Genvaccinets följder; biverkningar, död och fertilitetskris, men politikerstyrda forskare förstår ingenting

Något som jag lärt mig under livet är att man aldrig på riktigt kan förstå en tung situation som man själv inte har upplevt, som till exempel skilsmässa, arbetslöshet, sjukdom och närståendes död.

Om man tyst lyssnar med öppet sinne och lämnar den falska trösten med ljuset i tunnlar och mening med lidandet, så kan man komma nära, men lidandets känslor är svåra att dela om egen erfarenhet saknas. Lidande är en del av livet som aldrig lovat någon rättvis fördelning.

Att förlora ett barn är nog det svåraste en förälder kan uppleva och när det sker genom vårdens försorg med livsfarligt vaccin har nog sorgen, ånger med lidande blivit livslånga följeslagare.

Doctor’s Baby Dies After Vaccines från bloggen Exposing The Darkness letter den 25 mars.

”Det mest tragiska sättet att hitta sanningen … förlusten av ditt barn. ”Jag lärde mig aldrig i läkarutbildningen hur vacciner studerades … efter Victorias död började jag läsa allt … det jag har lärt mig har chockat mig. Det har funnits information där ute sedan smittkoppsvaccinet skapades som kopplar vaccination till hjärninflammation som är inflammation i hjärnan.
I ackrediterad fackgranskad medicinsk litteratur har de kopplat vaccinationer till kroniska autoimmuna problem. Vetenskapen finns där ute, folk väljer bara att inte titta på den” skriver en läkare som förlorat sin lilla dotter efter genvaccinering.

Från Swebbtv den 25 mars Barnafödandet sjunker, men forskare förstår ingenting

´Citat;

”…….En mängd amerikanska vetenskapsmän varnar nu för att världen befinner sig i en allvarlig fertilitetskris. Detta har sammanfallit med att covidpreparaten med Mrna teknologi rullades ut över världen. Risken är stor att 75% av jordens befolkning rikserar att bli steril år 2050 om det inte blir en omsvängning snart i barnafödandet. Det säger senior researcher Stein Emil Vollset från the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington in Seattle.
På 50-talet födde kvinnor ca 5 barn var i genomsnitt men i vissa länder är barnafödande per kvinna nere 1,1 barn per kvinna vilket innebär att befolkningen halveras på en generation. Det krävs e2,1 barn per kvinna för att bibehålla den befolkningsmängd man har i ett land.
I Sverige har det historiskt låga siffror när det gäller barnafödandet.

Ingen av mainstreammedia drar dock någon koppling mellan Mrna preparaten och minskningen men detta bör utredas menar många kritiker.  Antalet födda barn 2023 var det lägsta sedan 2003, och då var den totala folkmängden nästan 1,6 miljoner invånare mindre än i dag, säger Ann-Marie Persson på SCB. Vi Bad Lars Bern om en kommentar om varför man inte utreder frågan om detta kan ha med covid-vaccineringen att göra.…”

I fjol orkade jag inte titta på Nobelprisens utdelning stadshuset, pga av nobelpriset i medicin/fysik för sjukdom och död till forskarna Katalin Karikó och Drew Weissman som gick i mål med detta förrädiska gen vaccin.

En lovande utveckling skrev Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet i sitt pressmeddelande. Inte ett ord om avveckling och snedtändning av kroppens naturliga immunförsvar, biverkningar och död av detta snabbframställda och dåligt utvärderade genvaccin.

Forskningseuforin var lika stor som krigseuforin är hos makthavare i dag.

Läs gärna https://jennypiper.blog/2024/04/01/otroligt-att-von-der-leyen-sitter-kvar-vid-makten-trots-oegentligheter/

JP skriver om högdjuret Ursula vom der Leyen korruptionsaffär med Pfizers genvaccin för 2 miljarder som nu strömmar in i EU fram till 2027. Våra parlamentariker bara ler åt denna dam, de varken ser, hör eller öppnar munnen om hennes affärer, som hennes make troligen bidragit till. Alla vill de bevara sina egna miljoner med fortsatt karriär.

Den som hörs i EU parlamentet är däremot Sara Skyttedal som kämpar med näbbar och klor för att få vara kvar vid köttgrytan, https://www.friatider.se/skyttedal-startar-eget-parti-infor-eu-valet

Min övertygelse är att Magdalena Anderssons make Richard Friberg (precis som Ursula von der Leyens inköp av genvaccin) har påverkat sin maka till socialdemokraternas snabba omsvängning i Nato-frågan Han utnämndes till professor vid handelshögskolan 2008 och innehar sedan 2009 Jacob Wallenbergs professur i nationalekonomi med särskild inriktning mot det svenska näringslivets utveckling och den ekonomiska politiken vid samma högskola. Dessutom är han ekonomisk rådgivare till Wallenberg koncernen och dessutom till sin maka. https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Jacob_Wallenbergs_professur_i_nationalekonomi

2 tankar kring ”Genvaccinets följder; biverkningar, död och fertilitetskris, men politikerstyrda forskare förstår ingenting

 1. En repris.
  ”2001 undertecknade Göran Persson ett avtal med CIA att tillåta att flygplan besprutar vår luft för att sänka temperaturen”!
  Detta ”hemliga” avtal har väl aldrig redovisats till det svenska folket!

  Göran Persson: Vad är det för substanser som DU tillåtit
  CIA flygbespruta på oss i Sverige med?

  Vad har CIA med vår luft att göra?
  Är inte de en underrättelsetjänst!
  Var vi besprutade från luften före avtalet från 2001, Göran Persson?
  Kom avtalet till för att täcka ”ifall” besprutning eventuellt har skett mycket tidigare än 2001?
  Har dessa mångåriga nedsläpp från luften haft någon negativ påverkan på vår ”fertilitet”, den årliga återkommande influensan etc.?
  Säga vad man vill, men tydligen liknar det hela som att vi har ”fjärrkontrollerade” domedagspolitiker i den svenska Riksdagen! Only in Sweden.

  https://grontteknisktnatverk.files.wordpress.com/2012/08/march251.pdf

  1. Mycket tänkvärt från din länk:
   ”….Geoengineering (även klimatet engineering) är ett avsiktligt storskaligt ingrepp i
   jordens klimat-system i syfte att minska den globala uppvärmningen. Ämnet delas i
   stort sett in i två kategorier-koldioxidavlägsnande och solstrålning förvaltning. Martin
   Oscarsson skriver ” Jag har i många år med nationella och internationella föreningar
   studerat Geoengineering. Detta är nånting jag vill ska upphöra omedelbart, det är för
   att det är för farliga kemiska ämnen som besprutas i Jonosfären vanligen mellan 600-
   800 meter upp….”

   Sveriges politiker oavsett röda eller blå lägger sig alltid platt för USA, egen internationell karriär väger mycket tyngre än svenska folkets väl.
   Förr kunde politiker ha valkar i händerna och inom vården blev kliniskt verksamma chefer, nu är det dyra konsulter utifrån som utreder det som redan är bestämt.

Kommentarer är stängda.