Nato toppmötet har jag lust att helt strunta i… för inget nytt under solen kommer att ske

För vi vet hur tongångarna låter.

Mera krig, mera krig för krigsindustrins med Wallenbergs profit får inte minska.

Hela USA:s ekonomi bygger på export i dollar av krigsmaterial till land , sjöss och i luften. Skulle den exporten minska så rasar allt. Därför måste fiender ständigt uppfinnas och med västs alibi om demokrati export så luras eller tvingas medborgare till följsamhet eller tystas.

Nu är det Max Rutte , en krigshök från Nederländerna som tar över ledarskapet efter Jens Stoltenberg, som bara ropar om solidaritet med Ukrainas folk, för mera vapen, mera krig leder till fred är denna otäckings filosofi.

Hans Nato uppför sig precis som politiker, stämmer inte deras ideologiska karta från USA med verkligheten, så gäller kartan.

Ryssland skall först lägga sig platt och därefter är det Kinas tur.
Men ännu vågar USA/Nato inte gå till angrepp, mer än införa nya handelshinder och tjata om hur synd det är om medborgare i Hongkong och Taiwan och våra krigsexperter börjar låta som Bagdad Bob hela bunten.

SvD i går ”Jag trodde det fanns någon gräns för Putin
Minst fem dödsfall rapporteras efter att en rysk robot träffat ett barnsjukhus i Ukraina på måndagen. På plats möter SvD skärrade läkare som trodde att deras arbetsplats varit fredad i kriget….” https://www.svd.se/a/93zA7p/bombade-barnsjukhuset-i-kiev-anklagar-putin?

Men det råder olika bud varifrån roboten kom.

Uttalande den 8 juli från Ray McGovern, tidigare CIA-analytiker ”Detta kommer vid en mycket lämplig tidpunkt precis före morgondagens NATO-toppmöte. Journalisten Napolitano frågade om han hade intrycket av att attacken var en falsk flagg.

”Ja, vad kan vara mer bekvämt för ukrainarna [regeringen]? Jag hatar att säga det, men jag skulle inte tro att de… behöver någon deus ex machina… kanske har de valt detta på bekostnad av en hel massa små barn”. https://www.youtube.com/watch?v=vmdL2eYJR2c

  Netanyahu har inga gränser i jakten på Hamas, där sjukhus rasar och dödsoffren stiger?? Det kanske inte finns några läkare kvar i Gaza?

Det enda Nato är till för är att skapa krig som inte kan vinnas och lämnar länder i ruiner. Ingen har väl glömt Jugoslavien, Libyen och Afghanistan?

Mera krig är är inte vägen till varken fred eller demokrati, det är bara vägen till krigsindustrins profit och att skydda västs världshegemoni med USA som världspolis och dollarn som handelsvaluta.

Bild från tv.vg.no

Ett utmärkt förslag från Bert Karlsson, som vållade storm på sociala medier från satsmedias indoktrinerade läsare med vår krigstrojka Kristersson, Billström och Jonson.

”Låt Ryssland ta de områdena där ryssarna bor! Det är enda möjligheten. Ukraina måste gå med på någonting. Flytta över ukrainarna till andra områden och hjälp till med ekonomin. Det är det enda sättet att få slut på det här enorma slöseriet med människor #ukraina #ryssland

Bild från frihetsnytt.se

https://www.friatider.se/ramaskri-nar-bert-karlsson-foreslar-att-ukraina-ger-mark-till-ryssland

4 tankar kring ”Nato toppmötet har jag lust att helt strunta i… för inget nytt under solen kommer att ske

 1. Utan att ha några detaljer i vad som eventuellt inträffat, låter det där med barnsjukhuset som en desperat psyop; lite väl känslomättat och vältajmat inför NATO-toppmötet. Man kan inte lita på något som skrivs i västmedierna. Varför ska man ta de som ljugit hejdlöst i flera år, på allvar?

  Fool me once, shame on you. Fool me twice (or fiftyeleven times), shame on me.

  1. Kanske vi tom blivit lurade fler än fentielva ggr?
   Nord Stream, Saddams massförstörelsevapen, all demokratiexport, säkra mRNA vacciner osv
   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/hans-blix-om-usa-s-invasion-av-irak-de-var-hoga-pa-militara-aktioner
   Krigsindustrin, militären med USA:S Nato är lika höga för krig idag med vasallerna i väst, där nog vår egen krigstrojka applåderade mest, när USA:s F-16 plan är på väg till Ukraina, nu ryker nog JAS Gripen med mera lidande och död för de soldater som återstår i skyttegravarna.

 2. Har också lust att strunta i Nato-mötet och all annan politik utomlands och framförallt här hemma i ankdammen . Men det kan jag inte nyfikenheten och ilskan gör att jag kollar läget dagligen . Har dock dragit ner på kommenterandet .
  Tack Harriet för tipset sist om intervjun med Börge , en bekant som jag träffar då och då och vi ringer varandra till och från . De övriga känner jag också mycket väl till och träffar då och då . De tävlade i generationen före mig och några har jag även tävlat mot , Kurt Masen , Leif Rosell , Bosse Granath , Agne Carlsson , Dalton Bengtsson . Vi brukar träffas årligen på Sviestad och Års-racen som går i Augusti .
  Mvh Sjöström

  1. Jag skall förmedla denna intressanta info till min bror, långtradarchauffören, vars intresse är allt som på hjul rullar!

Kommentarer är stängda.