Vänsterliberala ”livräddare” är upprörda av Italiens krav

Statistik från migrationsverket

En riktig rysare skrev signaturen ”Peter” i sin kommentar till gårdagens inlägg som bland annat handlade om hjälporganisationernas ”taxirörelse” till Italien för Afrikas unga män.

Här tillägger han i ett meil ;

”Du kanske redan sett denna tabell från migrationsverkets hemsida, antal utdelade uppehållstillstånd fr.o.m. 1980 fram t.o.m. 2016. Totalt över 2 millioner och ständigt ökande.

Troligen kommer det att fortsätta likadant flera år framöver. Nu kommer anhöriginvandring till asylsökarna de vansinniga åren 2014 och 2015.

De restriktioner som infördes hösten 2015 rundas den ena efter det andra, t.ex. tror jag att anhöriginvandring skulle försvåras genom försörjningsplikt för den asylsökande som ville ta hit familjen. Undrar hur detta hanteras? EU:s mest restriktiva asylpolitik ett stort skämt.

Som du skrev en gång, det här kommer fortsätta så länge Sverige är en välfärdsstat. När allt ligger i ruiner och var och en får klara sig själv upphör också invandringen.”

Peter bifogar denna länk främst för de som ännu tror på statsministerns mininivå.

https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc614c03d/1498556488892/Beviljade+uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd+1980-2016.pdf

Vänsterns naivitet

En ännu större rysare är vänsterns naivitet, men är man begravd i identitetspolitik och allas lika värde, ideologi, så säger man som parlamentsledamoten Malin Björk (V);

-”Jag tycker det är skamligt att man misstänkliggör och ska försvåra för dem som räddar liv. Jag tror att historiens dom kommer att bli ganska hård” (Östgöta Correspondenten 14 juli).

Jag tror att domen kommer att bli lika hård mot Europas vänsterliberala politiker som låter nationerna splittras och förödas av en okontrollerad migration.

De inte bara räddar liv, utan också förstör det för många unga, naiva män med stora förhoppningar om ett gott liv i Europa, men som så småningom tvingas återvända hem med svansen mellan benen, när asylskäl inte finns.

Inom EU diskuteras nu den akuta situationen för Italien, dit över 85.000 migranter anlänt bara i år och där myndigheterna varnar för krisläge. Samma gamla upprepning äger rum om omfördelningssystem, som EU tjatat om under flera år och som Stefan Löfven med ministrar upprepar med samma glöd, utan att något händer.

Smädelsekampanj ropar vänstern

Nu finns ett förslag om ”Uppförandekod” för hjälporganisationerna. Med uppmaning att de inte skall stå i kontakt med smugglarna och ej ge sig in på libyskt vatten. Vilket bara leder till större vinster för dessa kriminella, som ofta går till vapeninköp och bidrar till förlängning av klanstriderna. De trycker in allt fler i sämre båtar. Dessa dyrt betalande passagerare blir ju snabbt räddade av andra, som kallar denna rimliga uppmaning för en ”smädelsekampanj”.

Borde inte EU domstolen klassa denna omvända godhet som medhjälp till terrorhandlingar, precis som för IS krigare och dess medhjälpare?

Vänsterns förslag är en stor ”Marshallsplan” till Afrika för att få migranterna att stanna hemma.

Dessa upprörda ”livräddare” har visst aldrig hört talas om Afrikas despoters korruption och funderat på varför alla bistånds billioner aldrig lett till något resultat?

2 tankar kring ”Vänsterliberala ”livräddare” är upprörda av Italiens krav

  1. Bistånd är i stora drag att ta pengar från relativt fattiga människor i rika länder och ge dessa till relativt rika människor i fattiga länder

Kommentarer är stängda.