Fler vaknar till- Kvartal lanserar Sveriges främsta faktabank om gängens skjutningar

Skjutvapenvåldet bland gängkriminella riskerar att förändra Sverige för all framtid. Decennier av relativisering och oförmåga att ta in verkligheten så som den ser ut har lett till dagens situation.

Nu lanserar Kvartal Sveriges bästa faktabank för statistik i realtid och fördjupning om skjutvapenvåldet – så som det sker i verklighetens Sverige, skriver Kvartals chefredaktör Jörgen Huitfeldt....” https://kvartal.se/artiklar/nu-lanserar-vi-sveriges-framsta-faktabank-om-gangens-skjutningar/ (olåst artikel)

Gå till kvartal.se/skjutningar

Kvartals redaktör Jörgen Huitfeldt gör en tillbakablick om skjutningar i landet. Under 80-90-talen beskrevs de som avvikelser till att bli vardagsmat i dag. Oviljan att se mönstret och bortförklaringar följde, eftersom majoriteten av både offer och förövare var invandrare. (Åsiktspolisen arbetade hårt för att dölja etnicitet för att den korrekta värdegrunden med mångfald och mångkulturskulle förbli hel, eget tillägg)

Huitfeldt tar upp den livsfarliga trippelkombinationen till det dödliga våldet;

  • stor tillgång på skjutvapen
  • dödlig klantighet (en rättegång pågår just nu där fyra unga män står åtalade för två fall av mord och 17 mordförsök. Ingen av dem som träffades av kulorna ska ha varit de egentliga måltavlorna)
  • total likgiltighet inför konsekvenserna.

Artikeln avslutas med ”Vi på Kvartal är övertygade om att det enda sättet att komma till rätta med det här – vår tids kanske största och mest akuta samhällshot – är ett offentligt samtal baserat på korrekta fakta, utan skygglappar. Gå till kvartal.se/skjutningar – och tänk själv.”

———————————————————————————————————————————

Vi är många som har tänkt själva, vilket har bestraffats hård, vi är utkörda ur det offentliga rummet med rasiststämpel i pannan. Men vi får ändå glädjas åt att verkligheten börjar tränga ut den korrekta dikten från vissa redaktioner.

Förmodligen har också kriminalprofessorn tänkt själv.

Kriminalprofessorn: Därför kan det vara farligt att anmäla brott – ”Skulle tänka efter innan” Problemen med poliser som läcker information till kriminella riskerar att leda till att ännu färre företagare vågar anmäla brott, varnar kriminalprofessorn Bo Wennström. ”Det är en oroande utveckling. Jag själv har faktiskt undvikit att anmäla brott vid flera tillfällen”, säger han till TN. https://www.tn.se/naringsliv/37246/kriminalprofessorn-darfor-kan-det-vara-farligt-att-anmala-brott-skulle-tanka-efter-innan/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kvartal_(tidskrift)

Bild från etc.se

6 tankar kring ”Fler vaknar till- Kvartal lanserar Sveriges främsta faktabank om gängens skjutningar

  1. ” Skjutvapenvåldet riskerar förändra Sverige för all framtid” —

    Med detta påstående måste även den snabbt ökande islamiseringen ta plats i minst samma dignitet – ”förändra Sverige för all framtid” – men politiken, media och den politiska korrektheten och diskrimineringslagar och religionsfriheten gör det mycket svårt – när islams framväxt borde stå högst på agendan nu i EU-valet – det räcker inte med ”Migrationen”
    Istället går utvecklingen år fel håll – ett ex. Utbildningsradion ska hjälpa människor
    att konvertera till islam.
    I Tyskland har det gått så långt att ungdomar konverterar till islam för att inte känna sig utanför – då är det röd flagg varning eller ?

    1. Andra krafter (den globala finanseliten) vill inte ha trassel med nationalstater, EU blir överstatligt först, sedan kan de lämna över rodret till NWO. Migrationen med islam, Covid/mRNA vaccinet och klimatet med CO2 hetsen är bara medel för att kuva medborgarna, så alla tänker lika. Vi som inte gör det har knuffats ut till alternativen, som vingklipps allt mer.

  2. Uppdaterad 14 oktober 2015Publicerad 14 oktober 2015.
    Tullens informella regler innebär att bilar som innehåller fler personer än antalet tullare på platsen aldrig blir stoppade enligt Sven-Erik Alhem.

    Detta ska då utnyttjas av vapen- och knarksmugglare som fyller en personbil med fem personer för att komma igenom tullens kontrolle

    – Sedan flera år stoppar tullarna inte bilar om det är många personer i dem. Orsaken är den allt tunnare bemanningen och att de inte är beväpnade, säger Sven-Erik Alhem, ordförande för Brottsofferjourernas riksförbund och tidigare överåklagare, till Lokaltidningen.
    Vad ska vi med dessa ständiga samhällsomstörtande politiker till?
    När ska vi ÖVRIGA ha rätt till att bära försvarsvapen, mot det illegala som vissa i migrationsklientelet?
    Var detta ett sätt att få in vapen riskritt till ”illegala eller utländska arméer”? Som ska beskydda våra ”ruttna” politiker! I hur många år kunde man föra in vapen och ammunition riskritt till Sverige, politiker? Vad säger POLISKÅREN!
    Ska vi behöva slänga Lagen på soptippen innan saker och ting blir korrekt gjorda för medborgarna.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/reglernas-konsekvens-slapper-forbi-vapen-och-knark

    1. Man kan inte i längden ’outsourca’ fundamentala nödvändigheter till andra, ombud, ’folkvalda’ eller vad tusen de kallar sig… Om man inte har våldskapitalet att gruvligt bestraffa dem om de missköter sig. Detta går igen i ordspråket att alla länder har en armé – sin egen eller någon annans.

  3. Jag säger bara en sak:
    NÄR KOMMER DET ATT BILDAS REJÄLA MEBORGAREGARDEN, politiker?
    Politiker inser NI inte vad det skulle medföra, FÖR ER?
    Har man en marionettregering” så får den nog också ta sina konsekvenser för alla år, när det blir dags.
    Tro inget annat, för förr eller senare kommer alla som drabbads och kommande drabbade medborgare med dess anhöriga att GÅ SAMMAN. Det borde ha gjorts för länge sedan.
    Tyvärr har den fabulerade politiska ”propagandan” gjort befolkningen blåögd och samtidigt passiviserat oss till den grad att många blivit handlingsförlamade. D.v.s. splittringen från gemenskapen, som en gång i tiden fanns hos oss svenska medborgare, har man lyckats byta ut, mot individualism.
    Det var kanske Gösta Boman som påbörjade denna splittring. Han hade om jag inte minns fel en slogan som antydde att du skulle ”rösta efter plånboken”!
    De flesta politiker som partier måste ersättas genom lagändringar där inga medborgare får drabbas av ”tillåtliga begångna politiska korrupta beslut”.
    Korruptionens högborg, Riksdagen med dess 349 ”säten”, måste rensas ut en gång för alla. Annars kommer väl de svenskar som kan, FLYTTA till ett ”normalt” skött land. Hur många är det som har funderat på det?
    Eller har folk fått ”bensinstopp” innanför hjärnbalken?

    1. Marionettregering till USA och ett indoktrinerat och handlingsförlamat folk säger allt.

Kommentarer är stängda.