Franska valet en besvikelse för Nationell Samling , men de får trösta sig med Orbáns nya partigrupp ”Patrioter för Europa”

Att Nationell Samling kom först på tredje plats orsakas främst av vänsterns trixande och fifflande med deras ledamöter och medias skrämselpropaganda för ytterhögern.

Vilket självklart blev en stor besvikelse för Marine Le Pen, men hon är van och nu får hennes parti bli en kraftfull opposition.

Hur vänstern med den Nya Folkfronten skall kunna samarbeta med Macrons liberala mitten/Renaissance begriper jag inte?

Att slå sig i hop med fienden bara för att sätta stopp för en ännu större fiende, Nationell Samling bådar inte gott.

Marine Le Pen får trösta sig med att hennes parti har anslutet sig till den nya parlamentsgruppen Patrioter för Europa – som blir EU-parlamentets tredje största.

Det är gossen Ruda i EU, Viktor Orbán som står bakom denna nya parlamentsgrupp tillsammans med tjeckiske premiärminister Andrej Babis och nu har fler ledare för högerpartier i Europa anslutet sig som Geert Wilders och Matteo Salvinis partier..

Givetvis står SD utanför, till skillnad från Dansk Folkeparti. Rädsla finns hos Åkesson för att förknippas med den enda ärliga politikern som agerar för fredsförhandlingar mellan Ryssland och Ukraina (USA, Nato med väst) och nu har Orbán besökt både Putin och Xi Jingpinp, vilket givit EU skrämselhicka.

Giorgia Meloni i Italien litar jag inte riktigt på, det finns för många krambilder på henne och Ursula Von der Leyen.

Kanske denna korrupta dam har inspirerat Meloni att har profilera sig som en av Ukraina starka bundsförvanter?

Bild från taliaoggi.it|


Även AfD-ledaren Alice Weidel kräver fredsförhandlingar, precis som Orbán och talar om ett krig som inte är deras.

”….Målet för denna nya patriotiska grupp i EU är ”att bevara europeiska traditioner och en europeisk identitet som bygger på Europas nationella mångfald. ”Vi står upp mot Bryssel-eliten”, sa Viktor Orbán på presskonferensen i juli då alliansen presenterades.
Politiskt vill gruppen bland annat strama åt migrationspolitiken och skrota EU:s Green Deal som ska göra EU klimatneutralt till 2050.” https://www.svd.se/a/Oo89pb/ytterhogern-samlas-i-maktig-parlamentsgrupp-i-eu

Att det alltid skall vara så svårt att hållas sams inom både vänster och höger är tragiskt. I många frågor borde de kunna samarbeta, synen på USA:s hegemoni över världen är ganska lika, liksom dess förtrupp Natos expansion österut, som tvingade Putin att sätta stopp.

Däremot skiljer det sig radikalt beträffande massinvandring och om kriget mellan Israel och Hamas och inte minst om global socialism, där vänstern inte vill se att det är WEF med Bilderbergs bröder som styr.

Jag minns splittringen inom vänsterns studentrörelse från -68, ibland visste man inte riktigt vilken grupp man var med i.

5 tankar kring ”Franska valet en besvikelse för Nationell Samling , men de får trösta sig med Orbáns nya partigrupp ”Patrioter för Europa”

 1. “Riyadh Eid: Who is Macron? Macron’s wife is a Rothschild. Who is Rothschild? Rothschild is the one who controls the U.S. Federal Reserve by means of his financial empire, and, along with the Jewish families, he commands all the banks in Europe. Macron became president of France because of Rothschild”.
  När ska de flesta svenska Riksdagsvalen genomgå en REJÄL granskning av dignitet, om vi alltid haft ett utbrett valfusk?
  Visst har man genom tiderna förstått att resultaten avvikit, men som svensk har man alltid trott på politikernas ärlighet. Vår blåögda ärliga troende är väl nu som helt bortblåst efter vad som inte får bli bekräftat.
  Jag frågade en fransman för c:a 2 – 3 år sedan om Macron var en Rothschild?
  Han svarade att de flesta av oss fransmän tror det.
  På något sätt ”luktar” det valmanipulation i alla väder om ”Rothschild” har intressen av det. Har det förekommit manipulation av röstfördelningarna då vet väl ”Ericsson” om det. Det är ju trots allt DE som sköter ”operatörskommunikationerna” via nätet genom sin AXE växel som transporteras genom deras ”nät”. AI kan vara bra att ha till sin hjälp, ibland.

  https://www.memri.org/tv/lebanese-researcher-riyadh-eid-french-macron-wife-rothschild-jcpoa-iran-jewish-capitalism
  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=AXE+v%C3%A4xel+

  1. Oavsett hans hustrus härkomst, så har han starka band till Rothschild dynastin. Före den politiska karriären var han bland annat verksam som rådgivare och delägare vid investmentbanken Rothschild & Cie enligt wikipedia.

   1. Hm, det är väl hans hustrus ”härkomst” som lett till att Macron är Frankrikes president. Hade han varit gift med en ”vanlig” medborgare, då hade han inte ens kommit längre än till ”valurnorna”. Allt är planerat och inget är slumpmässigt. Fruns härkomst ”fångade” väl in honom väldigt tidigt.
    Hon är idag 71 år och han är 47 år!
    Paret inledde en relation när Macron var 16 år gammal och hans blivande hustru var då 40 år!
    Nu för tiden klassas väl sådana relationer som ”märkliga”.
    Det som finns att läsa om i wikipedia kan ju vem som helst skriva om, där man kan vinkla dess innehåll.

    https://www.google.com/search?q=brigitte+macron+%C3%A5lder&client=firefox-b-d&sca_esv=f11a15dffededac1&sca_upv=1&ei=2p6NZvWTCJ3QwPAPiIePmAc&oq=Macron+fransl&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiDU1hY3JvbiBmcmFuc2wqAggAMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHMgoQABiwAxjWBBhHSIBDUABYAHABeAGQAQCYAQCgAQCqAQC4AQHIAQCYAgGgAgyYAwDiAwUSATEgQIgGAZAGCJIHATGgBwA&sclient=gws-wiz-serp

 2. Från Natural News;
  Chockerande valresultat i Frankrike förvärrar liksom det senaste valet i Storbritannien till vänster och avslöjar att Västeuropa är en självmordskult av kulturkollaps. Och på stört så slopar Keir Starmer den nya premiärministern utvisningar till Rwanda.

  Men statsvetaren Anders Widfeldt med kollegor ger tröst. – Det är ju lite deras eget problem (Le Pen) att de hade för höga förväntningar och nu ser det här som ett nederlag. Faktum är att de ökar från 89 mandat till över 140, säger Anders Widfeldt.
  ”Förväntan om egen majoritet byttes mot fiaskostämpel för Nationell Samling i det franska valet. Men statsvetaren Anders Widfeldt menar att det kan vändas till ett drömläge för Le Pens parti.”
  https://www.svd.se/a/gwEn4L/fiaskot-kan-vandas-till-dromlage-for-le-pen

Kommentarer är stängda.