Kan EU nyktra till av fler protester?

Fler kritiker

Min 78-varvare tycks spela samma låt hela tiden, men med nya och allt fler tonsättare. Inom EU vimlar det av kritiska artiklar om den förödande migrationen och importen av IS-terrorism. Det som oroar EU:s politiska elit är att antalet respektfyllda debattörer ökar och tvingar dem att minska sin senfärdighet. Invandringskritiska politiker finns tack och lov, samt många forskare som börjar ta bladet från munnen. Media velar hit och dit, det blir svårare att tjata om främlingsfientlighet, när majoriteten svenskar föredrar SD:s ”flykting”politik.

Framtida smäll

Hanif Bali (M) varnade för en stor framtida smäll för alla, som vi nu ser i förorten, i ett samtal med Per Gudmundsson (SvD) bara med den volymen som äger rum i dag.

Men politikergräddan flyttar bara till trygga gated communities med vakter och fortsätter att bedra sina medborgare, trots invasionen av välståndssökare, numera från hela Afrika med Libyen som första mål. 

Nu har t.o.m. Donald Tusk fattat människosmugglarna tjänar miljarder på denna affärsidé som bara gödslar motsättningarna mellan landets stridande fraktioner, som förses med nya vapen, vilket förlänger folkets lidande och vägen till fred. Men för en självutnämnd humanist är det meningslöst att tala om långsiktighet, därför fortsätter de sin taxirörelse till i stället för från Europa. Chanserna att få stanna och klara sin försörjning är mycket små. Men den frustrationen gör sig inte lika bra på bild, som att uppvisa räddning av enstaka små.

Lägre löner, med generösa bidrag 

LO har funderat ett varv till och tycker att lägre löner för nyanlända är OK, men med rikliga bidrag som kompensation. Progressivt och bra för karriären, men lika förödande för kommunen som för medlemmarna.

Hur i helskotta den manövern ge klirr i min magra plånbok begriper jag inte?

Först arbetsgivarsubventioner, sedan ett låtsasjobb med bidragskompensation, som urholkar  skatteunderlaget, men syftet är endast att frisera den trista arbetslöshetsstatistiken, så Ylva Johansson kan sträcka på ryggen och säga att vi har klarat av det.

Hamburg resenärer 

Tänk om samordnaren för våldsbejakande extremism kunde vakna till efter bussresor med kravallungdomar till Hamburg på G20 mötet nyligen, som t.o.m. fick Angela Merkel att ilskna till. Här hemma är det främst nazister som är lika med extremister, vänsteraktivister hamnar oftast under radarn för medias uppmärksamhet. Trots lite bus, så tillhör de den goda sidan.

Statsministern är nu ökänd för både import och export av IS-terrorister, nu bättrar han på exportstatistiken med kravallresande vänsteraktivister, som noga planerat sina ildåd.

Tysklands regering föreslår registrering i hela Europa av den autonoma vänstern, ett förslag som nog får Sverige att överge rollen som bäst i EU klassen.

Det kan också bli knivigt för regeringen, när EU-domstolen åter hävdat i ett mål, att IS-terrorister som utövat terror, eller bidragit därtill, får utvisas oavsett följderna i hemlandet.

Så snopet för Stockholms rödgrönrosa styre som skakat fram en gräddfil för dessa bestialiska mördare, som med jobb, bostad, utbildning, körkort etc skall omvändas till rätt värdegrund, i strid med deras verser i Koranen.  Det lär nog dröja innan domen kan bli praxis här hemma, för inflationen av  medelålders gråterskor är stor.

Källor

https://www.svd.se/hanif-bali-det-kommer-att-bli-en-small

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6733319

http://www.gp.se/ledare/svenskarna-i-hamburg-1.4434881

https://www.svd.se/nytt-fall-terroranknutna-kan-nekas-asyl-i-europa/om/terrorn-i-europa

3 tankar kring ”Kan EU nyktra till av fler protester?

  1. Nästan var år slås nya rekord för utdelade uppehållstillstånd i Sverige, om takten från årets första 6 månader håller i sig så får vi ett ”all time high” för 2017 på 130.000 nya uppehållstillstånd.
    En riktig rysare är de kraftigt ökande transporterna över medelhavet från Libyen till Italien. Hjälporganisationernas båtar misstänks stå i kontakt med smugglarna och hämta migrant båtarnas passagerare allt närmare den libyska kusten för transport till Italien. Italienarna börjar bli desperata och vädjar till EU om hjälp.
    Som vanligt är de flesta som kommer ekonomiska migranter som drömmer om ett gott liv i Europa och få har flyktingstatus.
    Man kan bara hoppas att EU får stopp på detta elände innan den ”moraliska stormakten” imponerar med nya invandringsrekord per capita i Europa.

  2. Jag läste din insändare på Nya Tider idag.
    Bättre sammanfattning för hycklerit på bokmässan har jag inte läst.
    Du är vass både i tanke och med pennan. Respekt, som ungdomarna säger.

Kommentarer är stängda.