Vägra booster sprutor som kan orsaka cancer

Prof.Angus Dalgleish: The COVID Booster Cancer Time Bomb.

Källa: Bloggen Exposing the Darkness letter den 1 februari 2024

”Jag har tidigare rapporterat om min oro över ökningen av stabila canceråterfall som jag har sett på min melanom klinik (melanom/hudcancer)
Ingen av mina patienter uppvisade det klassiska prodrom av återfall som jag alltid hade märkt tidigare, såsom svår depression på grund av dödsfall, skilsmässa eller konkurs. Det enda jag fann att de hade gemensamt var att de nyligen hade fått ett booster-mRNA covid-vaccin. Jag ringde runt till mina kollegor inte bara i Storbritannien utan även i Australien för att kolla deras erfarenheter. I inget fall förnekade de en sådan utveckling. De var faktiskt lika oroade över sambandet mellan boostervacciner och återfall som de också bevittnade, såväl som en ökning av nya cancerformer, särskilt hos dem under 50 år. Förutom melanom var dessa kollegor också mycket oroade över en plötslig stor ökning av unga patienter med kolorektal cancer………/…Sammantaget kan effekten på immunsvaret av dessa boosters enkelt förklara de återfall och så kallade turboladdade cancerformer som uppstår.”

I den vetenskapliga tidskriften Science Immunology har en rapport publicerats om ökad cancer risk med booster sprutor, samma slutsats finns i en annan rapport av Loacker et al i Clin Chem Lab Med enligt författaren.

Artikeln är lång, här har jag endast återgivit inledningen.

(Prodrom är en period under inkubationstiden då ospecifika sjukdomssymtom kan manifesteras. Wikipedia)

Orsaken är troligen en rubbning av immunförsvarets T-celler, som normalt skall skydda oss från infektioner, trycks ner och cancerceller får fritt spelrum, som kan orsaka leukemi och lymfom, melanom njurcellscancer och kolorektala, alla tumörer som kan svara på immunterapi om inte det normala immunförsvaret sätts ur spel.

Det enda jag märkt är att folkhälsomyndigheter lugnat ner sig med rekommendationer med booster vaccin för friska individer, det är bara vi med kroniska sjukdomar som ännu är vårdens målgrupp. Förmodligen är orsaken att de vill bli av med oss tärande patienter. Kanske skall läkar eden efter bota -lindra -trösta utökas med mörda?

Bild från artikeln

Men hos medicinska reportrar i statsmedia är det dödstyst. Skandalen är för stor att torgföras till deras läsare.

Från samma blogg meddelas i dag att ingen skall komma undan vaccination när alltför få numera kavlar upp ärmen så skall vaccinet spridas via luften.

”Australien har godkänt licensansökan från Big Pharma-företaget PaxVax som gör det möjligt för dem att avsiktligt släppa ett GMO-vaccin bestående av levande bakterier till Queensland, via chemtrails.”

Chemtrail (kemikaliespår), även Aerosolized powder contrails, är olika konspirationsteorier om att de långvariga spår som kan ses på himlen efter högtflygande jetflygplan skulle innehålla giftiga kemiska eller biologiska aerosoler som avsiktligen och i hemlighet sprayas ut av myndigheter i stor skala i olika syften.. Wikipedia.”

Gårdagens konspiration brukar vara morgondagens sanning.

2 tankar kring ”Vägra booster sprutor som kan orsaka cancer

  1. ”2001 undertecknade Göran Persson ett avtal med CIA att tillåta att flygplan besprutar vår luft för att sänka temperaturen”. SÄNKA TEMPERATUREN! Med hjälp av CIA!

    Finns det någon som tror på allvar att Göran Persson gör detta för det svenska folkets bästa? Det var väl en planering inför den kommande planerade s.k. klimatkrisen. Vad som har och som fortfarande CIA släpper ned på oss har ännu inte redovisats. Kan det ha varit Chemtrail som släpps ned på oss i skenet av att ”sänka temperaturen”?

    https://grontteknisktnatverk.files.wordpress.com/2012/08/march251.pdf

    1. Du ställer många frågor, som aldrig får svar! Och under tiden ropar makthavarnas lakejer; konspiration, konspiration…

Kommentarer är stängda.