Efter att SD börjat damma av sin gamla ideologi – kräv förändring av prop 1975:26 på stört

Nej, på stört, är inget för regeringen allt skall utredas under minst ett par år, men SD kunde åtminstone lägga en motion om ändring av denna för landet så skadliga proposition, som riksdagen enhälligt beslutade om.

Den kom till efter Olof Palmes internationella karriär, då han strök Castro och blivande diktatorer i Afrika medhårs. Nu skulle Sverige stå öppet för alla som ville ta sig över 600 mil till Norden. Hans arv är stort inom rörelsen, samtliga grenar har längtan till förtryckta minoriteter vars mörka baksidor ännu bortförklaras med allt större frenesi.

När tom riksbankschefen Erik Thedéen varnar för att Sveriges växande problem med gängskjutningar och sprängdåd riskerar att skada landets långsiktiga tillväxtpotential. Det säger han till Financial Times. Då borde riksdagens ledamöter förstå allvaret i regeringens fortsatta väljarimport. Den humanitära stormaktens storhetstid är förbi och har ersatts av en stat i djupt förfall. Vänstern har en gammal föreställning om, att alla minoriteter måste skyddas, oavsett hur mycket jävulskap de ställer till med.

Bild från nyheteridag.se

Peter Engellau i DGS har redan ett färdigt förslag till ändring av text i prop 1975:26 där det står:

”… Invandrar- och minoritetspolitiken bör präglas av en strävan att skapa jämlikhet mellan invandrare och svenskar. Invandrarna och minoriteterna bör ges möjlighet att välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk kulturell identitet eller bibehålla och utveckla den ursprungliga identiteten.
I stället skall det stå:
Invandrar- och minoritetspolitiken bör präglas av en strävan att skapa jämlikhet mellan invandrare och svenskar. Invandrarna och minoriteterna ska uppgå i den svenska kulturella identiteten eller återvända till sina ursprungsländer så snart asylskäl inte längre föreligger. https://detgodasamhallet.com/2023/11/27/patrik-engellau-yttrandefrihet-och-andra-manskliga-fri-och-rattigheter/#more-81410

Utöver denna kloka förändring så diskuterar PE om yttrandefrihet och mänskliga rättigheter är till för alla.

Han ger en historisk tillbaka blick över repressiva åtgärder som motiveras med när de blivit en fara för andra medborgare. Den brittiska principen för inskränkningar av medborgerliga fri- och rättigheter är att inskränkningar kan göras när någras utövande av fri- och rättigheter blivit en fara för andra.

Detta förutsätter verklighetstrogna ledare, som är en stor brist i landet. Risk finns att det blir dissidenter och vi som protesterar mot makthavarnas politik med klimathysteri, vaccinkrav, Nato eufori etc som åker dit.

Faran för andra är vänsterliberala politikers ständiga hänsyn till migranter från stenålderskultur som föraktar vårt levnadssätt och kräver sharialag skall ersätta vår lag och rätt. Behov av nya röster samt följsamhet till den globala finanseliten är den stora faran.

Bild från SR, som också utgör en fara med dess partiskhet för rödgröna makthavare.

En stor röd fara har varit (och är) fd Justitieminister Morgan Johansson, med herrarna Anders Danielsson samt Mikael Ribbenvik, generaldirektörer på Migrationsverket. Dessa tre är främst ansvariga för vanskötseln av uppehållstillstånd som ytterligare är ett svart hål i socialdemokraternas bidragspolitik.

Enda ljuspunkten är att Magdalena Anderssons tårar har fått hennes förtroende att sjunka och att SD är Tidöpartiernas största parti, till statsminister Kristerssons besvikelse. Hans anser att Åkessons moskétal var ”ett respektlöst och polariserande sätt att uttrycka sig på,” men däremot uppskattades Åkessons klarspråk av många väljare.
KD däremot ramlar allt längre ner under riksdagsspärren. Det räcker inte med en vacker partiledare vars vassa retorik tycks ha mjuknat.

Och som grädde på moset så har nu MUF:s ordförande Dalila Alibasic, invandrarbakgrund med muslimska föräldrar, fått kliva fram i rampljuset för att locka muslimer till moderaterna. Hon är mycket upprörd över Åkessons Västeråstal om att stänga alternativt riva moskéer som värnar terrorister som hotar landet.

Många med muslimsk bakgrund känner sig attackerade av retoriken, säger hon och lägger till i intervjun med SvD.
 Jag tror att man känner sig utsatt och otrygg i sitt eget land.

Vad alla värdlandets medborgare känner som blivit utsatta för det invandringsrelaterade våldet lämnar hon därhän.

Det enda som är värt att nämna från klimatmötet i Dubai är

Sultan Ahmed Al Jaber, ordförande för FN:s klimattoppmöte COP28, har hamnat i blåsväder. Detta sedan han slagit fast att att ”ingen forskning” har visat att det är nödvändigt att fasa ut fossila bränslen för att hålla jordens medeltemperaturökning under 1,5 grader….” som väntat följde ramaskri från klimatalarmisterna, där sprickbildning pågår, när deras ikon Greta engagerar sig i nya områden.

