Javisst, det är pinsamt värre med Alice och Sara

Årets största felrekrytering är Ebba Busch väninnerekrytering av Alice Teodorescu som KD:s representant till parlamentariker till EU-valet, vilket gjorde Sara Skyttedal heligt förbannad.

Hon vill klamra sig fast vid Bryssels digra smörgåsbord.

Birgitta Sparv skriver om pinsamheten med lilla Alice på DGS https://detgodasamhallet.com/2024/03/30/birgitta-sparf-pinsamt-varre/

Förmodligen har redan girigheten börjat, som är en utmärkande egenskap hos EU: kommissionärer och parlamentariker, att få bli mångmiljonärer och strosa runt i Bryssel med sin godhet och klia varandras ryggradslösa ryggar.

Den ständigt uppklädda Alice erbjöd en rabatterad prenumeration på sina klartexter på nätet, innan 1 april, för misstanken är stor att det kunde vara ett aprilskämt. Klartexterna består av värderingsdrivna analyser och resonemang på Facebook, där alla mer eller mindre ljuger och filtrerar livets obehagligheter.

Bild från länken i DGS

Jag hoppas innerligt att KD åker ut från EU-valet i juni och att lilla Alice aldrig åker in med sina klartexter som numera är mycket grumliga. Utmärkande för dessa damer är uppfattningen om deras egen godhet och upphöjdhet, sittande högt över oss andra på en moralisk piedestal, som jag hoppas välter med besked.

Från en trogen bloggläsare kom följande från sociala medier. Även detta kunde vara ett aprilskämt, men icke.

Inte tänka bara blint lyda när storebror befaller, eftersom girigheten har satt förnuftet ur spel, lilla Alice ligger redan i träning för att passa in.
Mer mark måste till för bostäder åt nya berikare, som med kriminell verksamhet äter sig in i samhällets alla organ, nu är bostadsföreningar ett hett byte. Där kriminella aktörer tömmer föreningars kassakista.

Min misstanke är att den förbannade inkluderingshysterin har banat väg för förslagna så kallade pensions räddare och när det handlar om utomeuropisk hemvist, så tystas det ner.

https://www.svd.se/a/76XM7K/kriminellas-brottslighet-i-bostadsrattsforeningar-tystas-ner

Självständiga bönder och skogsägare skall klämmas åt, så de vet sin plats. Min mors pig arv tycks gå igen, när hon neg för fina frun på Torsåkers slott, som först hade Hitlers porträtt i salen, men som efter hand byttes ut mot Winston Churchills.

Samma följsamhet finns idag till den som makten har, ideologi och solidaritet är bara en karriärkuliss.

3 tankar kring ”Javisst, det är pinsamt värre med Alice och Sara

  1. Centerpartiet antog sitt nuvarande namn 1957 som ersatte det tidigare Bondeförbundet.
    Med tanke på att det är bl.a. böndernas mark som ska ”konfiskeras”, blir inte konsekvensen av detta att Centerpartiet rent principiellt kommer att bli utslängda från Riksdagen? För gott!

    1. Dagens centerparti har sviket bönder, landsbygd och har med Annie Lööfs styre starkt bidragit till att sänka Sverige. Enda nackdelen om partiet åker ut ur riksdagen är att vi i Linköping får tillbaka deras partiledare Muharrem Demirok i kommunpolitiken, så då lär nog fler moskéer prioriteras.

  2. När ska VI gå ut ur EU?
    Eller ska vi fortsätta med att stödja ”maffia kulturen” i EU?

    Det verkar som vi, det svenska folket är nöjda med EU!
    Är VI det eller inte?
    En folkomröstning om utträde från EU borde verkställas omedelbart. Realiseras inte detta då lever vi i en öppen DIKTATUR styrd av utomstående ”individer”.

Kommentarer är stängda.