Politikers prioritet, skydda klaner, bötfälla bilister och dra in mediestöd för invandringskritiska tidningar

Jag måste för en gångs skull börja med en glädjande och efterlängtad nyhet från Danmark, som får våra mångkulturella vänsterliberaler att tuppa av.

Från https://www.friatider.se/danska-lagen-ar-tonarssonen-gangkriminell-slang-ut-hela-familjen, obs! en plusartikel.

Danska lagen: Är tonårssonen gängkriminell? – släng ut hela familjen Nio av tio ger tummen upp. Första familjen redan utsparkad…”


I den falnande humanitära stormakten råder ännu följande:

Tydligen är bilister mer ”hanterbara” än de mer än 40 kriminella klanerna! Ska man inte kolla cyklars ”ringklockor” också? Skriver signaturen TT efter att ha tagit del av polisens resultat efter en trafikvecka i Bergslagen.

Över 3000 bilister kontrollerades och visst en handfull förseelser upptäcktes, alkoholpåverkade chaufförer, lite narkotika i bilen, fortkörning, två efterlysta personer etc, men betydligt större kap hade gjorts om polisen gjort tillslag hos ökända klaner. Fast då hade de väl fått saftiga böter av DO, precis som den skånska polisen fick efter deras register över romer.
Däremot går det mycket bra att storebror har full kontroll över dissidenter vars bankkonton kan ryka av bara farten för att inte tala om den för staten lyckosamma HMF paragrafen.

https://polisen.se/aktuellt/nyheter/bergslagen/2024/maj/resultatet-av-trafikveckan-i-region-bergslagen/

”Hej!

Om man NU vet att det finns dessa kriminella klaner. Varför finns de fortfarande kvar, POLITIKER?
Hela skiten visar ju på att POLISENS arbete styrs och kontrolleras totalt av politikerna.
Varför upphör inte hela poliskåren. De ska vara måltavlor och får inte försvara sig!
Man vet dessa klaners existens men politiskt händer inget.

Har inte politikerna då gjort sig skyldiga till ”Skyddande av brottslingar”, som är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken.
Med tanke på hur politikerna prioriterar polisens verksamhet!

—————————————————————————————————————-

Skyddandet av valboskapen ökar dag för dag, med rättsväsendet i spetsen tätt följt av myndigheter, kommuner och regioner. Bortförklaringarna är så absurda att jag undrar hur det står till bakom pannan på den mångkulturella församlingen?

Förmildrande omständigheter efter brott är att förövaren inte kunde svenska eller förstå Svea Rikes lag, sänkt straff eller inget alls förekommer. Utvisning bara ordet får korrekta nämndemän att ta fram luktsaltet och JK feministen Mari Heidenborg delar ut förmögenheter till skäggprydda brottslingar som fått sitta några dagar för länge i häktet.

Inför EU-valet står invandring och brottslighet högst på medborgares agenda, som den politiska eliten försöker dribbla bort.

Bild från YouTube>SVT Humor

”Det finns minst 40 kriminella klaner i Sverige som fostrar sina barn in i brottslighet, enligt polisen. Klanerna har stor makt, stort våldskapital och tjänar pengar på narkotika, våld och utpressning, menar polisen….” https://www.svd.se/story/kriminella-natverk-i-sverige

För att mildra kritiken mot brottsbenägna invandrare med klaner så dras mediestödet in för alternativen.
Insikt24, Swebbtv och Bulletin blir alla av med sitt mediestöd. Det står nu klart när fördelningen av det nya bidraget för första gången redovisas. https://newsvoice.se/2024/05/nya-mediestodet/

Nämnden motiverar beslutet med att dessa tidningar inte är speciellt viktiga för mediemångfalden….. nu får statsmedia desto mer för ökad mångfald till DN och Aftonbladets glädje.
https://www.friatider.se/alla-invandringskritiska-tidningar-blir-av-med-mediestodet

En tanke kring ”Politikers prioritet, skydda klaner, bötfälla bilister och dra in mediestöd för invandringskritiska tidningar

  1. Heja, Danmark!

    Är det dit VI svenskar borde flytta, tills man RENSAT ut Sverige från dess inkommande klan klientel?

Kommentarer är stängda.