Ta tillbaka Sverige -demonstration i Stockholm

Sverige vilseleds av SVT och SR på ett sätt som hotar vår framtid och skadar vårt land. Public Service ska vara sakliga och ideologiskt neutrala.

 • Allvarliga problem förtigs eller behandlas osakligt.
 • Påhittade problem och skrämsel har blivit en taktik för att vilseleda.
 • Människofientliga ideologier har blivit normen och indoktrinering kring dessa är satt i system för att forma tänkandet hos barn och vuxna.
 • Fria medier och opinionsbildare smutskastas eller stängs ute.

Detta skadar Sverige som nation. Vi vill inte att Sverige ska styras av extrema ideologier eller internationella intressen.

Därför vill vi ha dessa förändringar:

 • Media i allmänhetens tjänst (Public Service) ska vara sakliga och släppa fram olika perspektiv.
 • Speciellt måste rapporteringen om vaccinernas biverkningar, NATO, migrationen, klimatet och könsfrågor bli saklig och allsidig.
 • Avideologisera SVT och SR – bort med extremister som går de internationella finansintressenas ärenden
 • Sätt stopp för indoktrineringen av barn.
 • Öppna för fria debattörer och mediekanaler.
 • Avsluta tvångsfinansieringen.
 • Sparka Cilla Benkö och Hanna Stjärne som grovt har svikit sina uppdrag.

5 tankar kring ”Ta tillbaka Sverige -demonstration i Stockholm

 1. SVT och SR ljuger å det absolut grövsta. Bara idag skriver man om Taiwan som en ”mönsterdemokrati”. Snarare är det en hårdför mönsterdiktatur. De som uttrycker fel åsikter kallas till långa förhör som kan vara i ett par dagar, förlorar jobbet och bostaden, och kan även hamna i fängelse.

  Stödet för USA lakejen och marionetten DPP partiet har minska från 60% till 40%, det är en massiv minskning, och det pekar vart vi redan vet, att USAs de facto ockupation av Taiwan går mot sitt slut. Gör er inga falska föreställningar, det är USA som är regimen på Taiwan efter att USA och KMT invaderade och ockuperade Taiwan militärt med våld 1950 och 1951.

  Läs om (USAs) den Vita Terrorn på Taiwan och 228 incidenten och massmordet.
  https://en.wikipedia.org/wiki/White_Terror_(Taiwan)
  https://en.wikipedia.org/wiki/February_28_incident
  Det pågår till denna dag bakom kulisserna av USA implementerad ”demokrati”

  Jag har ju bott ett år på Taiwan, och jag har mycket goda kontakter, ända upp på parlamentsnivå.

  Björn Djurberg har sagt upp sig som SRs Kina korrespondent och ersätts av Moa Kärnstrand, en i min observation och åsikt mycket profilerad anti-Kina rasist och propagandist, som regelmässigt fabricerar ihop de mest fantastiska lögner om Kina i avsikt att smutskasta, desinformera, vilseleda och ljuga. Björn Djurberg ansträngde sig i alla fall att förstå Kina och att lära sig språket och kulturen.

  Att döma av hans rapportering och hur han slutade tröttnade han på SR ledningen ständiga påtryckningar att skriva negativt, rasistiskt och falskt om Kina. Han fick helt enkelt nog

  Nu är det dags att intensivt granska SVT och SR och bemöta deras propaganda, lögner och desinformation.

  1. Vem skall granska SVT?
   Någon objektiv granskare utan makthavarnas glasögon lär inte finnas. Media rensar effektivt bort alla debattinlägg ner till insändarnivå om åsikter innehåller det som går emot narrativen. För några år sedan fick jag några inlägg publicerade på DN:s insändarsida, men jag förstod snart att det var endast för att locka fram invektiv från korrekta läsare. En spottkopp behövdes då och då för att visa på öppen debatt.

   1. Harriet 15 januari, 2024 kl. 05:50
    ”Vem skall granska SVT?”. Det finns bara en kvalificerad kandidat, och det är svenska folket, oss själva. Kanalerna idag är oberoende bloggar och fria alternativa media. Vad vi skulle behöva är någon slags institution vi kan kontrollera, och som har makt att genomföra ändringar. Mediaombudsmanen och Granskningsnämnden är sämre än ett dåliga skämt.

 2. NR 1: Alla i Riksdagen skall entledigas med omedelbar verkan. Deras förtroende är förbrukat för gott. Vi kan inte längre tolerera den miserabla politik som ALLA i Riksdagen står bakom.
  Har NI frågat det svenska folket om de/vi har samma åsikt kring den ”skitiga” krigspolitik som nu förs. Usch, ni kan inte ens visa på skam. Bara det säger att ni saknar den svenska själen och enbart utav den anledningen ska NI förpassas ut från Riksdagen. Ni tillhör ju inte då det svenska folket längre! Eller tror NI att ni gör det Riksdagens politiker?

  1. TT 15 januari, 2024 kl. 01:37
   —”Alla i Riksdagen skall entledigas med omedelbar verkan”
   I en demokrati är det möjligt. I en diktatur är det omöjligt. Så var betyder det att Sverige hamnar.

   Nästan i den Sverige riksdagen är utsedda av Partier, inte av folket. Partierna styr hur dom skall besluta, inte folket, som är effektivt blockerat från att påverka.

Kommentarer är stängda.