”SD om planerat moské bygge: Vilket Linköping är det vi vill ha?”

En glädjande och föredömlig aktion pågår av SD politiker i Linköping som kämpar för en folkomröstning om det planerade moskébygget i Lambohov i området Kåparp.

SD politiker har stått på Stora Torget för namninsamling, jag var bland de första som skrev på, när en medelålders dam föraktfullt fnyste när hon gick förbi. Att hon, liksom en majoritet av värdegrundsindoktrinerade medborgare skulle se samband med våldsvågen, telefonbedrägerier och ända fram till den globala elitens söndra och splittra agenda för nationalstater, med islamiseringens framfart finns bara inte. Indoktrinering har statsmedia tagit som sin uppgift, som blir allt svårare att fullfölja när allt mer i landet brister.

Utskick har skett till alla röstberättigade i hela Linköpings kommun och den 22 mars fick SD en debattartikel införd i lokaltidningen. https://corren.se/debatt/artikel/sd-kraver-folkomrostning-om-moske-vilket-linkoping-vill-vi-ha/re64nozl

Under september 2021 gav våra politiker, som alltid vill ligga i mångkulturens framkant, tillstånd till bygget av denna jättemoské.

Samhällsbyggnadsnämnden i Linköping har sagt ja till detaljplaneprövning gällande moskébygge i Kåparp, Lambohov. Detta öppnar upp för byggandet av en jättemoske. Tomten är på 3000 kvadratmeter och alla partier utom Sverigedemokraterna är vänligt inställda till moskébygget. https://jmm.nu/moskebygge_linkoping-lambohov_sverigedemokraterna-kaparp/

Bild från artikeln samt svaren från partierna

Starka indikationer finns om utländsk finansiering från diktatur stater vilket kräver gentjänster i islamiseringens namn. Aktörerna bakom moskébygget har självklart kopplingar till Förenade islamiska Föreningar i Sverige.

Men röstsugna politiker har gömt sig under religionsfrihetens fana, men totalt glömt bort att under denna fana också finns rätten att slippa religion, med muslimers krav på böneutrop flera ggr dagligen.

Kom nu inte dragande med landets kyrkklockor som en kort stund ringer in till gudstjänst under helgen, där står ingen präst på taket och ropar ut Guds ord flera ggr under dagen.

Muslimers krav borde ha stoppats i sin linda, bönerum prioriteras på sjukhus och på större arbetsplatser, där IKEA visat vägen, för att stryka muslimer medhårs internationellt. Ännu en vinstgivande strategi.
Vårdplatser ryker och platser för rehabilitering minskar och de som finns kvar beläggs ofta med skott- och knivskadade gängmedlemmar. En vård som kostar mång miljoner och bidrar till dränering av regioners ekonomi. Vi, pensionärer som snällt betalt skatt under våra långa arbetsliv fastnar i oändliga operationsköer.

Citat från SD:s debattartikels avslutning: ”……..Att övriga partier i Linköping har banat väg för ett moskébygge med så tvivelaktiga kopplingar är skrämmande naivt. Samma partier som var naiva om invandringspolitiken men som sedan svängde när enorma problem redan var ett faktum, är på samma sätt naiva igen kring moskébyggen och islamismens framfart i Sverige. Linköpings kommuninvånare förtjänar mycket bättre än politiker som inte ser saker komma innan stora problem redan är ett faktum. Vår folkomröstningskampanj gör att kommuninvånarna kan ta ödet i sina egna händer genom sina underskrifter, i stället för att förlita sig på naiva politiker.”

Det har väl knappast undgått någon bloggläsare att för mig innebär endast islam våld, förtryck av kvinnor och unga, judehat, hat mot alla otrogna med terror rörelser som ägnar sig åt bestialiskt dödande.
Eftersom det är islams mer krigiska Medina tolkning som segrat över Meckas, som anser att islam är fredens religion. Uppdrag Granskning har åter visat på Hur Medina tolkningen finns inne i moskén och den snälla Mecka tolkningen utanför, beträffande barnaga. Det gäller ju för imamer att värna miljonbidragen.

Därutöver, inte att förglömma, har USA:s militära interventioner, med mutor, statskupper, terror och krig endast ökat radikalisering och framväxten av islamiska terrorgrupper. I Sverige har främst rödgröna politiker givit sitt stöd med stor undfallenhet åt dessa båda destruktiva krafter, så även i Linköping.

Kanske vill våra politiker tävla med Stockholms där skattebetalarna tvingas bidra till finansieringen en jättemoské i Skärholmen. Att moskéer varit och kanske ännu är rekryteringscentraler för terrorister är inget som stoppar detta vansinne med stöld av skattepengar, medan regioner och kommuner snart är konkursfärdiga.

https://www.friatider.se/ny-jattemoske-bereder-ut-sig-i-stockholm

2 tankar kring ””SD om planerat moské bygge: Vilket Linköping är det vi vill ha?”

  1. Vore bättre om en muslimska diasporan kunde skapa nya företag, gärna i energi- och miljöbranschen. De nya företagen skulle förstås ha kollektivavtal för trygga anställningar. Bra om sådana företag stöds av oljepengar från mellanöstern. Då skulle media ha anledning att berätta om invandringspolitikens förträfflighet.

    1. Javisst, mellanösterns oljepengar kunde ju användas till mer än stora moskéer, som även vi etniska svenskar tvingas finansiera.
      Jag förstår aldrig våra politiker, att de är giriga och därför är dörrmatta åt CIA med USA:s djupa stat vet vi. Men om islamiseringen fortsätter med dagens 100 000 tusen nya uppehållstillstånd som snart övergår i medborgarskap, då räcker inte skatteunderlaget. Anhöriginvandring och falska arbetstillstånd är största delen som blir nya bidragstagare. Tänker man köra Sverige i botten för att sedan få belöning av NWO herrarna, när vi blivit en lydstat under USA?
      Avståndet mellan makthavarna och folket har aldrig varit så stort som idag.

Kommentarer är stängda.