Kan Nürnbergkoden stoppa planerad tvångsvaccinering från WHO?

Det är inte bara fågelinfluensan som är på tapeten, nu sitter Bill Gates med WHO och klurar på tvångsvaccinering. Den framgångsrika masspsykosen under Covid influensan måste upprepas.

”Från och med 1 juni testas alla patienter som läggs in på sjukhus med influensasymtom för fågelinfluensa, uppger Läkemedelsvärlden. Det märkliga är att den s.k. fågelinfluensan ska komma! Tydligen måste man tillverka tops och vaccin innan det ska bryta ut.
Precis som med COVID bluffen. En kopia av en kopia ända till den påstådda svininfluensan som var ett test över befolkningens mottaglighet att självmant ta sprutor vid skapandet av global dödsångest. Man gör det illegala legalt, på alla plan. Avlyssning genom laga intrång är väl rena rama Östtysklands modell. Som många andra länder efterapat.” mejlar signaturen TT.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fler-testas-for-fagelinfluensa

Nyhetsbloggen Exposing The Darkness Newsletter återger mycket passande den 3 augusti 2024 en äldre artikel av författaren, debattören Anna Von Reitz från den 30 Nov 2020, som har stor aktualitet i dag under NWO globalisters framfart med befolkningskontroll.

Artikeln handlar om Nürnbergkoden, som är viktig att känna till när och om tvångsvaccinering närmar sig.

Nürnbergkoden är etiska principer för forskning på människan.
Det som uppdagades efter andra världskriget i Nürnbergrättegångarna 1945-1947 mot Nazitysklands läkare och krigsförbrytare ledde till Nürnbergkoden 1947, en samling etiska principer för medicinsk forskning. Wikipedia


Dissembling betyder i grund och botten att medvetet dölja något eller fördunkla det, så att ens uppmärksamhet blir felriktad eller avleds från vad som helst som dissembleren vill dölja. Som sanningen. Och i det här fallet, sanningen om Nürnbergkoden och det skydd den ger oss från att acceptera någon påtvingad medicinsk procedur eller terapi överhuvudtaget.

Tillsammans med tvivel och förtal är smutskastningen ett av de främsta verktygen i den propagandistiska verktygslådan.

För några dagar sedan skrev jag en artikel som förklarade att tvångsvaccinationer är ett brott mot Nürnbergkoden. Lägg märke till ordet "tvingad". Faktum är att varje påtvingad medicinsk procedur eller terapi strider mot Nürnbergkoden.

Alla medicinska ingrepp och terapier måste ha fullt informerat och fritt gett samtycke, i största möjliga utsträckning - vilket innebär att människor som är medvetna och kan bestämma saker själva förblir i kontroll över sitt medicinska öde.

Det är bara när du är i desperat trångmål och omedveten som sjukvårdspersonal tillåts gå in och fatta beslut "för dig"...../....Nu försöker WHO att omtolka Nürnbergkoden så att den bara gäller medicinska experiment. Det gör det inte. I artikel 6, avsnitt 1 och 3, framgår det tydligt att
Nürnbergkoden och förbjuder alla slags påtvingade medicinska procedurer och terapier. Inte bara experimentella procedurer. Alla medicinska ingrepp eller behandlingar som du inte vill delta i har du den fulla, fria och fördomsfria rätten att vägra...."

Bild av Josef Mengele nazisternas dödsängeln. Från Världens historia.

Dagens dödsängel? Bill Gates från Philadelphia Inquirer

12 tankar kring ”Kan Nürnbergkoden stoppa planerad tvångsvaccinering från WHO?

  1. Det finns bara en sak att säga ”UPP TILL KAMP” mot den svenska regeringen och de som följer deras vaccinations direktiv.

    Det är officiellt – jabben covid19 gör dig dum:
    Långvariga kognitiva och psykiatriska effekter av covid19 avslöjade i en ny studie vid Oxford.
    Två till tre år efter att de smittats av covid-19 fick deltagarna i genomsnitt betydligt lägre resultat i kognitiva tester än förväntat. Genomsnittet motsvarade ett CHOCKANDE 10 IQ-poängs underskott.
    En del individer kommer att tänka på – hur MÅNGA gånger har de haft Covid?
    Läs hela artikeln: https://pnqk.me/ygltod
    https://www.ox.ac.uk/…/2024-08-01-long-term-cognitive…

    https://carlnorberg.se/2024/08/08/dumgorande-covidiotivaccin/

    1. När jag tar del av orginal artikeln, finner jag att forskarna bara koncentrerar sig på själva insjuknandet i Covod-19, som en del kan ha haft flera ggr, pga verkningslöst vaccin. Jag saknar uppgifter om hur många booster sprutor de fått och om ökat antal korrelerar till ökade kognitiva besvär?
      Kanske forskarna utelämnar det, eftersom de kan vara rädda om forskningsanslagen?

      https://www.ox.ac.uk/news/2024-08-01-long-term-cognitive-and-psychiatric-effects-covid-19-revealed-new-study

  2. Begår man mycket allvarliga planerade kriminella brottsmisstankar utifrån ekonomiska incitament i skattefinansierad verksamhet inom hälso- och sjukvårdens verksamhet? Det finns ingen LAG LÄNGRE som skyddar oss längre mot TVÅNGSVACCINERING! Eller gör det?
    Öppna nedanstående länk. Dess innehåll är häpnadsväckande! Regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson måste lagföras och avsättas omedelbart, annars har vi djungelns lag inom det snaraste! Realiseras detta då har alla gränser passerats.

    Komplettering till BEDRÄGERIET INOM REGION VÄSTERNORRLAND; PCR-testet kan döda dig – och kan användas för att vaccinera dig (och alla som förnekar detta är en dåre)!
    Av bakomnyheterna den 7 augusti 2024.
    Öppna nedanstående länk. Dess innehåll är häpnadsväckande!

    Ingen Region i Sverige – oavsett hur liten/stor eller inflytelserikt – är över lagen således är att åtfölja och fullständig rättssäkert säkerställa att lag åtföljes av de anställda åvilar arbetsgivaren/ politiken. Har du/ni annan uppfattning äger du/ni bevisbördan att bevisa det motsatta mycket skyndsamt.

    Denna delgivning om synnerligen mycket allvarliga planerade kriminella brottsmisstankar utifrån ekonomiska incitament i skattefinansierad verksamhet inom hälso- och sjukvårdens verksamhet, i de anställdas led, i den självstyrande under lagarna Region Västernorrland ska i laga ordning registreras av registrator därtill ska fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren och dagboksblad skickas med vändande epost till voulf56@gmail.com

    Vänligen bekräfta att det inspelade samtalet med regionfullmäktiges ordf. Birgit Johansson ä fullt återhörningsbart, det inspelade samtalet kan också laddas ner vid denna länk

    https://bakomkulisserna.biz/2024/08/07/komplettering-till-bedrageriet-inom-region-vasternorrland-pcr-testet-kan-doda-dig-och-kan-anvandas-for-att-vaccinera-dig-och-alla-som-fornekar-detta-ar-en-dare/

    1. Att PCR testet är värdelöst börjar få fäste, men att de är farliga och kan smyga in vaccin, som i en trojansk häst är mer okänt.

  3. Svt idag: ”Den som blir svårt sjuk i covid-19 löper ökad risk att drabbas av diabetes”! Det är inte sprutan som orsakar något utan för den som inte är vaccinerad ökar risken ännu mer! Det finns ingen hejd på att ”lura” och skrämma befolkningen till att ta spruta efter spruta tills vadå?
    ”Vaccinerade individer uppvisade en markant lägre risk för diabetes jämfört med dem som var ovaccinerade, säger ST-läkaren och forskaren Aidin Rawshani vid Sahlgrenska sjukhuset”. Aidin, kan inte du vaccinera Jacob Forssmed för han vet inte själv om han tagit ”en enda” spruta. Ge han en REJÄL så han själv vet det.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/ny-studie-okad-risk-for-diabetes-hos-de-som-varit-svart-sjuka-i-covid-19

    1. Hörde också om denna Big Pharma forskning i går, men sambanden var inte 100 % säkra. Hur många som hade haft covid framgick inte, kanske bäst så.

    2. Vad jag vill säga är: När man inte på LAGLIG väg (än) kan ”tvinga” befolkningen till att ta ”sprutor eller dylikt” då tar man till propagandametoder som borde anses som OLAGLIGA.
      Varför överhuvudtaget komma med sådana motsägelser där man associerar till att just COV vaccinerade individer uppvisade en markant lägre risk för diabetes jämfört med dem som var ovaccinerade!
      Man kunde lika gärna klämt i med att man löper mindre risk att få cancer, ALS, alzheimer m.m.
      Det om något skulle väl få de som redan är mentalt propagandaskadade i befolkningen att springa till de ”ovårdade” vårdcentralerna efter COV sprutor.
      COV har ju inte varit på tapeten sedan länge men nu jävlar ska fler ta dessa sprutor. Man undrar om påtvingandet kommer till de som inte tagit någon spruta tills antalet som tagit blivit tillräckligt många?
      Ett samhällsskapande tryck där solidariteten kommer användas till skapande av den ”rätta lagen” där ALLA som inte tagit COV sprutan blir tvingade till att göra det.
      Man hämtar väl en efter en, för befolkningsmassan som tagit sprutan tycker väl att det är berättigat!
      Man använder sig av samma taktik varje gång,
      “It’s Easier to Fool People Than It Is to Convince Them That They Have Been Fooled.” Mark Twain.
      Finns det någon som ens skulle erkänna det?
      Ja det finns men det är väl bara de som råkat fått den ”felaktiga” oturssprutan.

