Äntligen en sann #MeToo rörelse!

Europas kvinnor under attack.

Att se bakåt är att se framtiden, men enda gången regeringens ministrar vänder på huvudet är, när de åter rycker i SD:s mörka rötter. Dessa rötter kommer i framtiden, bara betraktas som en rännil, jämfört med EU:s multikulturella politikers tsunami med öppna gränser, som dagligen sköljer över kvinnor av testosteronstinna män från mellanöstern.

Sedan 1975 har fullbordade våldtäkter ökat med 1522 %!
I dag läggs 19 våldtäktsärenden ner varje dag, för mord och andra grova brott måste prioriteras. Om 10.000 Afghaner utan asylskäl får stanna finns misstanke, att dessa siffror kan bättras på av deras ”skojgrej” tahrrush lek, en tradition från främst Afghanistan, där råa gruppvåldtäkter ödelagt livet för otaliga kvinnor.

Så nya rikspolischefen Anders Thornberg har lite att bita i, kanske hans erfarenheter från Säpo inte omfattar armband och mysiga fikastunder, där förståelsen i konsensusdialogen får huliganerna att gapflabba.

Jag tror ofta att regeringens utnämningar är ett skämt. Nej, inte Anders Thornborg, för han patrullerade redan 1981 på Söder och har gedigen poliserfarenhet, men att utnämna folkförrädaren Fredrik Reinfeldt till ordförande för en trygghetskommission som ska arbeta brottsförebyggande är väl magstrakt.

Varför inte låta pyromanen bli brandchef?

Asylstopp och repartiering är svaret, för det behövs ingen kommission.

Katarina Janouch ger röst åt en ny, sann #Metoo rörelse från Tyskland.

Citat: Nu kommer en ny kvinnorörelse för att belysa den ansvarslösa migrationspolitikens konsekvenser för Europas flickor och kvinnor, som dagligen sviks av de så kallade feministerna. Politikerna vänder oss ryggen. Det är dags att tala öppet om följderna av att tusentals utländska unga män tagit sig till våra länder. Det är dags att tala klarspråk om importerad kriminalitet och importerade sexualbrott, som tvingar oss att förändra vårt sätt att leva och som dagligen skördar nya offer. Den nya motståndsrörelsen heter #120db, det sanna #metoo, och belyser det verkliga hotet mot oss.
http://katerinamagasin.se/europas-dottrar-ar-attack-ni-later-oss-istallet-att-erkanna-era-misstag/

Är det någon som tror att dessa skändade och våldtagna kvinnor skulle få tåga arm i arm på nästa kulturevenemang?

Att få läsa upp sina våldtäktsmäns gärningar inför kungligheter och kultureliten, som gjort allt för att sopa dessa bestialiska gärningar under mattan.
Flera av metoos tårögda kvinnor kan berätta om en kränkning för 10 år sedan, då någon överförfriskad man råka komma för nära behagen. Att de dessförinnan kunde ha slängt med håret, givet utmanande, löftesrika blickar och knäppt upp många knappar i blusen, när varumärket och karriären skulle gynnas, är helt bortglömt. Om förhoppningarna uteblev efter besök av aktören på kammaren, då djävlar kan hämnden kännas ljuv, även efter 10 år.

Men systemmedia tiger som muren om våldtäkter, där gärningsmasnnen har annan etnicitet. I stället får jag varje vecka i min lokaltidning (Östgöta Correspondenten) läsa snyftreportage på flera sidor om ensamkommande, som nu mår dåligt. Lärare, gode män och läsare tillhörande ”änglakören” har förtur på debattsidor och under Ordet Fritt, där kritiska röster för länge sedan åkt ut. Att följa lagen och lyfta fram konsekvensanalyser är nu mycket fult.

Inlägget i Katerinas Magasin avslutas med:

”Aktivera dig och gör din röst hörd.
Berätta på sociala medier med hashtaggen #120db om dina erfarenheter av importerat våld.
Gå till www.120db.info och bli en del av vår motståndsrörelse.
Bli aktiv – och gör din röst hörd!”

Att ersätta vita, medelålders män med en brunögd, leende Amir eller Muhammed är lika omöjligt, som att jag skulle bli nästa ordförande för feministiskt initiativ.

Lästips!
– De öppna gränsernas offer talar ut. 

-Merit Wager alltid lika klok och klarsynt.

Ps. Ingen blev väl klokare av att få höra Annie Lööf i Agenda i går kväll i Svt 2 angående amnesti för afghanska män, där majoritetet ljugit om ålder och ofta om hemvist. Centern ville visa ”medmänsklighet och humanism”, (nej inte för våldtagna kvinnor) ”förslaget var komplicerat och måste få tid…” När  likvärdig vård kom upp, valbudskapet från centern, slog jag över till ”Bron”Ds.

4 tankar kring ”Äntligen en sann #MeToo rörelse!

 1. Har den gamla #metoo-rörelsen hört av sig med anledning av senaste gruppvåldtäkten, den som tycks vara sju resor värre än Ohlys tafsande, och idag rapporterades i P1 Morgon? Någon som vet?

 2. Från min syster:” Håller helt med, äntligen ett #Metoo som behöver allt stöd.
  Har Du läst om förslaget från de danska socialdemokraterna?”
  http://www.friatider.se/danska-s-vill-skicka-tillbaka-alla-asyls-kare-till-tredje-v-rlden
  Ett utmärkt förslag, blev mitt svar, men innan S här hemma nyktrar till har vi nog båda lämnat jordelivet. IS trogna imamer vimlar det nog av riksdagen, för jag tror det är större chans att bota benmärgscancer, än värdegrunds-indoktrineringen som drabbat hela skelettet, när 47 % fortfarenadfe tycker att Löfven gör ett bra jobb…

 3. Något måste göras åt våra domstolar och hela rättsväsendet. Detta verkar vara genomsyrat av PK-ism. Detta påverkar rättssäkerheten negativt från två olika håll. Från ena hållet naggas Svenskens rättssäkerhet i kanterna och från andra hållet ges närmast ”diplomatisk immunitet” till icke-Svenskar…som det verkar i alla fall (även om uttrycket ”diplomatisk-immunitet” kanske är väl överdrivet..men man blir ju förbannad.) Läs gärna min blogg idag:https://ryggradenblog.wordpress.com/2018/02/05/justitiemord/

  1. Tack Emil för Din ”Ryggrad”! Mycket intressant och givande läsning! Snart står väl vi också innanför skranket för hets mot folkgrupp eller enligt det nya YGL förslaget (yttrandefrihetslagen) hets mot landet.
   En polis i Katerinas Magasin satte huvudet på spiken med orden ”I Sverige får man säga allt, utom sanningen!”

Kommentarer är stängda.