser sedan ett bra tag, men inte gjort något åt det. Kan det vara av samma orsak som polisen i England hade, när den höll inne med kunskap om något skumrask, detta pga rädsla att bli beskyllda för rasism och främlingsfientlighet?

  1. Jag vill minnas att det handlade om övergrepp på barn av en liga med utomeuropeiska män. Deras tystnadskultur tycks ha färgat av sig på våra multikulturella identitetspolitiker, en kultur som spridit sig som ett gift, via den politiska korrektheten.

Kommentarer är stängda.