Pandemi vaccinindustrin driver självklart på för fågelinfluensa-vaccinationer

Att Big Pharma tjänar multum på läkemedel är välkänt faktum, men det är pandemier som slår nya försäljningsrekord med vacciner, så därför får vi vänja oss vid nya pandemier varje år.

En sådan profitmaskin får inte avstanna och statsmedia skapar masspsykos med känsloreportage om sjukdom och död, som nya gen vacciner skall rädda oss ifrån.

Nu är det fågelinfluensan som åter har vind i seglen.

”Den amerikanska regeringen kommer att investera 176 miljoner dollar för att ”påskynda” utvecklingen av ett Moderna-vaccin mot fågelinfluensa, meddelade tjänstemän på tisdagen….” https://www.vaken.se/den-amerikanska-regeringen-planerar-att-investera-176-miljoner-dollar-i-ett-mrna-vaccin-mot-fagelinfluensa-som-utvecklats-av-moderna

”Samtidigt förkunnar Donald Trump att han kommer att bilda en kommission för att undersöka Big Pharma, Big Food, för farliga receptbelagda mediciner, giftiga ingredienser till livsmedel, giftiga kemikalier och mycket mer….Detta är en historisk ansträngning från Trumps sida att äntligen identifiera orsaker till degenerativa sjukdomar, som cancer och avsluta orsakerna i stället för att spendera förmögenheter för att behandla sjukdomen.” Från nyhetsbloggen Natural News den 4 juli.

Om detta förverkligas så lever Trump mycket farligt.

Att bakterier och virus blomstrar i gigantiska djurfabriker får oftast en undanskymd plats i media och att stormakterna har stora anläggningar för biologiska vapen verkar inte få något utrymme alls. Det är bara folket som ständigt beter sig fel med höns, grisar och kor som vill sprätta, böka och skutta ute utan att trängas om varenda centimeter.

Djurfabrik bild från sverigesradio.se

”Det andra internationella toppmötet om fågelinfluensa äger rum om några månader. Det proklameras vara ett globalt evenemang som samlar experter, innovatörer och intressenter för att ta itu med de akuta problemen kring fågelinfluensa. Toppmötet syftar till att främja samarbete och kunskapsutbyte för att bekämpa spridningen av fågelinfluensa och dess inverkan på människors och djurs hälsa, såväl som den globala ekonomin.
I linje med Världshälsoorganisationens vision tar konferensen en One Health-strategi.

Resultatet av det första toppmötet om fågelinfluensa var att vaccination är ett viktigt verktyg för att mildra spridningen av fågelinfluensa. Vi kan förvänta oss att resultatet av den andra blir detsamma…. ”
Citat från https://beforeitsnews.com/entertainment/2024/07/bird-flu-summit-the-pandemic-vaccine-industry-is-gathering-for-a-second-time-to-push-for-bird-flu-vaccinations-2679989.html

Men problemet som inte tas upp är att om fågelinfluensan skall överföras till människan, då behövs hjälp på traven..

"Men här är problemet. Fågelinfluensa överförs inte till människor. 
Om den gör det kommer det att bero på att den har konstruerats i ett laboratorium med hjälp av gain-of-function forskning.

(Eget tillägg: Gain-of-function research är enligt Wikipedia medicinsk forskning som genetiskt förändrar en organism på ett sätt som kan förbättra de biologiska funktionerna hos genprodukter)

Med andra ord, fågelinfluensaviruset har förändrats genetiskt för att förbättra dess biologiska funktioner, vilket kan inkludera förändring av patogenes, transmissibilitet eller värdområde.
Allt handlar om att skilja fakta från fiktion.
Låt dig inte luras av regeringens berättelse, massa urskillningslösa H5N1 (fågelinfluensa) PCR-testning, avlivning och vaccin mot fågelinfluensa."

--------------------------------------------

"Finland kommer att bli det första landet i världen som lanserar ett vaccinationsprogram för fågelinfluensa till sina medborgare trots att inga mänskliga infektioner har rapporterats i landet.

Vaccinerna ingår i en tilldelning på upp till 40 miljoner doser som köps av Europeiska unionen från den australiensiska vaccintillverkaren CSL Seqirus.
Dr Rose sa att informationen i hennes artikel om allvarliga biverkningar också är relevant för Finland eftersom fågelinfluensavaccinet som utfärdas från och med denna vecka är tillverkat av CSL Seqirus".
https://www.newser.com/story/352220/finland-is-first-country-to-roll-out-bird-flu-vaccine.html

Varför just Finland kan man undra?
Signaturen TT reflekterar om spridningseffekt till Ryssland.

”Om Finland är det första land med att ge fågelinfluensavaccin: Hur visste man att utbrottet kommer att ske där? Nära Ryssland, förstås….”

—————————————————————————————————————-

Kroppen blir en egen vaccinfabrik

mRNA-framställda vacciner bygger på en ny teknik med budbärar-RNA molekyler som lurar kroppen att själv att tillverka antikroppar.

Det sker genom att dessa RNA molekyler först packas in i fettmolekyler för att kunna passera kroppens barriärer (jfr en trojansk häst) och starta tillverkning av ett protein som är unikt för viruset. Då uppfattar vårt naturliga immunförsvar att proteinet är en främmande inkräktare och startar antikroppstillverkning. Nackdel är att denna process försvagas för varje spruta, därav ökat behov av boostersprutor. En riktig win win situation för Big Pharma!

