Kan krigshetsen från Sälen få folket att vakna?

Överallt i Europa jäser det av ilska mot korrupta politiker som lägger sig platt för USA med dess investmentbolags jakt på naturtillgångar, där Nato banar vägen.
I Tyskland protesterar bönder med sina traktorer mot Schultz politik. AFD ökar ständigt, som måste stoppas med hans skitprat om demokratihot. Stoppklossen finns öst, där Ryssland nu står i vägen och bakom står ett starkt Kina med Bric sammanslutningen som bara blir större. Därför måste hetsen öka, så medborgare inte skall se att röda som blå politiker har sålt ut Sverige. Det räckte inte med den besinningslösa massinvandringen, nu har landet skänkts bort till främmande makt, som med kärnvapen kan rulla in, till Pålssons förtjusning och folket får inte säga ett smack..

Nu skall det lånas miljarder för att landet skall bli underdånig vasallstat till Nato/USA och styrkor har lovats till Estland och kanske till USA:s jakt på huthi rebeller i Jemen. Krigseuforin når nya höjder tillsammans med en nöjd Wallenberg koncern. https://samnytt.se/regering-och-opposition-ense-vill-lana-tiotals-miljarder-for-krig-mot-ryssland

Bild från blogspot.com

Utrikesminister Billström är så nöjd och glad, för nu skall svenska krigsfartyg hjälpa USA och Storbritannien i Röda havet. Blindheten är total för grundläggande orsaker till terroriströrelsers ursprung och till dagens framfart. Deras hat mot väst drabbar folket, som direkt eller indirekt tvingas betala för USA:s synder.

Krig – förstörelse- återuppbyggnad är ett ymnighetshorn för den globala finansmaffian.

”EU-länderna siktar på att skicka minst tre krigsfartyg till Röda havet i mars, för att hjälpa till att stoppa den Iranstödda Huthirörelsens attacker på kommersiella fartyg. Sveriges utrikesminister säger att Sverige kan komma att ingå i en sådan insats…” https://www.svd.se/a/rlQ6Je/billstrom-sverige-kan-stodja-insatsen-i-roda-havet

Fler borde fråga sig som Johan Westerholm gör på ledarsidorna.se

Vad är det som skall försvaras? https://ledarsidorna.se/vad-ar-det-som-skall-forsvaras/

Fakta från Swebbtv den 11 januari med en intressant kommentarer som säger allt om politikers förräderi mot folket.

Konferensen Folk och försvar finansieras delvis av Bill and Melinda Gates foundation under 3 års period. (som redan har påpekats i kommentatorsfältet)
Maud Holma von Heijne skrev under av talet med Bill and Melinda Gates foundation kommenterar detta.
Magdalena Andersson sade i sitt tal på konferensen om frågan om att placera kärnvapen skulle tas upp senare trots att i dagsläget inte finns några förbehåll i försvarsavtalet mellan USA och Sverige. Till skillnad mot Norge och Danmark som inte tillåter kärnvapen på sin mark. Här ser vi ett klipp. Mikael Willgert kommenterar utspelet…..”
https://folkochforsvar.se/content/folk-och-forsvar-ingar-samarbete-med-bill-melinda-gates-foundation-breddar-forstaelsen-av-sakerhet/

En kommentar till Swebbtv från Jonas Lundberg, han utgår från Romklubbens agenda med mål att minska jordens befolkning med dess medborgarfientliga propaganda. Hjälper inte rädsla och skam över klimat, covid, så finns det krig att ta till. Krig är den största och mest effektiva stölden från folket, vilket Julius Assange tidigt påpekade, därför får han tyna bort bakom tjocka murar. Hans avslöjanden om USA:s krigsbrott i Irak fick inte krigsdomstolen i Haag att reagera.

”ICC är ett viktigt verktyg för att FN ska kunna leva upp till sin skyldighet att skydda befolkningar från grova krigsförbrytelser.…” är dagens ständiga skämt. https://fn.se/vi-gor/fred-sakerhet-nedrustning/vart-arbete-med-skyldighet-att-skydda/icc/

Jonas Lundberg: ”Jag brukar akta mig att gå ”all in” i konspirationsteorier men många sådana visar sig nu vara sanna. Att nu Bill Gates har gett sig in i Sveriges ”Folk och försvar” är anmärkningsvärt. Romklubbens playbook, ca 1981, för att kraftigt minska jordens befolkning har som recept; minska fruktsamheten genom preventivmedel, propaganda [klimatet] och aborter. Gör mat och energi mycket dyrare. Släpp lös patogener som virus. Om detta inte är tillräckligt, trigga fram krig. Gates har tidigare sysslat med abortverksamhet i USA och Afrika, klimatalarmism och nu senast; Covid mRNA vacciner. Nu är det alltså krig som är överst på menyn och triggas ungefär som en brittisk komedi serie kanske förutsåg för 30 år sedan.” sedan https://youtu.be/r3BO6GP9NMY?si=fVetupsYV3CTfF-w&t=129

Och i USA gör demokrater uppförsbacken allt längre för Donald Trump att åter bli president. Jag är väl medveten om hans övertramp, men bara hans tidigare hot om att lämna Nato renderar honom till den minst dåliga kandidaten. Rädslan och hatet från Europas politiska elit säger allt. Stoppar inte domstolarna hans framfart, så finns det alltid mord att ta till.

