Stoppa alla föreningsbidrag förutom till välfärden för våra svagaste!

Här återkommer gästkrönikör Karin Ferm med ett inlägg om politikernas generositet till landsmän som gynnar deras agenda. Frikostighet till kulturarbetare, men besparingar för de mest behövande. Finns rätt värdegrund i en ansökan om medel, så flödar miljonerna ut, men välfärden är det inte så noga med.
Jag kommer åter att tänka på Maslows behovstrappa, som politiker vänt upp och ner. Självförverkligande, ofta via slätstruket kulturarbete är viktigare än våra basbehov.
Jag upprepar mitt gamla förslag om en kolumn i deklarationen, där mångkulturella kan kryssa i för ett extra skatteuttag, för öronmärkta pengar till deras aktiviteter. Men det blir nog skralt med medel, när jag minns från yrkestiden, hur de kulturkompetenta nästan aldrig bjöd på en bulle till kaffet.

……………………………………………………………………………………………

”Biståndet bekostade från våra skattepengar, borde gå till ENBART ”Humanitär hjälp” och hålla sig inom ramen på 1 % av BNP och inte en krona mera!

Kulturelitens särställning
Är allt kulturarbete viktigare än våra poliser, blåljuspersonal, sjukvårdspersonal eller andra viktiga yrkesgrupper som sliter för att hålla landet på fötter?
En fråga som medborgarna borde ställa sig.
NEJ! Personer med icke samhällsproduktiva yrken, fritidsintressen och ”personlig utveckling” är inte viktigare än några andra, och borde också få känna på de ekonomiska indragningarna. De har alltid möjligheten att söka bidrag från privatpersoner med samma intressen, eller börja försörja sig själva.

Ansökan med PK fjäsk 
Finns kulturmarxism, mångkultur och feminism i föreningen eller i ansökarens bakgrund, då är det bara att klämma dit med allas lika värde i bidragsansökan till statligt finansierade fonder, så är det klart. Framgår det tydligt i syftet att projektet skall motverka rasism och främlingsfientlighet, så kan styrelsen plussa på i ren eufori.
Majoriteten av förortens kulturprojekt har inte åstadkommit ett dugg, mer än trevlig samvaro för projektetledaren och för deltagare som kräver att allt ska vara gratis. Utvärdering och uppföljning av konkreta resultat saknas ofta, bara floskler om hur trevligt deltagarna tyckte det var.

Allt gratis, kan bana väg till kriminalitet
Något som klarsynta SFI lärare, polis, socialarbetare och vårdpersonal vittnar om är hur omedvetna nyanlända och även tidigare migranter är, om vilka kostnader de orsakar skattebetalarna. Men det är inte konstigt, när ensamkommande ”barn,” (där över 80% har ljugit om sin ålder, som hitintills undersökts av rättsmedicinalverket). 

De får genast en gratis I-phone, nya cyklar, med uppassning dygnet om, som helt i onödan kostat oss ca 35 miljarder/år.
Hur skall de sedan förstå pengars värde, är svårt att förstå?
Plugga eller ta ett trist jobb är inget alternativ, när gatans kungar lockar lättledda pojkar med hävdelsebehov, med lättförtjänta tusenlappar, som även familjen kan uppskatta, vilket förstärker tystnadskulturen.
Politikerfjäsk med okunskap är ingen väg till integration. Majoriteten av förortens numera olösliga problem är politikerskapade, vilket är anledning till att de skönmålar med ”utmaningar,” så fort de öppnar munnen. De vägrar stänga av kranen, att medborgare lider nöd och tvingas torka upp är underordnat den heliga, men missbrukade asylrätten.

Intressegrupper prioriters, behövande nonchaleras
Idag har Sveriges Livsnödvändiga funktioner börjat krackelera och vår sociala välfärd för landets befolkning slutat att fungera. Myndigheterna drar in pengar från gamla, vården och andra livsnödvändiga samhällsfunktioner.  Samtidigt tävlar de olika myndigheterna om vilka som är mest givmilda till olika intressegrupper i samhället. De ställer därigenom grupper mot varandra, något som klingar falskt i värdegrunden, därför ljuger de och blånekar.

Stoppa alla bidrag till grupper som inte har någon livsnödvändig funktion för Svenska folket, fram till det att samtliga samhällsfunktioner fungerar till medborgarnas belåtenhet!

