Tidöturbulens efter trollkonton och alla våra parlamentariker räds en högersväng i EU-valet

Kalla faktas avslöjanden om SD:s trollkonton kom som en skänk från ovan till oppositionen inför EU-valet, men stödet för partierna har knappast påverkats och främst vänstern måste då ta ett varv till.

Kristerssons utsträckta armar skiter oppositionen i och tack och lov att Åkesson denna gång inte bad om ursäkt, så är partiets röstsiffror ännu starka, på 19, 9 % snäppet över moderaternas.

Centerpartiet som aldrig lyfte, snarare har det sjunkit efter partiets partiledarbyte till en sann muslim, ryter till. Nu måste John Pehrson (L) lämna samarbetet med hemska och borttrollade SD på stört.

”I maj skrev flera partier i EU-parlamentet, däribland L:s och C:s parti, under en deklaration där de lovar att inte samarbeta eller forma koalitioner ”med ytterhögern och radikala partier på några nivåer”. Det är det löftet som C nu anser att L inte efterlever.– Jag ser inte att de uppfyller kraven i deklarationen som det ser ut i dag, säger Emma Wiesner (C). https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=1256342

Borde hon inte ha lärt sig som politiker att vackra deklarationer är till för skyltfönstret och inte för verkstaden. Annie Lööfs högra sko som aldrig blev uppäten är totalt bortglömd.  ”jag äter hellre äter upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna” vilket hon sedan gjorde på stört i januariöverenskommelsen under 2019 då Stefan Löfven åter kunde bli statsminister.

Socialdemokraterna är upprörda intill bristningsgränsen, som själva lagt minst 5 miljoner på trollkonton. Anders Ygeman som släppte ut polisregister till omvärlden i skandalen på Transportstyrelsen hojtar nog högst. Bortglömt är också när folkpartiet gjorde intrång hos socialdemokraternas datanätverk under 2006.

”Dataintrångsaffären 2006 var ett politiskt skeende som inträffade under de två sista veckorna i den svenska valrörelsen 2006. Socialdemokratiska arbetarepartiet anklagade representanter för Folkpartiet för att ha gjort intrång i deras interna datanätverk och därvid ha kommit över känslig partiinformation.”

Och redan 1999 inför EU:s parlamentsval var det en framåt ordförande för partiets ungdomsförbund som tog sig in i socialdemokraternas interna datanätverk. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fp-intrang-i-s-nat-redan-1999

Skönt är i alla fall att liberalerna som sålt sin själ till EU, riskerar med dagens 2,8 % enligt Demoskop undersökningen att inte få någon representant i parlamentet. ”Ett starkare Europa för ett starkare Sverige” förkunnade Johan Pehrson tillsammans med partikamrater i Linköping på debatt sidan i lokaltidningen den 22 maj. Budskapet tycks inte gå hem hos väljarna.

Bild från tn.se

Och i samma tidning förkunnar parlamentarikern Heléne Fritzon (S) att ”Ett splittrat Europa om ytterhögern får makten.”

Det får vi verkligen hoppas att de får.

EU:s förslag till klimatmål om 90 % utsläppsminskning till 2040 vill hon höja till 95 %, för att visa EU och globalister vilken ansvarsfull och fin människa hon är. Inget pris är för högt för att ge skjuts åt den internationella karriären.

Hela högen av våra parlamentariker och partiledare försöker överrösta varandra om vikten av att ytterligare dränera landet på skattepengar, hitintills skänkta 100 miljarder i militärt och civilt stöd till Ukraina är inte nog.

Mitt förslag är att hela bunten skickas till Ukraina, först som voluntärer och när de blivit varma i kläderna så ner i skyttegravarna med dem. Eftersom endast 8 % av ukrainarna själva vill till fronten enligt en undersökning av International Institute av Sociology, som är ett ett ledande opinionsinstitut i Kiev, så behöver armén stärkas.

3 tankar kring ”Tidöturbulens efter trollkonton och alla våra parlamentariker räds en högersväng i EU-valet

  1. Mannen på bilden, är den tagen från Riksdagens egna ”zoo”?
    Taget inifrån ”gorillaburen”, eftersom ”mannen” ser vettskrämd ut!
    Det kanske finns andra L skäl till det.

  2. När kommer ”En Talmans blinda iakttagelser” ut? D.v.s. allt, men ändå inget.
    Förslag: Det var en gång ”349” troll som var bosatta i Riksdagsskogen där det fanns flera ”kokaintoaletter”, bara avsedda till de ”politiker/lobbyister” etc. som behövde dem. En dag fick alla medborgare veta det och då tog sagan slut. I varje fall för medborgarna.
    Hur många av de 349 är det som har kört i diket genom alla år, utan att det har presenterats i statsmedia?
    Det borde vara dags att inför ett ”politiskt körkort”? Som MEDBORGARNA kan dra in på minst 1 år eller på livstid!

  3. När kommer ”En Talmans blinda iakttagelser” ut? D.v.s. allt, men ändå inget.
    Förslag: Det var en gång ”349” troll som var bosatta i Riksdagsskogen där det fanns flera ”kokaintoaletter”, bara avsedda till de ”politiker/lobbyister” etc. som behövde dem. En dag fick alla medborgare veta det och då tog sagan slut. I varje fall för medborgarna.
    Hur många av de 349 är det som har kört i diket genom alla år, utan att det har presenteras i statsmedia?
    Det borde vara dags att inför ett ”politiskt körkort”? Som MEDBORGARNA kan dras in på minst 1 år eller på livstid!

Kommentarer är stängda.