Att covid vaccin kan orsaka cancer har nu nått fram till USA:s kongress och om EU:s vaccinationskort för övervakning

Nu har protester mot genvaccinets biverkningar och död äntligen nått fram till USA:s kongress, där Dr. Robert Malone, skarpt kritiserar Moderna och Pfizer för att ha marknadsfört vacciner med kända cancerrisker. https://www.vaken.se/dr-malone-forklarar-hur-covidvaccin-orsakar-cancer-under-den-senaste-kongressutfragningen-om-vaccinskador/

Vilket de givetvis försvarar sig emot, trots digra bevis från modiga, protesterande forskare. Det nya med detta förrädiska Covid vaccin som togs fram i raketfart med mRNA teknik, var att det framställs inne i våra kroppar.

Både DNA och RNA är molekyler som består av två eller flera atomer från olika grundämnen och är förbundna genom kemiska föreningar.

Bild från learningschoollangdorpva.z4.web.core.windows.net

DNA är arvsanlagen och finns i varje cells kärna och RNA är budbärare som finns i andra delar av cellen och ser till att information av arvsanlagen sprids och omvandlas till funktionella proteiner, till exempel antikroppar mot ett sars virus.

Både DNA och RNA kan användas i vaccintillverkning och båda molekylerna instruerar cellerna i våra kroppar att producera ett protein som framkallar/skapar ett immunsvar. Till skillnad från RNA-vacciner, som luras in i kroppen via en fettkapsel, kräver DNA-vacciner en elektrisk impuls för att driva in det genetiska meddelandet i cellen, vilket innebär stora risker.

”Moderna använder DNA för att skapa RNA och bryter sedan ner DNA:et. Tyvärr tar deras reningsprocess inte helt bort det nedbrutna DNA:et,” förklarade Dr. Robert Malone en stark kritiker mot Modernas och Pfizers Covid vacciner.

Detta påminner mig om Cutterincidensen som inträffade i USA på ett lab med namnet Cutter) under framställning av ett fungerande poliovaccin. En tävlan ägde rum mellan vaccintillverkare och brister i rengöring orsakade att levande poliovirus kom med i ett så kallat avdödat vaccin, som gjorde att 204 personer fick polio, varav 11 dog i stället för att få ett skydd av vaccinet. Man hade då inte tillräcklig kunskap hur man avdödar ett poliovirus. Vilket historiker Per Axelsson har skildrat i sin doktorsavhandling ”Höstens spöke – de svenska polioepidemiernas historia. I dag följer alltså skadliga DNA fragment med i vacciner framställda med mRNA teknik.

Brådska för att nå prestige och profit låg bakom då precis som idag.

Trots tung bevisföring från oberoende forskare från USA och Kanada som genomfört analyser av oöppnade vaccinampuller, där DNA fragment upptäcktes, samt sekvenser ett virus (SV40) som kan orsaka cancer, slog FDA dövörat till. Givetvis förnekar nationers tillsynsmyndigheter dessa bevis, eftersom USA:s högsta tillsynsmyndighet FDA har avfärdat välrenommerade, oberoende laboratoriers fynd om DNA-förorening i vaccinerna och ignorerat de konsekvenser dessa fynd har för folkhälsan.

Jag upprepar att denna medicinska skandal är för stor och måste därför i det längsta nedtystas. Trots att läkemedelsverket mycket motvilligt konstaterade biverkningar i Dagens Medicin under 2022 men betonade samtidigt att biverkningarna var mycket sällsynta…
https://www.dagensmedicin.se/specialistomraden/infektion/stor-studie-bekraftar-vaccinbiverkningar/

Bild från periodplus.com

Nu är EU på gång igen med vaccinationskort som skall kopplas till våra personnummer. European Vaccination Beyond Covid (EUVABECO) ansvarar för genomförandet.

"...EU:s digitala vaccinationskort, planerat långt före pandemin, skapar i tysthet ett globalt övervakningsnätverk som berövar medborgarna deras rättigheter, invaderar deras integritet och lämnar över kontrollen till icke-valda kommunistiska organ som WHO – allt medan allmänheten förblir i mörkret.." Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 13 september.

2 tankar kring ”Att covid vaccin kan orsaka cancer har nu nått fram till USA:s kongress och om EU:s vaccinationskort för övervakning

  1. ”TOTAL RECALL: Canadian Government Destroying All Covid Mrna Jabs to Eliminate Evidence of Genocidal Crimes Against Humanity”

    Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 15 september

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *