Djurfabriker är Big Food:s kassako

Så fort det handlar om Big bröders vinstmaskiner, så hörs inte ett pip från den politiska eliten i hela EU. Då glöms deras hållbarhetsmantra helt bort och ersätts med förstörelse av människor, djur och natur.

När det handlar om Big Foods produktion av skräpmat med sjukdomsframkallande tillsatser, som eldar på skandalösa missförhållanden i djurfabriker, som orsakar avskogning och föroreningar då är det knäpptyst.

Men, när kossor fiser, då vaknar hela eliten till. Kor förstör klimatet ropade den duktiga WEF eleven Mark Rutte som har jagat bönder i Nederländerna, men efter Gert Wilders skrällseger i fjol med hans PVV parti, så kanske jaktlyckan vänder.

Bönders mark behövs till bostäder för en miljon invandrare varje år till Europa, som vår tokminister Ylva Johansson ropar till globalisters glädje.

Om någon tror på detta falsarium, då behövs akutremiss till närmsta psyk klinik!

Folket däremot skall skämmas för sina bilfärder och flygresor, men inte industriella djurplågare och absolut inte folkförrädarna i EU som smörjer kråset varje dag och susar runt i business class om de inte har privata plan. Den skandalösa EU utsläpps vandringen mellan Strasbourg och Bryssel bara fortsätter.

Bilder från Djurens rätt! Djurfabrik.

Vill du göra mer skillnad för djuren i djurfabrikerna? Mejlar Djurens rätt.

”Djurfabriker innebär ett högintensivt jordbruk som skadar djuren, människorna och planeten. Nu uppmanar Djurens Rätt FN att anta en global överenskommelse om ett slut på djurfabrikerna.

Flera miljarder djur hålls i fruktansvärda förhållanden i intensiva djurfabriker där de avlas för att växa snabbt och ge maximalt med vinst. Det systematiska djurplågeriet i djurfabrikerna är utbrett.

Djurfabrikerna driver även på klimatkrisen i takt med att vår konsumtion av animalier fortsätter öka. Utöver enorma utsläpp av växthusgaser orsakar djurfabrikerna allvarliga miljöproblem som avskogning, förlust av livsmiljöer och biologisk mångfald och förorening av jord och färskvatten.

Den industriella djuruppfödningen är också en av de främsta riskfaktorerna för nya pandemier då djurfabriker är idealiska miljöer för smittspridning.

Vi behöver en snabb övergång till ett mer lågintensivt jordbruk, för djuren, människorna och planeten.

Din underskrift räknas, varmt tack för det du gör för djuren! ❤️

Skriv under uppropet!

Den gröna omställning från EU-eliten som bönder i hela Europa protesterar emot, riskerar att göra det ännu sämre för djuren, när de skall brottas med nya pålagor. Men, med ett stundande EU-val i juni så har de gröna ropen dämpats en smula, oron är stor att högerpartier tar bönders röster.