Inga kommun chefer skall få avgå efter våldtäkten på en fritidsgård i Örebro – trots att de medvetet anställt kriminella

En av mina upprepade sanningar är att bröder ilar till bröders hjälp. Vilket Örebros kommunpolitiker besannar. Fullmäktigemöte inför lykta dörrar, utan insyn från allmänheten.

Endast Örebropartiet krävde att de skyldiga till anställningar av kriminella skulle avgå, ett krav som givetvis röstades ner.

Från signaturen TT:

”Inga chefer skall få avgå trotts att det är de själva som medvetet möjliggjort anställningar av pedofiler och i övrigt dömda som misstänkta kriminella migranter!

Nyligen var det ett möte med kultur- och fritidsnämnden där t.o.m. förvaltningsdirektören Anna Nordlund känt till att kriminella anställts samtidigt som hon godkänt dessa till anställning! Ingen av de ansvariga ska få gå i.o.m. majoriteten av de lokala politikerna röstar mot det!

Man är alltså för anställningar av kriminella av olika typer av kategorier inom barnomsorgen, fritidsverksamheter för barn och ungdomar, äldreomsorgen, handikappade som förståndshandikappade o.s.v.

Vi har politiker som befrämjar anställningar av individer med grov kriminalitet som bakgrund av alla de olika slag!

Det mångfaldiga samhällets förfall och det är bara början.

Sjukhuset USÖ tycks gå i kommunens fotspår. Det är inte bara i kommunen man skyddar de chefer som anställt olämpliga personer.
Till och med Region Örebro län som har ansvar för länets hälso- och sjukvård har sin egen agenda för kriminella!

NA: ”En man som är dömd för grovt barnpornografibrott jobbade med tillgång till barnavdelningen på USÖ. Region Örebro erkänner att man har brustit i sina rutiner när man anställde mannen – som fortfarande jobbar kvar.

Det mångfaldiga samhällets förfall och det är bara början.

TT”

https://www.na.se/artikel/domd-for-grova-barnporrbrott-jobbade-pa-uso-med-tillgang-till-barnavdelningen

———————————————————————————————-

Från sociala medier, protesterande medborgare med engagemang för Örebropartiet.

Tänk så härligt att leva rövare under Korankravallerna i Örebro, utsätta polis och allmänhet för livsfara och sedan belönas med anställningar på fritidsgårdar. Inte förvånande att chefen för den aktuella är vänsterpartist, som tagit mångfaldens inkluderingshysteri till sitt hjärta.

Vi skall bemöta andra religioner med respekt mässar en sann liberal politiker Mats-Olof Liljegren i kultur-och fritidsnämnden enligt TT. Han borde ha varningsskylt på bröstet för smittsam inkluderingshysteri.

150 personer från den respekterade religionen har enligt samtiden.nu dömts för korankravallerna i Örebro, endast två av dem skall utvisas. Brotten var tydligen inte grova nog enligt ett havererat rättsväsende.

Min misstanke är att detta pågår i hela landet, där offren överges och munkavle på anställda är legio och vänsterstyrd media vill sopa brotten under mattan.

”M O Liljegren vill bemöta andra religioner med respekt! Det är väl de andra inkommande religionerna som ska bemöta oss med respekt och framför allt med vördnad, då det är de som får ta del av vår gästfrihet!….” TT.

När skall dessa inkluderande vänsterliberala politiker behandla alla offer och medborgare med respekt borde fler väljare fråga sig.

Till sist, tänk att mitt och många andras ständigt upprepande förslag om att utvisa hela familjen om deras barn begår upprepade grova brott, äntligen har nått fram till statsmedia. Tyvärr är det omöjligt att utvisa 7-klöverns alla politiker som orsakat att vårt tidigare trygga och välmående land har knuffats ut för stupet.

https://www.gp.se/debatt/utvisa-hela-familjen-om-ett-barn-begar-extremt-grova-brott.bdcab3d3-7a37-497f-ab10-86f20827fe44

4 tankar kring ”Inga kommun chefer skall få avgå efter våldtäkten på en fritidsgård i Örebro – trots att de medvetet anställt kriminella

  1. Det är skrämmande fakta som presenteras i länkarna nedan, bl.a. där kommunen medvetet döljer fakta genom ett olagligt beslut att inte ge sina ”överordnade” de uppgifter som efterfrågas!
    Ledamöter i Örebro kommun ska inte få veta vem som har anställt dessa tvivelaktiga personer!
    Lyssna på länken nedan där förvaltningsdirektör på kultur och fritidsförvaltningen Anna Nordlund obstruerar sina överordnades begäran om att få tillgång till de uppgifter som man efterfrågar! Hon tog ett väldigt snabbt skriftligt beslut, förmodligen från order från M, S och/eller C. De 3 som styr i Örebro kommun.
    Man lade locket på med denna åtgärd. För att få vetskap om vad man ”döljer” måste man överklaga sina underordnades beslut!
    ÖrP ska överklaga Anna Nordlunds beslut till Kammarrätten i Göteborg, men hur lång tid kommer detta att ta för att få ut de handlingar som man begär?
    Medför inte det att alla ”tvivelaktiga personer” kan fortsatt vara anställda i Örebro kommun tills kammarrätten tagit sitt beslut?
    John Johansson (S) och kommundirektören är överens om att det krävs en extern granskning eftersom frågan vuxit så mycket, säger han. Framför allt i media!
    Om inte media tagit upp det, hade då allt fortsatt som vanligt, John Johansson (S)?

    Från Örebro kommun fullmäktiges webbsändning från den 30 augusti 2023 under punkt 20. Svar på motion från Markus Allard (ÖrP) och Peter Springare (ÖrP) om registerutdrag för alla anställningar.
    Gå till 7:15:00 i länk nedan. Denna motion avslogs av samtliga partier utom ÖrP och SD. Om ett bifall hade getts, hade man då kunnat undvika nuvarande som framtida anställningar av ”pedofiler och islamister” samt kriminella i övrigt?
    Med facit i hand borde väl ALLA Örebroare begära svar från de 3 styrande partierna i Örebro kommun om de prioriterar anställningar av pedofiler, islamister och kriminella i övrigt?

    Detta är en lokal politisk skandal utan dess like.
    Varför tar ingen sitt ansvar och avgår?
    Förtroendet, är inte det förbrukat hos de 3 styrande partierna av oss Örebroare?
    TT

    https://www.youtube.com/watch?v=7222nJ-TxhU (
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/kommunledningen-missnojd-med-hanteringen-av-fritidsgarden-i-orebro-tillsatter-extern-utredning
    https://play.quickchannel.com/play/jkhph5p

    1. Tack för bevakning av denna skandal som troligen förkommer i hela landet, men tystas ner.
      Inkluderingshysterin kanske i bästa fall kan mattas av något från politiker oavsett färg. En värsting som böjde sig för Annie Lööfs gymnasieamnesti var socialdemokraterna, som nu gör det enkelt för sig allt är ju bara SD:s fel. Annie Lööf lär nu också vara en kandidat till landshövding i Östergötland, Herre förbarma dig över oss!!

Kommentarer är stängda.