Slutar globalism i fascism?

Globalisering innebär främst geografisk gränslöshet, där världen är allt mer ekonomiskt, socialt och kulturellt sammanvävd.

Problemet är att globalisering främst drivs av ekonomiska motiv, där de som äger och sitter på pengar vill expandera, vilket ofta sker på vanligt folks bekostnad och där folket i fattiga länder är de mest utsatta.

Tyvärr är majoriteten av nationens politiker enbart nickedockor som genomför vad den globala finansmaffian bestämmer och deras uppgift är att med solidaritet dölja att globaliseringen framför allt gynnar de besuttna i alla länder.

Folkets motstånd försöker globala mångfalds politiker erodera med vackra ord om ett hållbart samhälle där rättvisa och jämlikhet skall råda. De 17 målen i Agenda 2030 skall få folket med på båten, men problemet är att de är för vackra och ohållbara, när medborgare alltmer ser att de inte stämmer i sin vardag.

Nationens politiker har inte längre folkets bästa för ögonen, de drivs av ekonomiska motiv som är drivkraften i deras karriär i samverkan med likasinnade och får näring i Klaus Schwabs elitskola för unga ledare i WEF:s regi, hans privata skapelse som alltmer styr västvärldens politiker. Själva anser de sig arbeta för det goda, vilket vanligt folk inte märker, eftersom de bara får det svårare att få sina liv att gå ihop.

Nationens politiker samverkar i EU, FN och i dess alla underorganisationer samt i en rad andra välbetalda samverkansformer. Där hyllar de mänskliga rättigheter, rättvisa och hållbara samhällen, så det står härliga till.

Deras hyllningskör påminner mig om Halleluja minnen från pingstkyrkan, när församlingen prisade Gud i frälst gemenskap. Dessa politiker föraktar och förföljer medborgare/dissidenter som inte vill vara med på den globala båten, precis som kyrkan tidigare förföljde de som själva ville tolka Guds ord och leva sitt liv ifred för överheten.

Från SO-rummet, en webbplats för lärare, finns glädjande även globalismens negativa sidor att ta del av, om lärare verkligen tar upp dessa negativa sidor låter jag vara osagt.

https://www.so-rummet.se/kategorier/samhallskunskap/internationell-politik-och-globala-samhallsfragor/globalisering#

Men få lärare hänvisar till fil dr Jackob Nordangårds slutsatser, som ständigt behöver upprepas. Här från Swebbtv.

Västerländska stater är utsatta för en global statskupp av internationella nätverk, så som World Economic Forum (WEF), och politiker som närmast fungerar som globalisternas infiltratörer i de nationella parlamenten. Demokratin har mer eller mindre avskaffats och ersatts av en form av ”fascism”. Det menar filosofie doktor Jacob Nordangård, som bland annat skrivit boken Den globala statskuppen, i en ny intervju med Swebbtv.
– Det är ren ondska, säger han.
….”

Han blev snabbt en misshaglig persona non grata i akademiska sammanhang, eftersom hans väl underbyggda fakta inte lika lätt kunde kallas fake news som hos andra dissidenter. Därför måste han portas i statsmedia, makthavarnas megafon.

Bild; coenlaude.ni Globaliseringens vinnare