Bloggen – ett vevande positiv som idag vevar fram Donald Trump

Ofta känner jag mig som ett vevande positiv som spelar samma melodi om och omigen.

Narrativen om genvaccinet, klimatet och migrationen. Den korrekta woke akademin är också på tapeten, okorrekta forskningsalster med böcker som vänstern helst vill svartlista, precis som krigshetsarna vill tysta fredsrörelsen med statsmedia som publicerar det makten vill.

Putin, Xi Jing med Trump är de förskräckliga och däremellan får ni till livs konsekvenser från den humanitära stormakten som blind lyder EU och FN som får order från Davos big bröder med investmentbolag som Black Rock, dvs västvärldens oligarki.

Jag är tacksam för att läsare orkar vara kvar med denna ständiga eländes presentation.

”…..Vevorglar och gatuorglar tillverkas fortfarande och de betingar höga priser (45 000 kr och uppåt, utan vagn) på grund av att det till största delen är ett rent hantverk. Wikipedia.”

Jag får trösta mig med att det är ett hantverk.

Idag blir det lite om Donald Trump, som är efterlängtad av många amerikaner. Vi får hoppas att han håller sig vid liv fram till och efter valet i november. Jag tror att den djupa staten med CIA inte just nu vågar skjuta honom, det skulle riskera ett inbördeskrig. Kanske dessa Trump hatare föredrar fängelse?

Trots Trumps personliga yvighet så är han med alla övriga kandidater ett bättre alternativ än den ålderstyngde Joe Biden som har samtal med döda presidenter.

Hans skandalomsusande son Hunter Biden, vars skumraskaffärer i Ukraina har nedtystats, vapen mot tystnad. Skillnaden är stor jämfört med Trumps överträdelser.

”Enligt en ny opinionsmätning ökar Donald Trumps ledning mot Joe Biden inför höstens presidentval. Trots att presidenten kan stoltsera med att 300 000 nya jobb skapades bara i januari får han storstryk när det gäller att hantera ekonomin….” https://www.svd.se/a/q1jVlw/matning-trumps-ledning-okar-fler-valjare-overger-biden

”Bara en Trump-seger kan rädda unionen – med Roger Stone-intervju Mike Adams.
Detta kommer att vara USA:s sista val om vi inte kan stoppa stölden.
Om demokraterna fuskar igen och riggar till det, kommer hälften av USA:s stater att skilja sig från det outhärdliga förräderi, kriminalitet och galenskap som Biden-regimen nu representerar…..”
Ett inbördeskrig kan komma och att fler stater vill lämna federationen. https://www.brighteon.com/channels/hrreport

SVT med Rapport samt TV4 Nyheter kunde inte dölja sin glädje när Högsta Domstolen skall avgöra Trumps medverkan i Kapitolium upproret. Om han fälls så kan det innebära stopp för att kandidera som presidentkandidat för republikanerna. https://www.svd.se/a/y6apVJ/trump-kan-strykas-fran-valsedel-nu-inleder-hd-processen

Mycket kan hända fram till valdagen tisdagen den 5 november. Än så länge är det lagen som utgör hinder för återkomst som president, skulle det misslyckats så finns kulor kvar, som ändade John F. Kennedys liv 1963 i Dallas. En orsak var att planer fanns att förstatliga bankerna.
Trumps löfte att avsluta pågående krig i Ukraina kan bli lika farligt. Och från kulisserna har han redan börjat genom att stoppa det senaste stödpaketet till Ukraina, som statsmedia redan trodde var i hamn.

” Inför omröstningen i senaten hade Donald Trump uppmanat republikanerna att rösta nej till ett paket som innehöll 60 miljarder dollar till Ukraina men även innebar annat expresidenten motsatte sig. Nej blev också resultatet av omröstningen. https://samnytt.se/usas-stodpaket-till-ukraina-rostades-ned

Just nu dignar Saab i Linköping av nya order och hela Wallenberg koncernen gnuggar händerna av förtjusning, precis som krigsindustrin i hela väst.

Krig är det bästa superkapitalister vet, det är konfiskering av folkets pengar. Våra egna krigshökar är uppåt värre, nu vill Billström visa sig på styva linan för de stora hökarna genom att skicka två insatser till Röda Havet. Frågan är om hela riksdagen samtycker?

https://www.friatider.se/regeringen-vill-delta-i-tva-insatser-i-roda-havet

”Det går att skratta åt Tucker Carlsons intervju med Vladimir Putin. Men för svenska politiker är den en mindre rolig påminnelse om vad det betyder för svensk säkerhetspolitik, om Donald Trump blir USA:s president….” skrev SvD i går. https://www.svd.se/a/kElV6B/goran-ericson-carlsons-intervju-av-putin-en-vackarklocka

Någon plan B lär inte finns hos våra krigshökar, de har räknat ut Trump precis som innan valet 2016.

Trumps officiella porträtt, ingen president har nog fått så många nidbilder publicerade och ingen har tidigare gått så hårt åt den djupa staten.

”Donald Trumps farföräldrar föddes i Kallstadt i Tyskland. Farfadern Friedrich hade förenklat släktnamnet Drumpf till Trump,[50] emigrerade till USA utan att kunna engelska[51] och bodde hos sin syster som redan hade gift sig där.[50] Under tiden som han hade ett antal ströjobb i New York och Klondike lärde han sig engelska och sparade ihop pengar. Därefter åkte han 1902 tillbaka till barndomsstaden där han gifte sig med grannen Elisabeth,[52] och återvände sedan till USA….” Wikipedia

Jag minns valvakan 2016 då nästan alla församlade satt och grät i SVT av förtrytelse. Hillary var ju förutbestämd som segrare, men att stampa på folket kan bli en bumerang effekt, som även våra politiker borde beakta fram till 2026.