Att skydda islams förkunnare är vänsterns paradgren och utredningar är regeringens flykt från att agera

Magdalena Andersson (S) upprördhet med krokodiltårar är ständigt i swing. Hennes försvar av sin skyddsling  Jamal El-Haj är beklämmande och ligger nog till grund för nyordet att sossa som betyder att ljuga skamlöst.

Men nu har rörelsen på Sveavägen 68 fått nog och uppmanat Anderssons skyddsling att lämna sin riksdagsplats. https://detgodasamhallet.com/2024/02/10/hittat-pa-natet-magdalena-anderssons-kovandning-nu-petas-el-haj/

Jag minns att hon under en partiledardebatt i fjol höst påstod att Jamal EL-Haj hade ägnat sitt liv åt att bekämpa Hamas med dess terror. När det förhöll sig tvärtom. Tidigare fylldes hennes ögon av tårar, när hon berättade om svältande barn, nej inte i Afrika utan i Sverige. På stán såg jag främst de svältande med hörlurar i öronen, mobilen i handen och godispåsen i den andra under skolans lunchrast.

Att försvara islam samt islamister är hon nödd och tvungen till om hon skall vinna nästa val. Jag kan riktigt se hur hon lider, när Kristersson rör sig bland högdjuren i EU.

Jag tror att henens mål att återta statsministerposten starkt bidrog till partiets omsvängning i Nato frågan. Därför kommer allt fler från muslimska länder att glida in på en räckmacka till höga poster som politiker eller få chefsbefattningar inom landets förvaltning, där många har Iran som hemvist.

Ardalan Shekarabi, fd civilminister och Alexander Sassan Ahklagi är exempel. Den sistnämnda är nu diplomat på UD efter unikt snabbspår direkt efter diplomatprogrammet. Att dessa herrar har dubbla lojaliteter är ingen hemlighet.

Westerholm på ledarsidorna.se undrar vad Magdalena Andersson har för syn på Iran idag i allmänhet och Irans mordplaner i synnerhet.

Tyvärr verkar fjäskeriet från Stefan Löfven och Jan Eliasson som blundade för att Iran har varit en islamistisk diktatur sedan 1979 med sharia-lagstiftning som innebär att man hänger, stenar, fängslar, våldtar och dödar människor för att de opponerar sig mot regimen eller avviker från regimens syn på människan.https://ledarsidorna.se/tyst-fran-s-om-irans-mordplaner-pa-svenska-judar/

Bild från blogspot.com Feministiska ministrar…..Angela Merkel lämnade dock sjalen hemma när hon träffade Irans Ayatollah

”Det är kört för El-Haj och Magdalena Andersson lär få betala ett högt pris för det besinningslösa försvaret hon gjorde av sin partikollega” skrev Mauricio Rojas, chilensk-svensk liberal politiker på X den 24 januari i år. https://sv.wikipedia.org/wiki/Mauricio_Rojas.

Tyvärr tror jag inte att det är kört för Magdalena Andersson med the dirty dozen som skyddsvakter med det sovande folket. https://word.harrietsblogg.se/2019/07/30/socialdemokraternas-12-maktigaste-inom-the-dirty-dozen/

”Iran har historiskt anklagats för inblandning i attentatsplaner mot judar i andra länder. Misstankarna har varit att det är ett sätt att slå mot Israel, som Iran ser som en huvudfiende. Och Irans etablering i Sverige i olika funktioner är ingen nyhet. Utan ett känt sakförhållande med en mer än tjugo år lång historia…” skriver Johan Westerholm på ledarsidorna.se https://ledarsidorna.se/iran-valetablerat-i-svensk-politik-och-forvaltning/

Sveriges Radio rapporterade den 6 februari att ett iranskt par, under föregivande att de varit av afghanskt ursprung misstänks ha kartlagt och planerat mord på tre svenska judar på uppdrag av Irans militära underrättelsetjänst. 

Säpo är väl medvetna om detta säkerhetshot från Iran, men förhåller sig mycket passiv med åtgärder, jämfört med andra säkerhetshot. Precis som migrationsverket, som är fyllt av röda aktivister, helst med hemvist Mellanöstern. Kanske finns röda order kvar i Säpos och MG:s ledningar? Precis som på SVT.

