Sommarläsning för multikulturella

Ett litet svep över artiklar, främst från MSM media.

Tyvärr tror jag, att det är få vänsterfrälsta, som följer denna blogg. Det känns som inga argument finns till debatt, efter att stämpeln rasist är satt.

Ni andra kan direkt hoppa ner till tipset om sommardrink, om Ni orkar skumma bifogade lästips, så byt ut det vita vinet mot gin.

Somaliskt par åter i farten

Minns Ni paret i Värmland som tog livet av sitt spädbarn och belönades med nästan 400.000 kr för tiden i häkte, då rätten inte kunde avgöra vem som var gärningsmannen.

Sund förnuft säger att båda skulle ha fällts, men det är något som rättsväsendet saknar, med undantag när målet handlar om nazister.

Nu är det åter ett somaliskt föräldrapar som våldfört sig på sina barn, men denna gång utan belöning. Skadeståndet får givetvis vi skattebetalare stå för.

http://kriminellt.com/somalisk-familj-torterade-och-valdtog-sina-barn/

Håll med IS-krigarna

I invandrartäta och utsatta Eskilstuna, är det nu farligare att säga att man är emot IS-krigarnas bravader, än att sympatisera med dem.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/svarare-i-eskilstuna-att-saga-att-man-ar-mot-is

Bokutrensning fortsätter 

Janne Josefsson satte åter fart på debatten om bibliotekens bokutrensning efter sitt sommar program. Utrensningen fortsätter på våra bibliotek av böcker, skrifter som går emot deras överideologi om den förbaskade värdegrunden. Det svamlas om att Tino Sanandajs ”Massutmaning” innehöll ”selektiva fakta” som gick emot bibliotektes ”interkulturella policy.”  Astrid Lindgren ligger också pyrt till. Anledningen sägs vara platsbrist, så aktuella och mer värdegrundsinnehållande böcker kan tas in.

Så nu vet vi att kulturelitens påhittade principer står över yttrandefriheten.

http://www.smp.se/ledare/dags-att-soka-rota-i-bibliotek/

Kriminella gäng nästlar sig in

I Stockholm sätter 46 kriminella gäng skräck i medborgarna och enligt polisen använder de sig av företag i sitt brottsupplägg eller sitter på strategiska positioner i lokalsamhället.

Min misstanke är att de kan ha nästlat in sig i Rosenbad. Miljöpartisterna är väl ännu ett lovligt byte?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/46-kriminella-gang-satter-skrack-i-stockholmarna

Brå har vaknat en aning

Kors i taket!

Nu skall BRÅ göra en första kartläggning om brott mot äldre, kanske snyftartiklar om romers utsatthet kan få konkurrens?

http://www.dagensjuridik.se/2017/07/bra-undersoker-brott-mot-aldre-i-ny-studie-forsta-overgripande-kartlaggningen-som-gjorts-i-s

Identitetsbedrägerier är inget för skatteverket 

Men skatteverket lyfter inte ett finger för att komma åt identitetsbedrägerierna. Håll i Er nu! Beräkningar finns att 50 % av invandrarna har dubbla identiteter, en mycket lönsam investering. Journalisten Nuri Kino träffade en stolt person med 8! Så vi måste förstå att skatten måste höjas för att finansiera denna kreativitet.

https://www.svd.se/samma-person-atta-identiteter

MSM förskönar 

Media är mycket försiktig när man beskrev vänsterns professionella ligister som bidrog till att 476 poliser skadades i Hamburg, när G20 mötet ägde rum. De beskrevs som demonstranter, någon tidning var modig och vågade trycka ordet bråkmakare. Annat vokabulär används om nazister.

Fria Ordet skall bli friare för vissa

”Regeringen har i dag beslutat om en handlingsplan till det fria ordets försvar. Med handlingsplanen stärker regeringen arbetet med att förebygga och hantera hot och hat mot journalister, politiskt förtroendevalda och konstnärer då dessa aktörer är särskilt utsatta i det demokratiska samtalet.”

Att försvara det fria ordet är bra, men den isolerade målgruppen oror mig och Alice Bah Khunkes ord om att målgruppen med denna plan i ryggen skall släppa in syre i debatten, tror jag inte på. Koldioxid ligger nog närmare till hands.

http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/07/regeringen-antar-handlingsplan-mot-hat-och-hot-mot-journalister-fortroendevalda-och-konstnarer/

Medborgerlig Samling varnar

Ilan Sadé, jurist och partiordförande i Medborgerlig samling varnar

”Förbudet mot så kallad hets mot folkgrupp utvidgas alltså ständigt och gränserna blir alltmer oklara.

