Olja och vatten kan ej blandas, inte heller migranters kultur med vår egen

Är slutsatsen i veckobrevet under v.38 från Magnus Söderman Det fria Sverige (DFS).

(Att skriva om hur försvarsminister Pål Jonson överlyckligt kråmar sig inför förfrågan om att Sverige skall ansvara för Nato utbyggnaden i norra Finland, orkar jag inte.)

Här kommer några citat från DFS för er som inte tagit del av veckobrevet.

Rubriken lyder; Multikuli skapar bara elände – fortsatt hat från vänster medan mångkultur om igen visar sig vara omöjligt att få att fungera.

Vilket jag instämmer i med snart 3000 underbyggda inlägg på denna blogg, men några till hoppas jag skall orka med. Erfarenheter från ca 100 möten med invandrare under yrkestidens rehabiliteringsarbete har också bidragit till obekväma åsikter.

Citat: ”…..Gemenskap och trygghet är något vi lider brist på. Jag vaknade upp (den 16 september. eget tillägg) ) och möttes av nyheten om ett mordförsök på Donald Trump. Först trodde jag att jag fått upp en gammal nyhet, men det visade sig att det var senaste nytt.
Det är inte ett dugg underligt att ännu en velat ta honom av daga. Hatet mot honom och hans anhängare kablas ut i USA, och nog måste var och en förstå att om du konstant hävdar att ”med Trump dör demokratin”, så kommer ”goda” medborgare försöka döda honom….”

Han tar upp hur Jenny Wennberg s-märkt journalist på Arbetarbladet där hon jämrar sig. Rubriken lyder ”Vi överlevde två världskrig – men överlever kanske inte SD”.

Frågan är väl snarare hur vi så kallade brunråttor skall överleva globalisters och krigshetsares alla nyttiga idioter från vänstern som sålt ut sin själ till nationernas förgörare.

”….Inget nytt under solen alltså. Svenskfientlighet är det fritt fram för, och man gör allt för att förmå icke-svenskarna att bita den hand som ger dem mat. För så är det. Svenskar arbetar till nästan etthundra procent för att kunna betala för folkutbytet som pågår.
Det är groteskt. År ut och år in slår vi knut på oss själva för att underkasta oss främlingar och betala deras uppehälle, samtidigt som vi beskylls för att hindra dem från att ”komma in” i den svenska gemenskapen. Och när vi försöker hjälpa dem med det, ja, då beskylls vi för att försöka ”ta ifrån dem” deras historia….”

När skall detta hyckleri ta slut?

Vi närmar oss Storbritannien där väljare hamnat i elden med liberalernas Keir Starmer från askan med Rishi Sunak. Storbritannien är inte längre en demokrati, med klappjakten på medborgare som protesterar efter knivdåden mot två små flickor av en 17-åringen med invandrarbakgrund, som media givetvis förnekat.

Bild från aftonbladet.se

3 tankar kring ”Olja och vatten kan ej blandas, inte heller migranters kultur med vår egen

  1. Tack för att du orkar, Harriet.
    Outbildat folk som har suttit av några eller något år på någon högskola och anser att de har full rätt att angripa svenskars rätt att protestera när det gått för långt i bidrags Sverige. De flesta arbetar hårt för att en flicksnärta från långt bort i världen skall bo i trygghet med sina föräldrar. Ta del av våra insamlade tillgångar, möjlighet att bo, äta sig mätta, tillbringa tid i vårt skolsystem och dela vår gemensamma vardag.
    Hon tycker säkert att hon är duktig med att krafsa ner några rader om alla orättvisor hon råkat ut för i det hemska landet Sverige. Hon ser ganska välnärd ut, inga skador efter överfall, våldtäkter, skjutskador från sina medföljare från gud vet var. Vi som jobbar på, att försörja vår egen befolkning, har nu s.k kulturtillgångar som sossefolket öppnat landets gränser för. En del av de inkommande nyttjarna och odågor som saknar hyfs, det kanske går bra att uppföra sig på ert sätt i hemlandet för det är vad det fortfarande är. Men varför tog ni inte tag i problemen i hemlandet då hade ni sluppit vårt sätt att vara, förtryckta som ni är av oss som arbetar för att ni skall ha ett drägligt vardagsliv och tillsammans med oss som försörjer allt och alla boende i Sverige och där partierna som anser sig äga tillgångarna så fort de kommit in på skattekontot redo att skickas iväg till små och stora projekt i världen.
    Sverige blir aldrig ert hemland.

    1. Varmt Tack för en klok och välgörande sammanfattning av dagens moder Svea, som har förråtts av våra politiker som vänt folket ryggen.

      1. Vi får väl växa upp, som fullvärdiga medborgare med ’agens’. Inte överlåta åt, eller ha några förväntningar på politikerklåparna. No representation, no taxation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *