Statsmedia rapporterar motvilligt om växande bonde protester

Först i går fick vi via Rapport veta hur franska bönder med sina traktorer stängde av motorvägen in till Paris i protest mot allt sämre levnadsvillkor. Tidigare protester i flera av Europa städer har förbigåtts med tystnad.

Att eliminera konservativa och sturska bönder har hög prioritet hos den globala eliten. Bönder vill av tradition ha ökat lokalt självstyre med minskat global elitstyre, som vill ge rätten över åkerjorden till sina investmentbolag, som i Ukraina. Samtidigt som eliten lurar medborgare med att kossorna förstör klimatet.

Jag undrar hur EU tänker, när de redan lobbar för att det korrupta Ukraina skall in i EU. Då måste jordbruksstödet delas på allt fler, när franska bönder som hitintills fått mest i jordbruksstöd, redan är förbannade på sin regering och överheten i EU.

”Fakta om EU:s budget från rikdagen.se
(med mina kommentarer inom parantes)
 • EU:s gemensamma budget för år 2023 är ungefär 187 miljarder euro.
 • Åren 2021–2027 satsas mycket pengar på bland annat klimat och digitalisering.
 • EU-länderna har infört en särskild fond för att hantera konsekvenserna av coronapandemin. (som de själva varit med och iscensätta)
 • EU-länder med svag ekonomi får mer stöd än länder med stark ekonomi. (svag ekonomi innebär maffia styrd ekonomi)
 • Sverige betalar mer i EU-avgift än vad landet får tillbaka som stöd. (genom bäst i klassen syndromet)

Jordbruk och miljö är den största posten på 33 %. Sveriges årsavgift till EU ligger på drygt 50 miljarder och kan variera år för år.

I Paris, Berlin med flera tyska städer råder stora bonde protester. I Sverige är det ARLA som bestämmer och bönder vågar inte öppet protestera.

Gamla bondeförbundet, centerpartiet har övergivit landsbygden mot Stureplans HBTQ aktivister och partiet styrs av en muslim med hjärtat långt från mjölkpris och pålagor. Adrenalinet flödar endast då islams symboler attackeras.

”Tusentals traktorer har körts till tyska städer för att protestera mot regeringens planer på att avskaffa skattelättnader för diesel. Denna omfattande demonstration förväntas fortsätta under hela veckan…..” https://nyadagbladet.se/utrikes/lantbrukare-fortsatter-att-protestera-i-tyskland/

”….Den senaste tiden har franska bönder protesterat mot den nationella jordbrukspolitiken som råder i landet med bland annat höjda skatter och ökade bränslekostnader, något som lantbrukarna menar är ohållbart och pressar sektorn hårt. Protesterna, som påbörjades i staden Toulouse, utökades till flera städer under förra veckan där tusentals traktorer blockerade större vägar. Liknande protester sker även i Tyskland och Nederländerna….”https://www.vaken.se/franska-bonder-ska-belagra-paris/

Hopp finns med ett eget parti:

Stora delar av det nederländska folket visade tydligt att man inte accepterar regeringens bondefientliga politik och valde istället att rösta på protestpartiet BBB – som med bred marginal blev störst i senaten.
Nederländska BoerBurgerBeweging (BBB), eller Bondemedborgarrörelsen på svenska, grundades 2019 som en del i de omfattande bondeprotesterna mot regeringens förda miljö- och jordbrukspolitik som inom en snar framtid bedöms driva många av landets bondgårdar i konkurs och hota den egna livsmedelsförsörjningen.
I onsdagens provinsval blev BBB också de stora segrarna och vann 17 av totalt 75 platser i senaten, efter att nästan alla röster räknats. Det innebär också att man med bred marginal blir det enskilt största partiet.
https://nyadagbladet.se/utrikes/nystartat-bondeparti-blev-nederlandska-valets-stora-segrare/

Att attackera livsmedelsförsörjningen är bara ett medel från översteprästen Klaus Schwab, som kanske har fått inspiration från Stalins folkmord i Ukraina, där 3 miljoner dog. Svälten 1932-1933 är i Ukraina känd som Holodomor. https://www.levandehistoria.se/fakta/kommunistiska-regimers-brott-mot-manskligheten/sovjet/holodomor

Stolta och självstyrande bönder, som värnar sitt land har alltid hotat maktens ambitioner och måste knäckas.

Emanueller Marcon, Mark Rutte och Olaf Scholtz är Schwabs lydiga elever, men de får allt svårare att knäcka sina bönder på hemma plan, med strategin ett steg tillbaka och två framåt. Klimatet skall räddas, folket knäckas och de själva belönas av sina globala välgörare, dvs folkets fiender.

Den 15 januari protesterade tiotusentals tyska lantbrukare genom att blockera vägar med sina traktorer. Bondeupproret har ett stort stöd hos befolkningen och över 10 000 demonstranter i Berlin kom till stöd för protesterna. Därför måste det kväsas och spridning stoppas. Vi kan bara hoppas att det är försent, när missnöjet och ilskan pyser ut som anden i flaskan.

Bild från Nya dagbladet Foto: faksimil/Hochkelberg tv/Youtube

Eftersom varken klimatalarmister eller pandemier kunde tysta folket, så är det nu livsmedelsförsörjningens tur. Insekter på tallriken var första steget, men eftersom framgången var ringa så tar dessa folkförrädare nästa steg. Att reducera livsmedelsförsörjningen. Hur oligarker i Big Food kommer att reagera beror nog på om vinsten reduceras.

Signaturen ”TT” träffade mitt i prick med sitt omdöme om EU :

Säga vad man vill, men vi måste gå ut ur EU. Eu är en överbliven soptipp för överflödiga och överbetalda politiker.

Vad säjs om 42 000 extra varje månad utan redovisningsplikt utöver en väl tilltagen lön med alla andra förmåner och extraknäck. Jag förstår fullständigt Sara Skyttedals kamp för att få sitta kvar som parlamentariker.

Dessutom är det bara ett fåtal som HAR MAKTEN, fortsätter TT. Sverige är bara en av många finansiärer vars syfte är att sätta sina egna länder i mer bankskulder. EU ska ju ha sitt sedan blir det Ränta på Ränta, skuld som aldrig får ta slut. Det är 2 – 3 av 207 länder som inte är skuldsatta (länk).

https://www.indexmundi.com/g/r.aspx?v=143&l=sv

https://www.europaportalen.se/2017/05/eu-politiker-spenderar-miljarder-utan-redovisningskrav

6 tankar kring ”Statsmedia rapporterar motvilligt om växande bonde protester

 1. The Israel lobby, also known as the Zionist lobby, are individuals and groups seeking to influence the United States government to better serve Israel’s interests. The largest pro-Israel lobbying group is Christians United for Israel with over seven million members.[1] The American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) is a leading organization within the lobby, speaking on behalf of a coalition of pro-Israel American Jewish groups.

  see why Israel can kill innocent children with American taxpayer money

  1- Because the God of Money of our World is a Jew who supports and lives in Israel. For more details, click on the following link.

  https://mega.nz/file/FqhzGKbB#bsX4PD-O59HEA0-rynD29xkk47dmddycY5CjZfoDLYg

  2- Because https://www.tiktok.com/@thefearlessqueenmel/video/7307640994579680542?lang=en&q=why%20dont%20Americans%20knowl%20what%20you%20have%20seen%20&t=1701880206555

  See how innocent children are killed by the most powerful Israeli using American bombs at

  Al Jazeera Arabic Live

  at

  https://www.youtube.com/watch?v=bNyUyrR0PHo

  if you do not do something then you do not have a HART

 2. Jaha vad har Sara Skyttedal utfört i Europa för Sveriges räkning. Redovisning, för vad du gjort utan det pladder som kommer från dig. 42’ har inte den sjuksköterska/fysioterapeut som jag direkt kan återge vad de utför. Då är det nålpengar i jämförelse med den skattefria månadsarvodet på 270’. Så Sara varför skall vi välja dig. Ägna dig åt att lära dig något som vi vanliga dödliga kan ha nytta av.

  1. Den globala eliten (Davosbröderna) har indirekt sett till att EU:s ledamöter får generös lön samt andra förmåner med god pension vid 63 år. Det handlar enbart om tjänster och gentjänster. Avståndet mellan medborgare och politiker är då cementerat. Därför finns det ingen politiker inom riksdagens partier som vill lämna denna korrupta högborg. https://www.europaportalen.se/2019/05/stor-ekonomisk-skillnad-mellan-eu-parlamentariker-och-riksdagsledamot

 3. De ”extra” 42 000 kronorna som ledamöterna automatiskt får utbetalade varje månad blir sammanlagt närmare 380 miljoner kronor per år i oredovisade utgifter för de 748 parlamentarikerna. Det motsvarar nästan två miljarder kronor under en mandatperiod.
  2 Miljarder utan redovisningskrav! Inte undra på att man slåss med näbbar och klor in i det sista. När man sedan lägger till alla andra ”förmåner” kan inte detta förfarande tolkas/anses som att den politiska skapade ”girigheten” har (nästan) inga gränser.
  Den politiska/kapitalistiska ”Bakvägskorruptionen”, har den någon ände? Förmodligen inte! Det är bara att titta på vad som sker här. Räcker det inte med problemen här hemma? Varför skaffa flera! Bara det är skäl nog att gå ut ur EU, eller hur Johan Pehrson L?

  https://www.europaportalen.se/2017/05/eu-politiker-spenderar-miljarder-utan-redovisningskrav

 4. Hur kul är Ukrainas jordbruksprodukter efter att man krigat i x antal år?
  Ukraina har tydligen använt sig av projektiler av utarmat uran, det är inte strålningsmässigt farligt så länge man inte får i sig dammet som uppstår vid träff. Men dammet lär väl ligga kvar eller yra kring i åratal.
  Utarmat uran avger svag alfa-strålning som hejdas av huden normalt, men om dammet kommer in i lungorna eller matsmältningssystemet är det en annan sak och mycket farligare.

  1. Tack för en viktig reflexion!
   Hållbart för att rädda klimatet är dagens mantra, men alla krigs farliga utsläpp hör inte dit, gifter, förstörelse för människor, djur och natur är undantagna i makthavarnas låtsasförsvar av en demokrati, som knappast finns i våra knapptryckarpartier.

Kommentarer är stängda.