WEF:s mål är fossilfri värld 2050 – experter varnar för svält och död

Från en samhällskritisk blogg https://expose-news.com/2023/12/23/experts-warn-wefs-net-zero-goals-will-kill-4-billion-people/

Fakta om bloggen The exposé https://expose-news.com/about-us/ som nu har fått sina medel frysta av etablissemanget och vädjar om hjälp. Detta inlägg handlar om den mentala pandemin om en fossilfri värld, vars baksida inte intresserar Klaus Schwab med bröder, som endast ser vinster och befolkningsminskning. Tänk om det sistnämnda kunde börja med WEF:s grundare och entusiaster….

—————————————————————————————————————————–

Detta är inledning på artikeln som är betydligt längre:

”World Economic Forum (WEF) och dess andra ovalda globalistledare driver på för regeringar runt om i världen att fasa ut fossila bränslen. Ledande experter har uttalat sig mot deras planer och varnar allmänheten för att WEF:s ”Net Zero”-mål att eliminera fossila bränslen kommer att leda till att över fyra miljarder människor eller fler dör.

”Net Zero”-målet för att stoppa användningen av fossila bränslen är en del av WEF:s och FN:s ”Agenda 2030” och ”Agenda 2050”-planer för mänskligheten och innebär en dramatisk minskning av fossilberoendet till 2030 och helt eliminera deras användning till 2050.

WEF fortsätter att driva sin agenda och har uppmanat skattebetalare över hela världen att betala 3,5 biljoner dollar per år, vilket de insisterar på är nödvändigt för att finansiera den ädla globala makten för att kunna möta den globalistiska organisationens ”Net Zero”-mål att ”dekarbonaisera” planeten (dekarbonaisera/göra planeten fossilfri) 

(Eget tillägg: ”Jag tror att dekarboni­seringen av den globala ekonomin kommer att skapa den största investerings­möjligheten under vår livstid”, skriver BlackRocks vd Larry Fink i sitt årliga vd-brev. Överförtjust är bara förnamnet.. https://www.aktuellhallbarhet.se/native/dekarboniseringen-av-den-globala-ekonomin-kommer-att-skapa-den-storsta-investeringsmojligheten-under-var-livstid/).

Men kritiker hävdar att ”avkarbonisering” bara är en eufemism för WEF:s  anti-mänskliga agenda och experter slår larm om vad detta faktiskt kommer att innebära för civilisationen, vilket inkluderar döden av över fyra miljarder människor…..”

(Eget tillägg: Eufemismer är förskönande, förmildrande eller beslöjande omskrivningar, ofta för saker som anses oangenäma, anstötliga eller tabu. Wikipedia)

43 Kommentarer, här är tre.

biggrump

biggrump

  • Jag är inte säker på att det behövdes experter för att berätta för oss. WEF har inte gjort någon hemlighet om att vilja utrota en stor del av världens befolkning. Användningen av en viss medicinsk intervention var bara en början. Det handlade inte bara om att orsaka dödsfall eller försvagande reaktioner. Det orsakar också en minskning av fertiliteten samt gör graviditeten mer sannolikt att en bebis inte kommer att ta slut.
Hemlig

Hemlig

  • Inte alla länder kommer att följa order från WEF. Ryssland kommer inte att göra det och Saudi kommer att fortsätta pumpa olja åt sig själva och Kina kan till viss del. USA är förnedrande till tredje världens status och kommer att bli helt galen. Jabbarna och 5-G kommer att avsluta resten. MEN, allt detta kan förhindras om världen kunde eliminera WEF.
Röda får

Röda får

  • Jag har berättat för folk (postat artiklar, lokalbefolkning, etc) att netto noll dödar. Innan den slutliga utrotningen av kolbaserade bränslen (om det någonsin är färdigställt), kommer den minskande koldioxiden i atmosfären att beröva växtlivet det livsviktiga näringsämne det behöver för att växa och föröka sig. Inga fler växter, inga fler djur och människor. Inte ens de insekterna de vill att vi ska äta. Jag lärde mig att detta är gymnasiebiologi för många decennier sedan och det gjorde många andra människor, men många, om inte de flesta, är så lurade och lurade, att de har blockerat det ur sitt minne, om de någonsin lärt sig det från första början. När jag först hörde talas om netto nollmål sa jag till andra att det var anti-liv. De trodde att jag var galen. Ett överflöd av koldioxid från energibränslen har gjort även torra ökenområden grönare och trevligare. Att miljön på planeten mår bra med dessa kolbaserade bränslen. Med mer syreproduktion för oss också. Net noll och så kallad klimatnöd är båda bluff, förkunnade av onda självviktiga män som vill ha världen för sig själva. Klimatet har förändrats i årtusenden vilket orsakade de första migrationerna av människor och efterföljande också. Kom igen folks, kloka upp (och jag visste att många av er är). WEF, hemliga sällskap som arbetar med dem och de värdelösa människor de har för att göra fotarbetet borde utrotas med rot och gren.

För er som orkar kommer här mer information från vårt eget land.

  • Svår balansgång i omställningen
    Avveckling av klimatbov hotar jobb. Gigantiskt batteri i Kalifornien. Så mycket plats tar alla solceller. Från SvD Klimatkollen den 26 januari

2 tankar kring ”WEF:s mål är fossilfri värld 2050 – experter varnar för svält och död

  1. Idag är lagringen av radioaktivt avfall en ickefråga i debatten. Åren kring 1980 var frågan central. Bromspedalen sköttes av linje 3, ”Kärnkraft? Nej tack!”. Idag finns mest bara gaspedaler. KD som förr var med på Line 3, är numera starkt FÖR kärnkraft. Och MP, som visserligen inte är för denna energikälla, är en urvattnad aktör som inte talar om riskerna. MP bara påpekar att det tar lång tid att bygga nya reaktorer, och att de blir väldigt dyra.

    Om en katastrof inträffar långt fram i tiden, på kärnkraftverk eller i förvar, kan ingen nu levande ansvarig ställas inför rätta. Kärnkraftens vänner har segrat.

    1. Frågan är varifrån elen skall komma, när varken sol eller vind räcker till och den ryska gasen stryps av meningslösa sanktioner?

Kommentarer är stängda.