Tystnaden kring flera förslag i utredningen av grundlagen, SOU 2016:58, är oroväckande. Särskilt som den föreslår ändringar som tar bort grundlagsskyddet för publiceringen av vissa uppgifter”

Inte konstigt att kultur- och demokratiministern är glad.

https://www.sydsvenskan.se/2017-07-13/forbudet-mot-sa-kallad-hets-mot-folkgrupp-utvidgas-alltsa-standigt-och-granserna-blir-alltmer-oklara

Nej, inget löser sig om man vägrar se samband

Tro dem inte, när politikerna säger ”att det kommer att ordna sig på sikt” för det gör det aldrig, det blir bara värre, denna artikel handlar om att jobba hela livet men få en usel pension.

I Aftonbladet finns inga samband mellan invasionen av migranter och samhällets upplösta medborgarkontrakt. Problemen skrivs det om, men aldrig dess orsak.

http://www.aftonbladet.se/ledare/a/JapXj/jobbar-hela-livet-far-usel-pension

Decennier av problem framför dörren

Så avslutar jag som dagens ”muntergök” med att citera en professor, som säger att decennier av problem står framför landets dörr.

Men det vet väl alla, förutom champagnevänstern med sympatisörer, som  ännu är torrskodda fast landet sprungit läck. Alla deras barn och barnbarn kan ju inte bli politiker. Utan får betala priset för tidigare generations gärningar.

Sommardrink 

Ta nu en billig sommardrink, alla som inte har råd med skumpa, lite flädersaft, några citronskivor, massa is och rejält med vitt lantvin i en bringare med lite jordgubbar till. Strunta i professorn, för vi vet ju redan att det ”skiter sig”.

 

http://www.di.se/nyheter/ekonomiprofessornupplagt-for-decennier-av-problem-i-sverige/

7 tankar kring ”Sommarläsning för multikulturella

 1. Barnvarning är förnuftigt, inte bara för miljön utan även för barnen som skall växa upp i ett sönderfallande land. Norden är glest befolkad för att det är svårare att livnära sig här än längre söderut.

  Det är förvånande att miljöpartiet är för stor invandring. De talar om hållbar utveckling. Redan nu importeras mer än halva landets livsmedelsbehov. Nysvenskar avskyr griskött. De vill leva på grönsaker som bara kan odlas på sommaren.

  Julgrisen, surströmming och lutfisk var tidigare generationers sätt att livnära sig under vintern. De fick ingen gratis påfyllning på ICA-kort att handla för.

 2. – Blott tjugo procent?
  – Ja, officiellt ja. Men mörkertalet då?
  – Det är nog minst tio procent, troligen mer.
  – Så SD skulle komma upp i minst trettio procent?
  – Ja, det är inte helt omöjligt.
  – Men då är de ju i minoritet likväl… 30 mot 70?
  – Fast det är inte uteslutet att något mer parti röstar som SD i Riksdagen.
  – Ett tio-procentsparti?
  – Nja, troligen ett femton-procents.
  – Det blir summa 45 procent. Fortfarande motstånd, om än reducerat till 55 procent.
  – Jo tyvärr, men mycket kan hända, så hav hopp!

 3. Jag undrar över varför SD inte får mer än 20% i sympatiundersökningar av landets röstberättigade. Är det verkligen så många som inte ser, hör eller förstår vad som händer i Sverige.

  1. Kanske stannar det där, för tyvärr är det nog ändå försent att göra något.
   Som det är nu kommer en del att gå över till partier som är ännu mer invandringskritiska.

 4. Lika bra som vanligt!

  Lägger bara till ett stycke från DN:s artikel om hur vi svenskar ska rädda vår planet för våra efterlevande. Finns det några efterlevande med deras lösning?

  Studie: Skaffa barn skadligare för miljön än att köra bil

  På forskarnas lista över de fyra mest effektiva vardagsinsatserna för att minska våra koldiaxidavtryck återfinns: en vegetabiliskt baserad kost, färre flygresor och att vi undviker att resa med bil. Men det överlägset mest miljövänliga valet vi kan göra visade sig vara att avstå från att skaffa barn. Faktum är att det är över 20 gånger så effektivt som det näst mest miljövänliga vardagsbeslutet.

  Syftet med studien är att ge människor en ärlig chans att påverka sina koldioxidavtryck, som är ett mått på hur stora koldioxidutsläpp som sker till följd av hur vi lever våra liv.

  Västvärldens etablissemang kan definitivt inte se tredimensionellt och saknar de sex moraliska dimensionerna. Det verkar som om de människor som hjärntvättats och alltså blivit av med möjligheten att se tredimensionellt och de sex moraliska dimensionerna aldrig mer kan bli hela. Pusselbitarna är inte längre kompatibla i deras knop!

   1. De gör allt för att vi ska hata oss själva.

    En nation mår som bäst när födslar kompenserar åldringar som trillar av pinn och där invånarna har samma kultur å tro på vårt gemensamma. Då är en nation i harmoni. Demografin är då förutsägbar och planeringen för vår välfärd, arbetsmarknad och bostadsförsörjning mm är då överskådlig och fungerande.

Kommentarer är stängda.