”Jag skäms över daltet med IS-krigarna!”

En äldre kvinna i rullstol rullade fram till podiet, efter en föreläsning om ”Islam och Israel.”

Där vi hade fått en kunskapsfylld föreläsning om islams historia. Om Muhammed, som under sitt liv fick en uppenbarelse, så fort det körde ihop sig under hans blodiga krig mot alla som stod i vägen för hans despotiska erövringsiver.

Kvinnan utbrast ”Jag är krigsbarn från Finland och vet vad krig innebär. Jag skäms, jag skäms över Sveriges daltande med återvändande mördare.”

(En lapp om halsen, för att ensam färdas lång väg, var verkligheten för ca 70.000 barn från Finland till Sverige under åren 1939-1944).

Vi var många som höll med.

IS-återvändare
Förra veckan besegrades IS i sin självutnämnda huvudstad Raqqa i Syrien. Många av dessa terrorister blir tillfångatagna, en del försöker fly och hoppas på hjälp från ambassader, för irakiska, iranska och turkiska myndigheter kommer att döma dem hårt, dödsstraff kan inte uteslutas. Jag anser att de bör stanna där de är och att UD slår dövörat till.

De har av egen fri vilja anslutit sig till denna mördarskvadron i tron att utan efterräkningar får mörda, våldta, tortera oskyldiga barn som vuxna, som anses som otrogna, med stöd av Koranen. Men risk finns att media med vänsterns mångkulturella hybris drar på snyftkranen.

”I andra länder finns lagstiftning som innebär att ett åtal väntar IS-resenärer som återvänder. I Sverige blev det straffbart med terrorresor först i våras. Man kan åka från halshuggningar i Raqqa till sin lägenhet i Angered utan att det får någon straffrättslig påföljd” säger terrorforskaren Magnus Ranstorp. (TT 23/10) 

Nej, i vårt humana land har regeringen med MP i täten förordat återanpassningsprogram för dessa själar, med stort belöningssystem för deras bestialiska gärningar. Här känns det som Jesus förlåtelselära ligger i lä.

Vänsterns rasism mot förövare
Jag anser att vänsteraktivister i sin självgodhet bedriver rasism, när de allt för ofta fråntar terrorister och grova brottslingar från utomeuropeiska länder ansvaret för sina egna gärningar, vilket gäller för oss andra, när vi bryter mot lagen. Att värdegrunden har olika värde beroende på härkomst har jag förstått länge.

I stället för att inse sin oförmåga och ovilja att se vad som händer och hänt, så ägnar radikala vänsteraktivister mycket tid åt att protestera mot hårdare straff, tiggeriförbud, utvisningar och nätets kommentarer. Där allt som inte överensstämmer med deras värdegrund är rasism och främlingsfientlighet. Deras favorit nätverk är #jagärhär, som har specialiserat sig på okynnesanmälningar och hot mot främst kända, invandringskritiska avsändare på nätet, under sken av att motverka hat och hot. Nya Tider som ingår i deras hatobjekt har granskat deras verksamhet under v.42-43 och funnit en stor, statsunderstödd ”trollfabrik.”

” I Sverige är det mesta rasism”
Skrev en mejlvän och bifogade länken nedan.
Rekordet tar nog en anmälare i Laholm. Visste Ni inte att parkeringsböter var rasistiska, så läs denna artikel i Hallandsposten.
http://www.hallandsposten.se/nyheter/laholm/man-anser-att-p-b%C3%B6ter-var-fr%C3%A4mlingsfientliga-1.348304

Håll i Er nu:
” En man har gjort en polisanmälan om tjänstefel. Han anser att det var diskriminerande av kommunen att beordra kontrollen, eftersom särskilt sfi-elevers bilar drabbats.
Mannen medger att även svenska bilar lappats, men hävdar att det gjordes bara för att dölja att uppsåtet egentligen var rasistiskt.”

Eller om den äldre kvinnan, som uttryckte sig oförsiktigt i en kommentar på nätet och blev bötfälld med besked eller om tandhygienisten på Gotland, som hade fräckheten att misstänka att ensamkommande barn var äldre än de angav med tanke på deras tandstatus. Nu riskerar han att få gå från hus och hem, när kommunen överklagade hans anmälan till Migrationsverket med stjärnadvokat. I ett mål där han av domstol tidigare fått rätt. Exemplen är otaliga.
http://www.friatider.se/71-rig-kvinna-talas-f-r-facebook-inl-gg-om-sk-ggbarnhttps://samnytt.se/bernt-forsokte-stoppa-aldersfusket-kan-forlora-sin-lagenhet/

”Tyrunan” ej hets mot folkgrupp
Många grät nog av förtrytelse, när JO inte kunde fälla Nordiska Motståndsrörelsens symbol ”Tyrunan” för hets mot folkgrupp. JO kanske var pålästa om att symbolen ursprungligen var en anti nazistisk symbol.

Kanske JO tänkte på att alla röda flaggor i första maj tågen också kunde ryka, för flaggorna kan då  tolkas som hets mot >90 miljoner Sovjetmedborgare, som Stalin lät mörda.

http://www.helahalsingland.se/opinion/ledare/kampen-om-nordens-frihet-hur-nazisterna-nu-anvander-en-antinazistisk-symbol

Frisedel för hatpredikanter?
Jag tror att de flesta anmälningar är till för att skrämma medborgare från att öppna munnen och jag upprepar min fråga: Har någon läst om fällande dom mot hatpredikanter i moskéer?

