Ylva Johanssons nya karriär, trolig ordförande för dam-elitfotbollen

Nu är oron stor bland EU:s kommissionärer och parlamentariker som blivit mångmiljonärer från våra skattepengar, att inte bli omvalda. Eftersom regimskiften har skett i flera länder.

”EU-kommissionären Ylva Johansson (S) vill tillbaka till fotbollen. Hon bekräftar för TT att hon blivit förfrågad om att bli ordförande för Elitfotboll dam (EFD).” https://www.altinget.se/eu/nyttomnamn/ylva-johansson-vill-bli-fotbollstopp-jag-langtar-tillbaka

Hon kom plötsligt på att hon längtar tillbaka till fotbollen, precis som Fredrik Reinfeldt gjorde. Numera är hans insatser i utförsbacke, när han knappast ägnar sitt heltidsuppdrag mer än med vänster hand och i stället prioriterar andra mer lönsamma extraknäck som styrelseproffs.

Ylva Johansson har tidigare suttit i styrelsen för EFD och varit ordförande i Stockholms fotbollsförbund, men hon insåg snabbt att politiken var mer lönsam, från dåvarande VPK till socialdemokraterna och ner till EU. En riktigt drömkarriär. Hon kan nu få fortsätta med sin stickning på läktarplats som i EU.

Tänk om hon med Reinfeldt skulle ta tag i alla plötsliga dödsfall med hjärtstopp på fotbollsplanen. Men då är det troligare att jag som en 77 årig pensionär skulle bli EU kommissionär.

”Tre professionella fotbollsspelare kollapsar på planen mitt i matchen, live på TV, inom loppet av en vecka. ”Världsfotbollen har tyvärr varit föremål för så många plågsamma scener på planen under de senaste åren.”
Egypten: Modern Future FC forward, Ahmed Refaat, kollapsade i en match mot Ittihad måndagen den 11 mars. Enligt ett uttalande från hans klubb stannade Refaats ”hjärta i mer än en timme, trots alla återupplivningsförsök”. Kommer någon ihåg att detta hände så ofta innan de experimentella mRNA-injektionerna lanserades?

Och hockeylegenden Börja Salming ångrade djupt att han kavlade upp ärmen, för strax efter kom de första symptomen på den dödliga sjukdomen ALS, som nu enligt en forskningsrapport ökat från 250 fall/år i Sverige till över 400 som publicerats i Journal of neurology.

Källa: Till hjärtstopp på fotbollsplanen.
Source: WideAwakeMediaWideAwakeMedia som förmedlats av bloggen Exposing the Darkness den 22 mars.

Bild från
https://sporttv.nu

Bildresultat för elitfotboll

3 tankar kring ”Ylva Johanssons nya karriär, trolig ordförande för dam-elitfotbollen

  1. Om man som ”politiker” gjort sig STORA pengar på t.ex. oredovisade uppdrag, sidoinkomster etc.
    för att sedan kunna ”spendera” intäkterna efter sin sejour som ”marionettfigur”. Därför behöver man få tillträde till ett HÖGT betalt arbete/arvode efter sin sejour som ”marionettfigur”.
    Hur skulle det se ut om du lever som en miljonär, men du har inte ekonomisk täckning för att göra det?
    Verkar det inte som att det kommer bli fler politiker som kommer att bli ”placerade” på lönsamma ”stolar”.
    Enbart för att täcka ens ekonomiska ”livsstil”.

  2. It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.

    Mark Twain Quote.

    1. Inget är så rättvist fördelat här i världen, som förståndet. Alla tycker att de har fått tillräckligt. (Jacques Tati?)

Kommentarer är stängda.