Nu, då Sverige inte har råd att se till sin egen befolknings välfärd, har vi inte heller råd att ge bort våra skattepengar till ideella frivilligorganisationer som sysslar med olika ”fritidsintressen” och särintressen.
Samtidigt som Regeringen, de olika myndigheterna och kommunerna utåt stramar åt invandringspolitiken så öser de pengar till invandrarna genom att ge bidrag till media, föreningar, hjälporganisationer och kulturen.

Skattemedel till politisk indoktrinering
Socialdemokraterna har i alla år bildat olika fackförbund, föreningar och intressegrupper, som fått ekonomiskt stöd av svenska folkets skattepengar. Dessa skattepengar har finansierat den politiska indoktrineringen och samtliga dessa ”paraplyorganisationer” har sedan pumpat in en del av de bidrag de fått till den socialdemokratiska partikassan.

Läraktiga invandrargrupper
Detta har vänstern varit snabba med att lära ut till de olika invandrargrupperna, där mottaglighetan ofta har varit större än för SFI studier.
Svenska folket ska inte bekosta invandrarnas kulturella eller religiösa särintressen.
Sverige har inskrivet i grundlagen att vi har religionsfrihet. Frihet från religiösa inslag i samhället, då religion är en privatsak.

Ingen insyn
Frivilligorganisationerna, media och intresseorganisationerna använder våra skattepengar som de vill utan svenska folkets insyn eller möjlighet att påverka. Vill de vara ”godhetsapostlar” borde de vara det med sina egna pengar, inte våra skattepengar.

Agitatorer, anarkister, aktivister på vänsterkanten, muslimer m.fl. kräver ofta, att vi andra ska betala för deras särintressen och även betala lön till de som arbetar ”frivilligt” med detta.
Så att de kan fortsätta att syssla med sina aktioner som ofta bryter mot både Lissabonfördraget, Schengenfördraget och Svensk lag samt mot flera EU-förordningar.

Folkets basbehov skall komma först
Ska Svenska folket bekosta ”kulturarbetarnas” intressen samtidigt som våra gamla svälter, våra sjuka hinner dö innan de får komma till en livsnödvändig operation, våra funktionsnedsatta blir av med sin nödvändiga assistenthjälp, våra sjuka bli av med sin sjukpenning, våra flickor, barn, kvinnor och även män som blir våldtagna, eftersom samhället inte klarar av att skydda sin egen befolkning, våra egna bostadslösa bli av med sin livsnödvändiga hjälp och frysa ihjäl ute på någon bänk eller i en källare?
Kan någon inte försörja sig själva på sitt eget arbete, borde de omskola sig till något annat.”
…………………………………………………………………………………………………

Länkar, till inlägget i kronologisk ordning.

https://openaid.se/sv/aid/2016/http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag/utbetaldastatsbidrag2015sid2.4.19f3f9d81531f2e7b32646c1.html

http://www.regeringen.se/4a6b83/contentassets/e926a751d9eb4c978c4d892c659ebc8e/utgiftsomrade-17-kultur-medier-trossamfund-och-fritid

http://www.hjalporganisationerna.se/

http://www.arvsfonden.se/beslut-om-stod

http://uvell.se/2017/05/15/konsumentfragor-en-annan-facklig-bastion/

http://uvell.se/2017/03/04/somalierna-i-sverige-sm-i-organisering/

http://uvell.se/2017/04/18/rattighetsindustrin-del-2/

http://uvell.se/2017/04/17/rattigheter-en-jatteindustri/

http://www.dn.se/nyheter/sverige/latt-fuska-med-foreningsbidrag/

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/bristande-kontroller-goer-att-foereningar-fuskar-178

http://www.unt.se/nyheter/uppsala/fusk-for-miljoner-i-ideella-foreningar-3958208.aspx

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/fick-bidrag-trots-fuskmisstankar/dbbpbe!jCyrEtVlGoemL0LOUbDAnQ/

https://www.jp.se/article/grupp-ska-utreda-misstankt-fusk/

https://www.sydsvenskan.se/2006-04-26/muf-polisanmals-for-bidragsfusk

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/annu-en-forening-bjod-in-is-forelasare

http://www.ystadsallehanda.se/skurup/misstankt-fusk-med-bidrag-polisanmalt/

http://www.regeringen.se/regeringskansliet/bidrag-till-foreningar-stiftelser-eller-internationella-organisationer-med-flera/