Folkets Protest – Demonstration nr 3 i Norrköping

Folkets Protest!

I fredags (den 1/3) var det åter dags för en manifestation av representanter från den ideella och politiskt obundna föreningen MagMa direktdemokrati.
Platsen var utanför ett systembolag i Norrköping.

Plakaten lockade till givande samtal med förbipasserande.

 

Jag kommer att  tänka på ”….Vi kan, vi vill, vi törs…” från min ungdom. Men nu handlar det om oss, som vill värna landet och dess medborgare, inte om radikala feminister.

En förebild är ”Mynttorgsaktivisterna”i Sthl, som  en lördag ef.m varje månad  manifesterar med plakat på Mynttorget i Gamla Stan. Det är, precis som i Norrköping, en tyst manifestation utan slagord och partibundna symboler.
Egen tillverkade plakat med svenska flaggor visar på ett utbrett folkligt missnöje med landets sk. ”flyktingpolitik”, där politiker satt i system att köra över folkviljan. En manifestation, som får allt fler deltagare.

Olle Ljunbeck, flitig gästskribent, som under lång tid manifsterat i Gävle med plakat kan berätta om sina erfarenheter, ge råd och stöd.

E-post: olle.ljungbeck@gmail.com

Länkar:
-http://mynttorgsaktivisterna.se/?p=241

-https://word.harrietsblogg.se/2018/01/14/%E2%80%AFdags-for-ett-folkets-metoo

 

Bilden kommer från Mynttorget.

3 tankar kring ”Folkets Protest – Demonstration nr 3 i Norrköping

  1. Fantastiskt bra initiativ av dessa modiga människor! Riktiga förebilder! (skulle jag se något liknande hade jag gått fram och donerat pengar till dem. Direkt…och/eller ställt mig bredvid dem.)

Kommentarer är stängda.