Falsk identitet, lagbrott och bristande ledarskap

Om riskerna med falsk identitet, skriver Karin Ferm i detta gästinlägg. Det borde omgående skickas till statsministern, som nu i vanlig ordning börjar vela om utvisning för afghanska ”barn.” Dessa män saknar asylskäl och har bedragit värdlandet med sin ålder och hemvist, som kostat oss miljarder. Att önska ett bättre liv utgör ej asylskäl. Migranters bedrägeri belönas med falsk identitet av myndigheter, när de slängt passet. Detta falska medborgarskap borde i stället makuleras.
Att ständigt ge efter för en aggressiv lobbyistkårs krav på amnesti och bryta mot Svea Rikes lag är ej att visa ledarskap. Statsministern borde i stället införa ett nytt ”Luciabeslut” och sätta hårt mot hårt mot EU och tala om att landet tagit emot nog. En sådan handling finns inte på kartan, efter hans nyligen uppvisade springpojks-bravader. När liberalerna nu röstat för ökad federalism och förtvining av nationalstaten, kan Jan Björklund bli hans egen springpojke efter valet.
…………………………………………………………………………………………………

Sverige skall inte vara en fristad för terrorister och kriminella!
”Alla dessa migranter, som uppgett att de ”tappat passet” eller inte haft några andra papper på vilka de är och som fått uppehållstillstånd på falska grunder borde bli fråntagna både uppehållstillstånd och eventuellt Svenskt Medborgarskap!

Svensk lag ska gälla även för invandrare och asylsökande!
Det är kriminellt att uppge falsk identitet i Sverige!
Om man inte kan styrka sin identitet, så ska inte Svenska Myndigheter agera FÖRFALSKARE och erbjuda en falsk identitet till dessa kriminella personer!

För den identitet som står på de Svenska pappren EXISTERAR INTE om de uppgivna personuppgifterna inte stämmer! Det är en falsk identitet, som de Svenska myndigheterna gett de som uppgett falska personuppgifter!

Dessa personer borde egentligen endast få ett ”främlingspass” där det står att ”identitet saknas” om de inte går att utvisa och absolut inte belönas med Svenskt Medborgarskap och tillgång till hela vår välfärd!

Det är fel att Sverige ger ”papperslösa” ett Svenskt medborgarskap redan efter två år i Sverige, då Svenska Myndigheter INTE vet vilka de egentligen är!

Svenska folket har rätt att få veta den rätta identiteten på de personer som vistas i vårt land!
Det finns hundratusentals personer i Sverige, som lever under falsk identitet och vi vet inte hur många av dessa som kommit till Sverige som är kriminella, som är terrorister, som flytt från fängelsestraff, som kommit hit för att begå brott osv.

De kan vara internationellt efterlysta terrorister, knarklangare, massmördare eller annat!
Ingen vet, för Svenska Myndigheter har gett dessa en falsk identitet i Sverige.
Sverige är nu känt i omvärlden för både import och export av terrorister, trots att UD arbetar frenetiskt med att förfalska Sveriges varumärke utomlands och straffa de som vågar säga sanningen om ett land i förfall.

Makulera medborgarskap
Det går genom att hävda att den person, som står på det Svenska Medborgarskapet INTE EXISTERAR och makulera det Svenska Medborgarskapet utan problem!
Det Svenska passet är då ett falskt dokument där personen det är utskrivet på inte existerar!

Lönsamt med flera identiteter
Redan nu vet vi att många av dessa ”asylsökande” lever i Sverige under flera olika identiteter, där de får bidrag i alla dessa ”identiteter,” vilket är en stöld från värdlandets skattebetalare.
Att de sedan har en helt annan identitet i hemlandet verkar Svenska Myndigheter inte ha någon vilja att utreda!

Att inte fler medborgare reagerar är för mig en gåta, när allt fler bedrägerier kommer upp till ytan. Lagbrott applåderas och sanktioneras i detta land upp och ner.

Goda och onda liberaler
När en ung kvinna stod i talarstolen, under liberalernas landsmöte (17-19 november) och med hela känsloreportoaren påslagen, beskyllde hon talare som motsatte sig amnesti, för att inte bara fiska, utan bada i grumligt vatten, då insåg jag åter, att andra krafter ligger bakom.

Att en bild säger mer än tusen ord förstod jag, när jag läste kommentar med länk, som signaturen ”Staffan” skickade (19/11) och såg EU-parlamentariker Cecilia Wikströms beundrande blickar på valutaspekulanten Soros, som är en stor finansiär och understödjare av folkutbytet i Europa. Men nu skall de tillsammans nita till Viktor Orbán i Ungern, som gör det en ledare skall göra, sätta sitt eget folk i främsta rummet.

Avståndet mellan eliten och EU:s folk bara ökar, därför blir rösterna högre och hårdare. Mediahusens makt minskar i takt med att nätets ökar, vilket nu är fokus för bestraffning från politiker med order från EU. Camouflaget är att skydda demokratin och medborgare från Fake News, som de själva producerar. Att dagens demokrati sedan länge övergått till att bli en skendemokrati, insåg redan Vilhelm Moberg, när han i DN 1956 skrev om demokratur.
https://newsvoice.se/2017/11/20/babylon-av-mike-blixt-hitte-pa-demokrati-och-mediernas-dod-kapitel-5/

Min förhoppning med mina gästinlägg är att fler landsmän måste inse att partier som eliten kallar främlingsfientliga egentligen är de mest medborgarvänliga.”

2 tankar kring ”Falsk identitet, lagbrott och bristande ledarskap

  1. Från min syster:
    I söndagens Agenda ställer ingen frågan; vem ska betala för alla dessa afghanska män , aldrig att det tas upp! Hur mycket ska detta få kosta, på bekostnad av oss andra verkar vara tabu att nämna.

Kommentarer är stängda.