Starka reaktioner efter Elon Musks samtal med Donald Trump på X och likaså efter Wall Streets Journals lögner om Nord Stream sprängningen

Reaktionerna var både positiva och negativa.

Risk finns att Kamala Harris kan knipa presidentposten i november, trots mordförsöket på Trump, som Nya Tider i Nr 12/2024 sammanfattade med ”Total inkompetens, på grund av fokus på mångfald eller ett insiderjobb?”

I vissa opinionsundersökningar ligger Harris snäppet över Trump, som av vissa anhängare anklagas för att mer gynna donatorers särintressen än den vita arbetarklassen, som utgör Trumps kärnväljare. Den amerikanska högerprofilen Nick Fuentes ”förklarar krig” mot Donald Trumps presidentkampanj och kräver klarspråk  med ingen invandring , inga krig och kan få en del av Trumps kärnväljare att vända honom ryggen. https://www.friatider.se/kravet-pa-trump-ingen-invandring-inga-krig

Ex presidentens kampanj påminner lite om SD:s utveckling, dvs avveckling från partiets kärnväljare.

Tim Walz guvernör från Minnesota har utnämnts till Kamalas vice presidentkandidat. Smålandsposten rapporterar att hans förfäder kom från en by i Småland. Han har också rötter i Horred i Västergötland.

Donald Trump har börjat twittra igen – och under natten till tisdagen svensk tid deltog han i ett samtal med X-ägaren Elon Musk. Men samtalet gick först inte att lyssna på eftersom sajtens funktion för ljudchattar kraschade – enligt Musk på grund av en ”massiv” överbelastningsattack…” https://www.friatider.se/x-kraschade-nar-trump-kom-tillbaka

Från nyhetsbloggen Natural News:

"Elon Musk höll ett avslappnat samtal med Donald Trump i går kväll och det var väldigt populärt. Demokraterna och den globalistiska djupa staten var i absolut panik för att försöka censurera samtalet. Anledningen varför? Eftersom ingen av deras kandidater är kognitivt kapabla nog att hålla en spontan, organisk konversation utan en teleprompter eller ett manus.

Vi går nu in i ett kapitel av extrem censur från EU och Storbritannien, medan demokrater i USA får panik över att förlora kontrollen över tal online. Dessa är tecken på den slutliga kollapsen av ett desperat imperium som inte kan tolerera att människor talar sanning om någonting..."

Många väntar med spänning på utfallet i USA:s presidentval. Vårt politiska etablissemang bävar för Trump och statsmedia är redan på gång med att lyfta fram Kamala Harris, kvinna och färgad, perfekt för alla woke smittade politiker.

Bild från ktar.com

Ljug lite bättre Wall Street Journal om sprängningen av Nord Stream, är mitt råd till Biden administrationens tidning.

Hur dumma tror redaktionen att deras läsare är?

Att privata dykare från Ukraina skulle ha kunnat spränga Nord Stream är så korkat att Rapport borde skämmas, när de i går återgav tidningens lögner som enbart handlar om att sopa bort skulden från Joe Biden med hans skryt strax innan det smällde.

Orsaken är att Seymour Hersh gedigna och väl underbyggda fakta kan störa Kamala Harris kampanj för att bli USA:s nästa president.

USA ville få Tyskland helt på knä för att de inte snabbt nog avbröt alla leveranser med rysk, billig gas. Hur deras springpojke Olaf Scholz från 
SPD kan få sitta kvar som förbundskansler är för mig en gåta?

Likaså samarbetet med de gröna som innan sprängningen av Nord Stream gjorde sitt med nedläggning av kärnkraftverk, samma verklighetsfrånvända politik som här hemma, när MP huserade med socialdemokraterna.

En tanke kring ”Starka reaktioner efter Elon Musks samtal med Donald Trump på X och likaså efter Wall Streets Journals lögner om Nord Stream sprängningen

Kommentarer är stängda.