Ett högt pris
En ny bok ”Priset,”  kommer ut på debattförlaget den 12 dec. Där våra mest kända kritiker mot förd massinvandring beskriver vad de utsatts för av korrekta makthavare och traditionell media. Författarna är Karl-Olov Arnstberg, Ingrid Björkman, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist, Mats Dagerlind, Kajsa Ekholm Friedman, Marika Formgren, Jonathan Friedman, Anna Hagwall, Jan Milld, Gunnar Sandelin och Jan Sjunnesson.
https://morklaggning.wordpress.com/2017/10/25/en-ny-bok-fran-debattforlaget/

” Med en förmånlig förskottsinbetalning får du den före jul. Sätt in 190 kr på plusgiro 463 33 86-0, markera med signatur och meddela på koa@arnstberg.se eller koarnstberg@gmail.com vart boken ska skickas. Moms och frakt ingår.” Meddelar K-A Arnstberg i länken.
En passande julklapp till Stefan Löfven med ministrar och till de i Er omgivning, som vägrar nyktra till!

Frågan är hur högt pris vi medborgare får betala för politikers humanitära stormakt och hur många som insett att de skäms inför valet nästa år?

4 tankar kring ””Jag skäms över daltet med IS-krigarna!”

 1. Fortsättning på körkortsfrågan, kan tyckas OT men – jag har agiterat i snart 20 år i denna fråga, utländska körkorts giltighet – reaktioner ,mothugg? n ja, information från PK-samhället att det sker information i samband med Sfi-utbildning hur vår trafik fungerar,
  så att de själva (obs de själva) inte ska råka illa ut i vår trafikmiljö – inte en tanke på vad denna grupp kan och gör för vår gemensamma trafikmiljö – risk för diskriminering-stigmatisering? – flera vittnesmål under åren från akut- sjukvården som bekräftar denna överrepresentation i olycksfrekvensen.
  Tänk taxi-avregleringen – så många ”hetsporrar” som far fram i våra samhällen.
  Idag presenterar åkeribranschen som prognos att det saknas ca 7000 lastbilschaufförer- då jag bor i närheten av ett yrkesgymnasium med bl.a. fordon och förarutbildning ser jag påtagligt i övningshytterna ”de nya” förarna av tunga fordon,
  buss ,tung lastbil – individer med klart MENA ursprung som kommer bli en del av de kommande förarna i vårt alltmer distributionsberoende samhälle bl.a. pga e-handel
  (iofs lätta paket) – detta innan förarlösheten tar över, som många drömmer om -vilket jag inte alls är förtjust i då jag fortfarande är en passionerad bilförare som verkligen vill ”köra” bilen själv.
  Utländska körkortsfrågan och dess konsekvenser i samhället (vilken tyvärr är EU-kopplad som jag förstått) borde vara
  något som media skulle öppet redovisa i den bästa av världar (typ sex-brotten)- VTI väg o transportforskningsinstitutet är trots allt en statlig myndighet under Transportstyrelsen!?!mmmm..
  Tänk ett litet gäng MENA -personer som i kommande vintersäsong vill hyra en minibuss
  på en ”bensinmack” sent en helgkväll med ung extrapersonal – ifrågasättande ? ett s.k. körkort visas upp o registreras – sen bär det iväg (till ett ”möte ” på annan ort – tänk ev.is-återvändare)
  Ok, jag är inte nådig i fördomar o fantasi kan ni tycka – men fundera lite om det inte ligger nära verkligheten.

 2. Reflektion över p-bots tillbudet i Laholm.
  Bra du tar upp det Harriet. Reagerade direkt tidigare i veckan då jag såg denna uppgift
  på annat håll. Sfi -elever har alltså egna bilar ? Hur är det med giltiga körkort ?
  Nu är jag fördomsfull förstås, men betr. körkort har jag sedan många år en uppgift om just Laholm kommuns generösa tillämpning av fri körkortsutbildning för invandrare för
  en snabbare möjlighet till arbetsmarknaden.(rätta mig om jag har fel).
  Förekommer på fler håll.
  När det gäller giltighet för körkort är våra regler alldeles för generösa. En migrant/asylsökande med ett s.k. giltigt körkort från hemlandet tillåts att köra fordon
  under hela processen fram till ett permanent uppehållstillstånd -vilket som vi vet kan
  dröja kanske två år – därefter måste personen ta ett svenskt körkort. Undantag är giltiga körkort från EES länderna inkl.Schweiz o Japan – dessa pers. kan då ”konvertera” till ett svenskt körkort hos Länsstyrelsen.
  Tänk då så många ”oönskade” medtrafikanter som finns i vår gemensamma trafikmiljö- med ”öken vana” – Statistik från VTI visar på fyra gånger fler trafikolyckor med förare från MENA-länder – Nollvisionen?! (sila mygg o svälja elefanter)
  Nu står ju inte en bil o väntar direkt men bara principen? Vinterkörningen är på gång.

  1. Du har min brors fulla stöd för dina misstankar (långtradarchaufför sedan > 40 år).
   Det är inte bara brottslighet med den lavinartade ökningen av våldtäkter, som plågar värdlandets befolkning. Politikernas numera desperata förturer, låt gå mentalitet och allsköns jobbenämningar, som kan sänka kvaliteten inom samhällets sektorer, medför stora olycksrisker, som tystas ner.

 3. Från en vän kom denna upplysande kommentar:
  Tack för tipset om nya boken, Priset! Jag mailade Arnstberg för att få veta vem man ska skriva som mottagare, Arnstberg eller förlaget. Han svarade genast: K-O Arnstberg. Kanske Du kan skriva det i pålysningen.

Kommentarer är stängda.