Pictures Speak Louder Than Words

Från Exposing The Darkness Newsletter den 25 december

En sammanfattning av influenza fall mellan åren 2016-2020. Konstigt att alla influensa fall försvann, när Covid pandemin rasade som värst?

De tre vise männen är bekymrade över att ingen vill lyssna på deras sanningar

7 tankar kring ”Pictures Speak Louder Than Words

 1. Visar inte siffrorna från 2020 – 2021 på att man inte hade kapacitet att ”både” saluföra influensa vaccin samtidigt som Cov vaccinet? Borde det inte ha varit 2 x 32 miljoner fall av den ”vanliga” influensen som av Cov? Bytte man spår till ett ”lönsammare” som samtidigt drabbat mänskligheten i negativ mening?

  1. När lönsamhet har högsta prioritet hos Big Pharma, då har förlorade människoliv inte en chans.

 2. Följ pengarna heter en väl använd fras när politik kommer på tal . Och politikerna talar gärna men ofta utan hjärna . Ofta avslöjas de men på något mycket mystiskt vis så är de kvar , dessutom livs levande verkar det som , de rör på kroppen och munnen . Jag har inget till övers för dem . Tänk alla dessa politiker hur de solade sig under coronan .
  Mvh Sjöström

  1. Ja, pengar och politiker är ett stadigt äktenskap, välsignat av girigheten i egen hög person.

 3. Politiker som inte tagit Cov vaccin i vetskap om dess konsekvenser, avgå. WHO har ju nu avslöjat den politiska medverkan till att skada den svenska befolkningen. Undrar om ”någon” av muslimerna eller islamister tagit någon Cov spruta. Förmodligen inte. För de ska väl ta över Sverige, förr eller senare. Då är det bättre att vi ”svenskar” vacinerar oss till döds så att till slut blir det väl bara migranter i Sverige.
  STOPPA ALLA asylsökande. Ingen skall få komma att bosätta sig i Sverige innan det blivit ordning på allt.

  1. ”STOPPA ALLA asylsökande. Ingen skall få komma att bosätta sig i Sverige innan det blivit ordning på allt” är en stilla nåd att bedja om, men tyvärr lär vi inte bli bönhörda. Att klassa en svår influensa till en pandemi som behöver livsfarligt vaccin är självklart mer lönsamt, än gamla beprövade mediciner med insikt om att sköra, riktigt gamla inte klarar av svåra influensor.

 4. Det som inte stämmer är de årliga influensa fallen 2020 – 2021 som försvann till knappt någonting? Antalet influensafall övergick till motsvarande antal Cov fall! När Covid pandemin rasade som värst, SAMMA 2020 – 2021!

  Kan det bli mer avslöjande! Verkar det inte som att i alla år har man ”framkallat” influensa för att tjäna pengar på vaccinering!
  Tydligen blev Cov fallen lika många som influensafallen brukade vara genom åren. Förutom 2020-2021 då den årliga inkommande influensan i princip uteblev! Man övergick till Cov, som förmodligen vara MYCKET MER lönsamt!

Kommentarer är stängda.