Har Kristersson och Strandhäll bytt manus beträffande könstillhörighet?

Den nya könstillhörighetslagen ska göra det enklare att byta juridiskt kön. I riksdagen har S och M funnit varandra, medan KD och SD är emot. Under april skall riksdagen rösta om den nya lagen.

Här består moderaterna mest av Kristersson, eftersom en majoritet av partimedlemmar och svenskar är emot den nya lagen, som deras ledare så hett eftersträvar. Lämpligheten som statsminister ifrågasätter jag starkt.

”…..I det här programmet, Svegot se, talar vi också om den nya könstillhörighetslagen som verkar drivas igenom helt utan folkligt och vetenskapligt stöd, eftersom Ulf Kristersson har ”personliga skäl” att låta barn byta kön. Vilka är dessa skäl och varför ska detta drivas igenom till varje pris? https://www.svegot.se/2024/03/26/terrorn-i-moskva-och-propagandan/

Är det någon av hans tre adopterade tonårsflickor från Kina som gått vilse i sin kropp? Jag misstänker att hans fru, nybliven präst, kan ha fångats av den postmoderna läran istället för att hylla familjens far, mor och barn.

Prideflaggan på Sagerska palatset kanske mer är en röstmagnet för moderater, där långt ifrån alla har samma pride entusiasm.

Vad jag däremot inte begriper vad som låg bakom socialdemokraternas främsta testballong Annika Strandhäll omsvängning i könsfrågan. Visserligen gläder det mig att hon protesterar mot den nya könstillhörighetslagen, med orden – Det är tokigt, ärligt talat, men misstänksam som jag är, så kan det ligga en hund begraven. https://www.svd.se/a/2BRlev/strandhall-om-ny-konslag-tokigt-arligt-talat

Kanske hon vill lugna väljare, när hennes partiledare svingar runt omkring sig ilsket som ett bi för att hon inte får frottera sig med politiska höjdare inom den internationella eliten.

”….Vi har haft en ökning av unga flickor med könsdysfori på ungefär 1 500 procent de senaste tio åren. Det finns också en tydlig samvariation med olika typer av psykiatriska tillstånd eller diagnoser, som autism….” säger Strandhäll, men hon tror inte att det går att stoppa lagen. Men om hon röstar emot partilinjen tvivlar jag på.

Det finns bara två kön, resten är endast en splittra /söndra politik från globalister, som ser stark familjebildning som ett hot mor deras agendor. Deras medlöpare hejar på och blundar för hur bräcklig och osäker tonårstiden är innan kroppen och livet lugnar sig.

Det är vetenskapligt mycket oklart hur unga mår på sikt, om de går vidare med hormonell och operativ könskorrigering. Redan nu finns det många som ångrar sig, men då är de inte längre RFSU skyddslingar, utan avfällingar.

Uppdrag granskning den 24 nov 2021

”Att inte känna sig hemma i sin egen kropp kan innebära enormt lidande. Men tänk om det oåterkalleliga beslutet att genomgå en könskorrigering är ett misstag? Uppdrag granskning kan berätta om unga kvinnor som fått sina liv förstörda efter att de bett vården om hjälp….” https://www.svtplay.se/video/j4zzrBA/uppdrag-granskning/transtaget-och-tonarsflickorna

Bild från sbu.se