Vad som Pfizer och Moderna glömde att förmedla var att risken för biverkningar och död också ökade för varje spruta.

Att vacciner framställda med mRNA teknik hyllas av Big Pharma med makthavare är att de kan få leka Gud med levande kroppar och skapa passande framtidsmänniskor. Högproducerande djur är redan verklighet.

Lidande, sjukdom och död finns aldrig med i kalkylen, endast makt över allt levande och mera profit.

För intresserade om olika vaccintekniker, men inte ett ljud om biverkningar och död i spåren av denna nya nobelprishyllade mRNA teknik. https://ki.se/forskning/popularvetenskap-och-dialog/popularvetenskapliga-teman/tema-vaccinforskning/ny-i-vaccinganget

Bild från DN.se Tillkännagivandet av Nobelpriset i medicin 2023 för mRNA vaccin.

4 tankar kring ”Pandemi vaccinindustrin driver självklart på för fågelinfluensa-vaccinationer

 1. Borde inte omvärlden ISOLERA Finland tills fågelinfluensan upphört, logiskt sett? Då behövs det väl inga vacciner till den övriga världen!

  Hur kommer det sig att den amerikanska regeringen kommer att investera 176 miljoner dollar för att ”påskynda” utvecklingen av ett Moderna-vaccin mot fågelinfluensa? Är det för Finlands skull som man gör denna ”investering”? Detta med tanke på att utbrottet tydligen kommer att ske där!

 2. Ett annat teoretiskt scenario:
  Beträffande den ”kommande” finländska fågelinfluensan, vilken typ av ”fåglar” är det som man avser?
  Kan det vara flyttfåglar som återvänder till Ryssland som är ”laddade” med biologiska vapen?
  Den bestämda tidpunkten för fågelinfluensan, är den satt till när flyttfåglarna återvänder dit de kommer ifrån? Vaccinet skulle i sådana fall bara skydda finnarna, men inte befolkningen dit flyttfåglarna återvänder!

  En svensk säkerhetsåtgärd borde väl vara att stänga gränsen mot Finland samt förbjuda finnlansfärjorna och andra fartyg från Finland att gå in i svenska kajer under denna tid som fågelinfluensan härjar i Finland.
  Även flyget från Finland borde stoppas eller ska denna s.k. framtida finländska fågelinfluensa tillåtas få grepp om Sverige för att skapa en ”effektiv” global spridning.
  Blir det som så då finns det väl inget stopp på den efterföljande globala ”problematiken”.
  Covid var väl en ”fiktiv produkt” skapad i samförstånd med media som hos politikerna.
  När det gäller den Finska fågelinfluensan kan den bara i sig kunna likvidera befolkningar, globalt, med början i Ryssland?
  Finnarna är ju med i NATO och vad det innebär borde väl få de flesta att höja sina ”ögonbryn”.

 3. Ett ”annat” teoretiskt scenario:
  Beträffande den ”kommande” finländska fågelinfluensan, vilken typ av ”fåglar” är det som man avser? Kan det vara flyttfåglar som återvänder till Ryssland som är ”laddade” med ett biologiskt vapen?
  Den bestämda tidpunkten för fågelinfluensan, är den satt till när flyttfåglarna återvänder dit de kommer ifrån? Vaccinet skulle i sådana fall bara skydda finnarna, men inte befolkningen dit flyttfåglarna återvänder! En säkerhetsåtgärd borde väl vara att stänga gränsen mot Finland samt förbjuda finnlansfärjorna och andra fartyg från Finland att gå in i svenska kajer under denna tid som fågelinfluensan härjar i Finland. Även flyget från Finland borde stoppas eller ska denna s.k. framtida finländska fågelinfluensa tillåtas få grepp om Sverige också? Så att den sedan kan ge en ”effektiv” global spridning. Blir det som så då finns det väl inget stopp på den globala spridningen. Covid var väl en ”fiktiv produkt” från media. När det gäller fågelinfluensan kommer den bara i sig att likvidera befolkningar eller är det vaccinet som ska göra jobbet, globalt!

 4. Ett teoretiskt scenario:
  Hur kommer läkare och övrig sjukhuspersonal kunna mentalt hantera sin själ, när de insett att man har gett dödsvaccinationer istället för rädda liv?
  Risken för de som injicerat dessa dödsvaccinationer kan bli att de själva kommer utsättas av folkets vrede. Speciellt från de anhöriga och vänner till de avlidna.
  Sjukvårdspersonalen: Har ni ens tänkt på vilka konsekvenser ni själva kan komma att stå inför?
  Enbart det borde vara skäl nog till att ALLA NU SKA VÄGRA med att fortsätta att ge dessa ”skitiga” vaccinationer till livs levande människor, barn som vuxna.
  Frågan är om läkarna själva tagit dessa vaccinationer?
  Om de gjort det, hur många läkare/sjuksköterskor är det som i sådana fall skulle ha avlidit?
  Vi vet att vården ”går på knäna”. Kan det ha med att sjukvårdspersonalen minskat p.g.a. de fått den ”udda sprutan”?
  Kommer den svenska sjukvården haverera om det inte finnas tillräckligt med sjukvårdspersonal kvar?
  De som råkar finns kvar är nog vikta till att serva politikerna/kapitalisterna, för till den ”vanliga” befolkningen kommer nog inte den framtida vården att räcka till!
  T.o.m. politikerna borde väl inse att även de kan bli objekt för folkets vrede.

Kommentarer är stängda.