En sammanfattning av Sverige dagen före julafton

Här finns inga julklappar att glädjas åt, bara stenhårda paket med USA baser i det ena och böneutrop från moskéer i det andra.

Glad är dock regeringen som varsamt slagit in dessa globala gåvor i fina paket för att lura folket, som varken läser Financial Times eller alternativa medier.

Det är inte bara på gator och torg som den importerade kulturen blommar med det senaste mordet eller snarare avrättning i Norrköping på en 18-åring.

Tack vare inkluderingshysterin så ökar korruption, nepotism och mutbrott. En hög chef vid Akademiska sjukhuset sitter nu häktad för att under flera år ha krävt mutor för inköp av röntgen utrustning. Men den häktade har ju bara följt sin egen kultur, som riksdagen beslutade om redan 1975 och sitter man på en halv miljard i budget så blommar den egna kulturen upp.
https://www.friatider.se/hog-chef-vid-akademiska-sjukhuset-atalas-grovt-mutbrott

Och här är ytterligare ett exempel på inkluderingshysterins baksida: Jasenko Selimovic (L) – tidigare EU-parlamentariker och statssekreterare – har dömts för att ha klottrat ”Hitlers kuksugare” på Nationalmuseums fasad och på Skeppsholmskyrkan. Det kan Fria Tider berätta, eftersom inte statsmedia gör det. https://www.friatider.se/har-klottrar-l-toppen-hitlers-kuksugare-pa-nationalmuseum

——————————————————————————————————————-

Ordet går till Snapphanen där Lars Hedegaard sammanfattar förfallet, med tack till en bloggföljare som brevbärare av Snapphanens alster. https://www.snaphanen.dk/2023/12/17/snart-er-det-jul-og-her-er-noget-at-glaede-sig-over/

”Eller ska vi kalla det tragisk ironi eller karma? Det är bara att välja och vraka

Av Lars Hedegaard

Det var en gång ett land som hette Sverige. Det var en förebild för stora delar av världen och en humanitär supermakt. När Sverige talade lyssnade alla med respekt och beundran.

Tyvärr gillade inte landets härskare befolkningen och bestämde sig därför för att ersätta den. Detta skedde formellt 1975, då en enig riksdag beslutade att Sverige från och med då skulle vara mångkulturellt, det vill säga ett område där flera kulturer kunde slå rot som jämlikar. Följaktligen importerade de styrande miljontals utlänningar och sa till svenskarna att invandrarna hade lika stor rätt till jorden som Sveriges ursprungsbefolkning. Och ve den som menade något annat.

Sveriges makthavare förklarade att deras ersättare motiverades av välgörenhet för bruna och svarta. I själva verket räknade de med att utlänningarna skulle göra det lättare för den permanenta byråkratin och storföretagen att behålla makten. En splittrad befolkning är lättare att hantera än en homogen.

Planen har lyckats oerhört. Mångkulturen blomstrar och Sverige kan nu dra nytta av dagliga, mångkulturella yttringar som skjutningar, massvåldtäkter och bombdåd.

Till den härskande klassens förtret har framgången inte kommit utan kostnader.

Sveriges landshövding Erik Thedéen befarar att det mångkulturella våldet kommer att leda till att svenskt näringsliv tappar sitt förtroende. Skjutningar, bomber och granatattacker tenderar att dämpa investeringarna, och nu varnar centralbankschefen för att gängkrigen innebär en finansiell risk.

Erik Théeden säger till Financial Times att en av Sveriges styrkor har varit svenskarnas förtroende för varandra och för myndigheterna, och att detta förtroende nu riskerar att utmanas om inte landet får grepp om gängkriminaliteten.

Det kommer Sverige naturligtvis inte att få om inte regeringen tar till samma metoder som Israel använder mot de muhammedanska ligorna i Gaza, och det finns inga utsikter till det

Sveriges långsiktiga tillväxt hotas av gängkriminalitet, varnar riksbankschef

—————————————————————————————————————-

En stor väckarklocka från Clas Ohlsson finns i mitt paket till medborgare som inte vill vakna och inse hur mångkultur och klimatalarmister förstör landet. Vår tillit och trygghet har eroderats av våra globalt styrda politikers väljarimport. Allt för att befästa mångkulturen med ett söndrat land.

Gängkriminaliteten blomstrar också kring batterifabriken Northvolt, kanske det är en förklaring till dess miljard förluster som kräver nya investeringar?

Arbetsmiljön har stora brister tack vare alla skumma underleverantörer. Två dödsfall hände nyligen, facket och politiker beklagar, men det är smällar som den gröna omställningen får ta.
I år har 62 personer dött i arbetsplatsolyckor enligt Rapport den 22 december.
Nu ställer el förstörarna C, V och MP misstroendevotum mot klimatminister Pourmokhtari, för att Sveriges dumdryga och totalt verkningslösa framkantsplacering har rubbats av en smula sunt förnuft från regeringen.

Dessa hållbarhets vurmare borde i stället protestera mot framkantssatsningen med grön stål. Satsningarna på fossilfritt stål hos LKAB med investerare, riskerar att bli en mångmiljardflopp med dyrare och mer osäker el för utsugna medborgare, enligt allt fler självständiga forskare. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/gront-stal-en-riskfylld-mangmiljardsatsning–vzs1qs

Min misstanke är att den enormt kostnadskrävande batterisatsningen i Skellefteå kan gå samma öde till mötes som nederlaget med Stålverk 80, en havererad socialdemokratisk satsning för att skapa jobb i Norrland.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/stalverk-80-miraklet-som-kom-av-sig

Alla Skellefteåbor har nog inte heller rent mjöl i påsen, när de tar ockerpriser för en bristfällig sovplats.

Sverige påminner nu om guldrushen i Klondike, medan politiker rabblar om mänskliga rättigheter.

Jag frågar mig ständigt hur länge skall alla dessa politiska amatörer i offentlig sektor få bränna skattepengar på idiotprojekt utan att ställas till svars, eftersom tjänstemannaansvaret tycks vara glömt och väl begravt.

Jag undrar om Magdalena Andersson har börjat vakna? I varje fall på fel sida. https://www.expressen.se/nyheter/magdalena-andersson-den-strama-migrationen-ligger-fast/

I Expressen ljuger hon så det står härliga till. Den stora Invandringsvolymen är främst SD med moderaternas fel. Oskyldiga socialdemokrater ryktes bara med…..Nu börjar oron bli stor både hos Kristersson och Andersson, när Sverigedemokraterna ökar kraftigt till 24 procent i den senaste opinionsundersökningen från DN/Ipsos.

Denna hårda julklapp från DN/Ipsos till regering och opposition sprider ändå lite julglädje till alla som faktiskt har vaknat. Precis som den omtyckta julsagan om Karl Bertil Jonsson som spred lite julglädje med paket till alla fattiga och utstötta.

Bild från blogspot.com