Hela utrikesbyrån på SVT2 i går kväll ägnade sig i går ät denna unga dam, vars kvinnliga experter hade svårt att dölja sin beundran för, med undantag av den manlige deltagaren i panelen, som förstod att Svensson blev vansinnigt ”gubbarg” när dessa klimataktivister blockerade Essingeleden i rusningstrafiken, för att visa vilka fina människor de är som tror sig rädda klimatet åt oss. Solens påverkan är tabu att nämna för dessa nyttiga idioter som inte inser att de går i globalistmaffians ledband.

Relaterade källor:

https://ledarsidorna.se/indragna-uppehallstillstand-ett-svart-hal-av-vanskotsel-av-socialdemokraterna/

https://www.svd.se/a/rlxn63/svd-novus-fortroendet-for-magdalena-andersson-har-minskat

https://www.svd.se/a/2B6BnB/muf-toppen-dalila-alibasic-vill-fa-fler-muslimer-till-moderaterna

https://www.friatider.se/klimattoppmotets-ordforande-finns-inga-vetenskapliga-bevis-detta

4 tankar kring ”Efter att SD börjat damma av sin gamla ideologi – kräv förändring av prop 1975:26 på stört

 1. Nedan från SD:s valplattform (sid 53) innan valet 2022.
  ”Tjänstemannaansvar ska införas och åtgärder ska genomföras för att
  öka transparensen och möjligheten att utkräva politiskt ansvarsutkrävande. Mediernas oberoende ska öka genom minskad politisk styrning från statsmakten och åtgärder för en ökad mångfald. Varje journalists, konstutövares och medborgares rätt att uttrycka sig fritt utan att utsättas för hot eller repressalier ska värnas och stärkas”.

  SD, varför är NI så tysta NU om att: Tjänstemannaansvar ska införas och åtgärder ska genomföras för att öka transparensen och möjligheten att utkräva politiskt ansvarsutkrävande.

  SD, är de av samma skrot och korn som DE övriga. Man kommer långt med saker man lovar innan valen. Efteråt gömmer eller glömmer man vad man förmedlat till oss medborgare. Fabuleringarna har ju haft sin funktion.

  https://ratatosk.sd.se/sd/wp-content/uploads/2018/02/25170844/Sverigedemokraternas-valplattform-2022.pdf

 2. Härligt Harriet! Den där Demirok (C)ska inte komma undan så lätt då han tydligen som komm.råd i LInköping under många år ..och kraftigt bidragit till Lambohov -projektet
  som SD så förtjänstfullt nu jobbar för folkomröstning emot .
  Samtidigt pågår liknande aktivitet i Kalmar som drivs av fd SD-ledamoten Thoralf Alfsson , – varför så få mot-aktiviteter – i Karlstad är ett moske´projekt på gång med stöd
  från borgerligheten – muslimerna i Växjö kräver tydligen en ny större moske, har sedan
  tidigare tillstånd för böne utrop på fredagar ..finns tyvärr fler exempel.

  Sedan ca 25 år tillbaka finns en uppgörelse mellan Sveriges muslimska råd och Broderskapsrörelsen -idag = Soc.dem. Tro & Solidaritet.
  Mellan år 1994 och 1998 pågick ett samarbete dem emellan som 1998 resulterade i
  Dokumentet : Delaktighet -identitet -& integration – med bl.a, löften om politisk introduktion, politisk integration mfl. – det är så övertydligt att soc.demokraterna önskar utökad ”valboskap” .
  Denna uppgörelse förnekas hela tiden -( tänk 25 år) av S-rörelsen – opponenter snuddar ibland att det förekommer denna ”pakt” – men varför kan inte J.Åkesson en gång för alla i dessa paneler och intervjuer ”dra ner byxorna” – det är nu i dagarna som detta
  måste fram !!!

  1. Mycket bra att vi blir påminda om denna broderskapspakt mellan S och muslimer, där tjänster och gentjänster flödade.
   Åkesson borde fortsätta att lyfta upp vanligt folks verklighet.

   SVT 2 gör tafatta försök med debatt mellan höger och vänster tyckare.

   ”Två av Sveriges syrligaste proffstyckare från höger och vänster går samman i ett nytt debattprogram. De vill bort från dagspolitiskt spel och billiga poänger, och komma åt den ideologiska kärnan i aktuella frågor. Vad kan Alice Teodorescu och Daniel Suhonen aldrig enas kring – och vad är de överens om?”

   Artigt leende mot varandra och mot gäster denna gång var fokus på socialdemokraternas utvärderingsrapport med Lawen Redar, samma floskler som jag hört till leda upprepades. Ös på med mer pengar och låt invandrare med offerkofta få bostäder i skötsamma områden…Allt är samhällets och nuvarande regerings fel enligt dessa S-representanter.
   Alice som skulle representera högersidan log så mycket att hennes i sig mycket viktiga, men alldeles för försiktiga frågor som knappast gick fram.
   Inte ett pip om grundorsaker till massinvandringen eller vänsterns behov av valboskap.
   https://www.svtplay.se/video/jR5PNdW/teodorescu-och-suhonen/avsnitt-2

   Kanske har jag något självskadebeteende som tittar på dessa meningslösa debattprogram?

Kommentarer är stängda.