Trumps inställning till alla pågående krig är det nog ingen som vet. Nu visar USA återigen sina krigsmuskler mot Jemen där huthirebeller visar sin solidaritet mot Hamas genom att attackera fartyg i Röda havet. Öst och väst kommer allt längre ifrån varandra med ett tredje världskrig vid horisonten.

https://www.svd.se/a/bgp0MB/usa-slar-igen-mot-mal-i-jemen

5 tankar kring ”Kan krigshetsen från Sälen få folket att vakna?

 1. Johan Westerholm är en klok man. Har dock hört att han är socialdemokrat, och följer antagligen Magdalena Andersson. Hur går det ihop?

  1. Vi får glädja oss åt att han även kan vara kritisk mot rörelsen. Kritik inifrån kan bita mer än utifrån.

 2. Alla bör se detta inslag och klipp.
  https://www.youtube.com/watch?v=NzKQcEb5XwQ&ab_channel=LarryAlexTaunton
  Det kommer från filmen The Rise of Evil (2003), ungefär ”Ondskans upprinnelse”. Filmen skildrar Hitlers liv, det är en dokumentär som är skrämmande faktariktig. Filmen kan i helhet laddas ner. Gör det. Det kunde lika väl vara en framtida dokumentär om vad som händer just nu. En framtida dokumentär från Folk och Försvars konferens i Sälen. I klippet har man ersatt texten och översättningen av skådespelarnas original repliker på tyska, alltså hur nazisterna uttryckte sig, med dagens motsvarande uttalande av personer som Biden, Bill Gates, eller Zelensky. Klippet visar ett möte med Hitler där man diskuterar agendan, men rubriken här är, ”Klaus Schwab Meets with WEF Agenda Contributors”, ”Klaus Schwab träffar WEF Agenda-bidragsgivare.”

  “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing,”
  ”Det enda som är nödvändigt för ondskans triumf är att goda människor inte gör någonting.”.

  “Those who do not learn from history are doomed to repeat it.”
  ”De som inte lär sig från historien kommer att att upprepa den.”

  Där var tyskarna 1933, där är svenskarna idag. Kommer svenskarna, och andra, att göra något, eller gå samma väg och öde tillmötes som tyskarna, eller ryssarna, då.

  Vad som pågår idag, runt om er, är en nästan exakt upprepning av hur ondskan triumferade 1933 till 1945. Bara att nu heter personerna inte Hitler, Goebbels, Hess, Himler, eller Julius Streicher utan har andra namn, och talar inte bara tyska, utan mest engelska.

  Ukrainarna har redan fått erfara vad som snart kommer till svenskarna.

  1. Ja, vad ska vi göra?
   Riskera böter som gamla arga pensionärer, när ännu en majoritet av medborgarna lallar med och tror att vi som ett neutralt land sedan 200 år skulle bli angripna av Putin.
   Och Kina är nu värre enligt statsmedia än någonsin i dess förtryck av islamistiska terrorister, som Kina använde hårdhandskar mot för att rädda flera utsatta provinser.
   Här hemma är det endast silkesvantar och offerkoftor som finns, medan nya rekord av anhöriginvandrare strömmar in, som politiker behöver i väljarbåsen. Nu är regering och militärledning höga som hus i deras krigseufori, eftersom de vet att de aldrig behöver slaktas i skyttegraven. De blir i stället rikligt belönade av västs finansmaffia.

 3. Om både polisen och militären står under politisk kontroll, vilka blir det då som kan gripa politiker som begår/begått högförräderi och/eller landsförräderi? Tillhör inte gripande av sådana politiker det mest fundamentala, för att en DEMOKRATI ska överleva.
  Om politiker inte kan ställas inför rättsskranket, vad har vi då för nytta av sådana eventuella ansvarslösa ”individer”? Våra genom åren självutnämnda politiker har inte de urholkat den svenska demokratin på bekostnad av vår välfärd? Som generationer slitit för och byggt upp, som nu ”urholkas” från medborgarna! Politiken som drivs börjar likna Ådalen -31, fast om det är i omvänd ordning får man själv avgöra.

Kommentarer är stängda.