Sverige har rekord i ”High way to hell”

Beslutsångest om gymnasieamnesti

”Har de rökt på?” undrade min väninna när hon läste SvD i går. Där stod: ”MP:s språkrör: Sverige kan återigen börja ta emot fler flyktingar.”

Bredvid på första sidans ingresser stod ”Terror: Rakhmat Akilov hade kontakt med minst två personer i en terrorcell i Irak då han utförde attacken”. Och Per Gudmundsson skrev att hans dåd lyfte terrorn till en ny nivå, som DN initialt bestämt förnekade, det var bara en ensam galnings dåd….

Om Akilov hade blivit utvisad efter lagen, så hade fem människor fått fortsatt att leva, men vad bekymmarar sig en sann miljöpartist om det? De textar väl nya skyltar med Refuges Welcome och vem vet om inte Annie Lööf i smyg ställer upp med färg?

Annie Lööf har fastnat i en rävsax
Denna förrädiska dam sitter nu fast i en rävsax och försöker förhala frågan om gymnasieamnesti omigen. Först var regeringens förslag inte genomarbetat, sedan gjorde de det med en imponerande fart, helt efter centerns önskemål. Men nu vet denna dam inte om det är rättssäkert och vill vänta med sitt svar efter att alla remissinstanser sagt sitt.

KD och L har sagt nej till denna regelvidriga amnesti, liksom M och SD.

Tänker Lööf bli polare med MP eller Vpk efter valet, för ett ev. ja är att dra ur proppen för Alliansen?

Hur kan präktiga bönder rösta på denna Stureplans aktivist?
Fast majoriteten har nog redan ersatts av dess hipsters. Centerns partiledare tycker nog att hon är hippare än gemene man, som inte har fastnat i nyliberalism och postmodernismens garn, där fördelning och orättvisorna skenar.
Var det inte 40 miljoner hon sa kunde komma in till detta smörgåsbord?

Men verklighetsfrånvända miljöpartister är ändå ärliga i sitt uppsåt. Så här skrev dess talesperson i invandringsfrågor på twitter.
Maria Ferm@MariaFerm 

Maria Ferm (Mp) den 14 dec 2017 på Twitter ”Det finns inga prestationskrav, inga krav på särskilda betyg, utan det enda som gäller är att eleven ska vara där och försöka. Att inte ge dem en chans att stanna gör att dessa elever istället tvingas sluta studera, bli hemlösa och leva kvar i utsatthet eller avvisas.”

Studera utan krav? Varför skriver hon inte att gymnasier skall omvandlas till fritidsgårdar?

Att i stället hjälpa dessa ensamma ”barn” (vissa upp till 40 år, med familj och barn i hemlandet) med adekvat yrkesutbildning i Afghanistan, som gästkrönikör Karin Ferm har skrivit om, finns inte i de mångkulturellas förvrängda värld. Men ett stort problem är att många av dessa män är hazarer från Iran och aldrig har satt sin fot i Afghanistan.

Fest hos Fridolin
Självklart skall alla som tar sig till Sverige få stanna, sedan måste hela släkten hit, då blir det mångkulturell fest hos Fridolin och Lövin.
Pensionsåldern går att höja till 98 år och utrymmet för skatteuttag är oändligt. Fattigpensionären kan blanda bark i brödet, miljövänligt och bra för detta klimatsmarta parti, som jag ber till Gudarna om sorti efter valet.

Skojiga våldtäkter…
Kvinnor får undvika det offentliga rummet, eftersom afghanska män är starkt benägna att praktisera sitt hemlands sed med gruppvåldtäkter, tahrrush, som går under benämningen ”En skojgrej”.

Smolket i MP:s glädjebägare är att Ann Hebnerlein  skriver en bok om Gruppvåldtäkter, vars crowfounding nu överstiger en miljon, efter att hon först blev avstängd från plattformen Kickstarter. Så jag förstår att det brådskar med modernisering av yttrandefrihetslagen.

Merit Wager
En tröst är att läsa protest-veteranen Merit Wager:
”Och samtidigt, i detta nu, sitter politiker och på fullt allvar överväger att bevilja uppåt 9.000 – 10.000 afghanska män utan asylskäl uppehållstillstånd i Sverige…”
http://meritwager.nu/allmant/och-samtidigt-i-detta-nu-sitter-politiker-och-pa-fullt-allvar-overvager-att-bevilja-uppat-9-000-10-000-afghanska-man-utan-asylskal-uppehallstillstand-i-sverige/

Lagbrytare
Att först stifta lagar och sedan bryta mot dem, för att vänsterns asylaktivister protesterar är high way to hell, som Löfven också kan stoltsera med.
Grunden lades av Reinfeldt med sin öppna hjärtans politik, efter oligarkernas planritning mot NWO, där folkutbyte är ett medel för erodering av välfärdsstaten. Motsättningar ökar av alla förturer och låtsasjobb, då blir folk spakare, liksom fackföreningarna när konkurrens om de lägsta  jobben ökar, vilket har en tendens att dra ner de som befinner sig ovanför.

Nationalstaterna skall bort, för de bara trasslar till det för profiten. Nu faller de ihop av migrationens svarta hål, där Sverige var det perfekta försökslandet med  både smarta  och lättlurade  politiker, vars gemensamma nämnare är kompetensfattigdom och karriärgirighet.

Dilemmat är att federalism med ökad EU makt inte har tillräcklig attraktionskraft, bortsett från Björklunds gäng. Hans parti sjunker glädjande som en misslyckad sufflé, trots hans handelsdamer i EU, där Trump, denna opålitliga karls ”America First” bara trasslar till det.

En fortsatt arg väninna
”De som sköter sig blir utvisade och de som missköter sig får stanna kvar. Mycket märkligt” skrev hon och bif länken:
https://www.svd.se/migrationsverket-slanger-ut-studenter-som-foljt-reglerna
(Men det är klart för statistikens skull måste ju verket visa att de följer några regler…)
Hon skrev vidare  ”Ett ord räcker för att beskriva detta: Otäckt !”
https://uvell.se/2018/01/29/islamist-i-migrationsdomstolen/

Som sagt i Sverige finns det många vägar till helvetet och stor tveksamhet råder om goda intentioner, snarare onda planer från EU, FN, NWO:s hantlangare, som saluför vägbyggets ritningar och mutar sina medarbetare, majoriteten av EU:s politiker.

4 tankar kring ”Sverige har rekord i ”High way to hell”

  1. Vill bara klargöra att Maria Ferm INTE är en släkting till mig eller min man !

  2. Tyvärr är det sant allt som du skriver i din krönika. Så många konstigheter, brister och förnekelser i vårt samhälle.
    Som Thomas Gür skrev på Facebook, om man går 20 år bakåt i tiden vem kunde då tänka sig att samhället skulle se ut som det gör 2018 och att det nu vore på sin plats att våra politiker ger sin version av hur de vill och tror att vårt samhälle kommer att utvecklas fram till 2038 med tanke på de problem (utmaningar) som vi nu har.

  3. Bra skrivet!
    C & L kommer nog att gå armkrok med S efter valet, såvida inte SD får oanad framgång
    den 9 september.

  4. Bra skrivit. Annie Lööf är springflicka åt Bonniers. Är utbildad av Bilderberggruppen. Har som uppdrag att göra som hon har blivit tillsagd.

Kommentarer är stängda.