”Det iranska par som planerat mord på judar i Sverige fick uppehållstillstånd i Sverige – som afghaner. Detta skedde trots att myndigheten fick varningar om att mannen var en iransk agent. I en intervju med Sveriges radio säger Migrationsverkets presschef Jesper Tengroth att huvudsaken är ”det blir rätt på slutet”.
Det håller inte medborgarna med om, tvärtom. På sociala medier är domen över Migrationsverkets inkompetens hård.
”Vem har fått sparken för denna grava inkompetens? Ingen.” skriver Hanif Bali på X.
Allt fler kräver nu att Migrationsverket granskas och att alla anställda med aktivistisk agenda avskedas.” https://detgodasamhallet.com/2024/02/07/hittat-pa-natet-migrationsverket-gav-uppehallstillstand-till-iranska-agenter/

Det enda som händer är väl att regeringen tillsätter en utredning. Självklarheter skall utredas till oklarheter utan att något händer därefter.

Westerholm berättar i artikeln om hans erfarenheter från arbete i flyktingslussen under massinvandringen 2015. Där alla var ”flyktingar” trots avsaknad av identitetshandlingar och de fick uppehållstillstånd på löpande band.

”….När vi varnade om detta, eller försökte rapportera in det vi uppfattade som avvikande beteende tystades vi med:

”Hur kan du anklaga någon av alla dessa flyktingar för något misstänkt eller misstänka något så hemskt när de flytt för sina liv?”

I dag är det annat ljud i skällan, allt var bara moderaternas fel och tidsandan med SD i hälarna. Socialdemokraternas skamlösa ljugande bara fortsätter, mycket tack vare en vänsterstyrd media.

Läs gärna mer från Westerholm https://ledarsidorna.se/tva-pristagare-till-2023-ars-pris-for-fornekelse-och-sjalvcensur/ som ger tyngd åt rubriken på dagens blogginlägg.

”Magdalena Anderssons dom över Jamal El-Haj hann knappt falla innan partiet Nyans sträckte ut en hand till den kritiserade S-politikern.
”Tillsammans kan vi driva Palestinafrågan i riksdagen”, säger Nyans partiledare Mikail Yüksel i en intervju med sajten Epoch Times. https://www.svd.se/a/Ll2rdV/partiet-nyans-vill-se-el-haj-som-politisk-vilde

EL-Haj kan andas ut för islam har många skyddslingar.

5 tankar kring ”Att skydda islams förkunnare är vänsterns paradgren och utredningar är regeringens flykt från att agera

  1. Vilka hemskt illa klädda representanter från Sverige som bär slafsiga sjalar, fula kappor. Kanske måste anställa stylister till regeringens skräptanter som inte fattar att det ingår i det arvode som jag bidrar med från min urusla pension. Fula illa klädda haggor. De skall absolut INTE visas upp. De kan sitta i en källare på hemmaplan/UD och skämmas. Usch och fy.

    1. Håller med !
      Minns att Magdalena Andersson försvarade den feministiska regeringen med att sjal var som vilken huvudbonad som helst… Tänk vilken tur att alla regeringens feminister valde just denna huvudbonad…

  2. Om Trump blir nästa president i USA, så lär medlemsavgiften bli kännbar för gemene man inom paktens europadel. Samtidigt som han verkar ha föga intresse av att driva traditionell världspolitik. Hur kan i så fall Medelsvensson se på pakten?

    1. Trump: ”Jag skulle inte försvara er”
      Publicerad 11 februari 2024 kl 12.34 Fria Tider
      ”UTRIKES. Med Donald Trump som president i USA kommer supermakten inte att försvara Nato-länder som inte lägger de överenskomna två procenten av BNP på sitt försvar, i händelse av ett ryskt angrepp.
      Beskedet lämnades av presidentkandidaten själv under ett valmöte i North Carolina.
      Under mötet upprepade Trump sin inställning från sitt möte med Nato-ledare i Europa 2016, där han sade att USA inte kommer att försvara ett Nato-land som inte uppfyller utgiftskraven som alliansen har.
      Donald Trump inskärpte sin inställning i North Carolina samtidigt som Republikanerna i senaten avslog ett nytt stödpaket till Ukraina.”

  3. Lek med tanken att El Haj vägrar lämna sin riksdagsplats! Han har inte heller uppmanats att lämna medlemskapet i S-partiet. Inte heller uteslutits. Då kan han ju inte kallas för vilde. Han kan säga att S är bästa parti för muslimer i Sverige. Vilket sänke!

Kommentarer är stängda.