  4. Lite att fundera på kring den “kommande fågelinfluensan”!

    1. Sedan upptäckten 1997 av H5N1, en högpatogen fågelburen influensa, har hotet om en kommande influensapandemi aktualiserats. H5N1 drabbar företrädesvis fjäderfä och utgör för närvarande inget hot mot människa utom i speciella fall där intensiv kontakt med smittade fåglar har förekommit. Fågelinfluensan skulle kunna utgöra ett pandemiskt hot om sjukdomsorsakande virus anpassas till smitta mellan människor vilket hittills inte inträffat

    2. Beträffande den svenska svininfluensa under ALLIANSENS sejour där Reinfeldt med bihang skapade en nationell rädsla. Man utlovade att ALLA skulle få vaccin genom injicering. Det blev en masshysteri! Ett slags mottaglighetstest inför de mer ”dödliga och skadliga” COVID injektionerna.

    Hur många dog av svininfluensan i Sverige 2009?
    Totalt avled 89 personer i någon form av influensa i Sverige år 2009 och 12 personer år 2010, vilket är en låg influensaaktivietet jämfört med ett genomsnitt på cirka 200 per år åren 1997 till 2018, och får tillskrivas den omfattande vaccinationen som utfördes av befolkningen.

    3. What was the efficiency of bacterial vaccines on mortality during the Spanish influenza pandemic of 1918 19?
    Among 13,000 patients treated for influenza, mortality among the unvaccinated was 16.5 per cent, while the mortality for the vaccinated was 10.7 per cent for all persons who had received at least one inoculation.

    Min teori om de alla pandemierna (som de kallas) är ” laboratorium tillverkade”.
    Vad är din/dina teorier?

    https://rib.msb.se/filer/pdf/26018.pdf
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=svininfluensan
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=c4e7bb82b2dd4a21&q=What+was+the+efficiency+of+bacterial+vaccines+on+mortality+during+the+Spanish+influenza+pandemic+of+1918+19?+Among+13,000+patients+treated+for+influenza,+mortality+among+the+unvaccinated+was+16.5+per+cent,+while+the+mortality+for+the+vaccinated+was+10.7+percent+for+all+persons+who+had+received+at+least+one+inoculation.&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwi42YvRqOCHAxXXKRAIHaehNCQQBSgAegQIChAB&biw=1280&bih=587&dpr=1

  5. Staten kan inte tvångsvaccinera de svenska medborgarna – Läs dina rättigheter!
    Det finns en svensk grundlag som skyddar för kroppslig integritet och rörelsefrihetsskydd. Enligt den svenska Regeringformens andra kapitel om ”de grundläggande fri- och rättigheterna” är varje svensk medborgare och andra som befinner sig på svenskt territorium gentemot det allmänna skyddade mot påtvingat kroppsligt ingrepp.
    Den svenska staten, regioner och kommunerna får alltså inte genom tvång sticka in en kanyl i någon människa. Inte heller får de tvinga någon att inta något via munnen.
    Detta gäller också föräldrar som inte vill vaccinera sina barn enligt vaccinationsprogrammet!
    Läs artikeln här, spara den på din dator o ta med den nästa gång du möter sjukvården!

    https://bakomkulisserna.biz/2020/09/16/staten-kan-inte-tvangsvaccinera-de-svenska-medborgarna-las-dina-rattigheter/

    1. Utmärkt , då har vi två lagutrymmen att åberopa om storebror vill tvinga oss att kavla upp ärmen; vår grundlag och Nurnbergkoden. Att virus är tillverkade i bio lab tvivlar jag inte på.

  6. KD politiker Forssmed har grovt svikit svenska folket. Borde åtalas för försummelse, skriver på WHO avtal in blanco, vad det innebär har vi ingen aning om. Som kristen borde han ta och läsa sin bibel ytterligare några ggr för att förstå sina skyldigheter som medmänniska vilket han inte verkar har fattat. Usch för dessa hycklare.

Kommentarer är stängda.