Inlägg främst för vänsterns alla Hamas hyllare och om sjunkande skolresultat och Pål Jonssons förräderi

Först från journalisten Rebecca Weidmo Uvell som kartlägger Hamas miljonärerna

https://uvell.se/2023/12/04/hamas-miljonarerna/

”Halva Gaza är beroende av mat från FN, trots att de under många decennier fått miljard efter miljard i bistånd från EU, enskilda länder och inte minst Sverige. Hamas lovade dem välfärd, bra ekonomi och reformer men terrororganisationen tog istället pengarna. 
Men de har inte bara köpt vapen och byggt upp den militära infrastruktur för terror som de nu använt utan Hamas ledare har givetvis själv tagit pengarna. 
För i Gaza finns idag flera hundra registrerade miljonärer. Dollarmiljonärer. Enligt Israels ambassad i USA har till exempel de tre mest seniora ledarna – Mousa Abu Marzouk, Khaled Mashal och Ismail Haniyeh – varsin förmögenhet på minst tre miljarder dollar. Hamas årliga omsättning är en miljard dollar, bara ISIS är rikare som terrorgrupp betraktat….” 

Privatjet, lyxhotell, fastigheter är bara förnamnet på vårt generösa bistånd som Margot Wallström (S) var en fena på att administrera som utrikesminister. Dessa skurkar är själva långt från Israels skoningslösa motangrepp efter Hamas dåden den 7 oktober.

Här ser ni Haniyeh i sitt privatjet till höger

Hamasbarn på lyxhotell är vardagsmat

……….Frågan är bara – varför ska svenska skattebetalare betala en enda krona till av biståndet när vi vet att pengarna finansierar lyx för Hamas ledare och folket fortfarande svälter?


”PLO, och även Fatahs och Hamas agerande historiskt har begränsat viljan att ens överväga att ge araber med palestinsk bakgrund medborgarskap. Ett agerande som gjort palestinier impopulära i hela regionen med en status som andra klassens araber i flera av grannländerna…” https://ledarsidorna.se/palestinier-ses-som-andra-klassens-araber-i-grannlanderna/

Borde inte dessa israelhatare hålla ihop? Det är väl något som Europas vänster kunde analysera i stället för att ständigt gödsla Hamas ledare med skattemiljoner som de låtsas gå till det palestinska folket, som är övergivna och lurade av alla, sina ledare, biståndsgivare som grannar.

Pisa undersökning ger politiker kalla kårar

”Svenska skolbarn allt dummare” skriver Samnytt angående de sjunkande Pisa resultaten. Tänk så förnämligt att enbart skylla på pandemin, så slipper man nämna den obehagliga sanningen att vi inte är lika.

Politiker slipper nämna generationers ingiftens påverkan på kognitiva förmågor. Så nu skall ytterligare miljoner flöda från bra skolor till förorten dit svenska barn skall bussas, till föräldrars förtvivlan, som borde tänka till ordentligt nästa gång i röstbåset.

Om Magdalens (S) gäng kommer åter 2026 då lär vi alla få invandrargängens släktingar som grannar med skenande hemförsäkringar och sjunkande priser på villor, bostadsrätter och vill det sig riktigt illa, så kan det offentliga luftutrymme fyllas av böneutrop från den enda sanna religionen.

https://samnytt.se/svenska-skolbarn-allt-dummare

Pål Jonssons förräderi

Och kalla kårar fick jag i går, när jag såg försvarsminister, USA:s marionett Pål Jonsson som riktigt studsade av lycka, när han skänkte bort svenska försvarsanläggningar till USA. I vanlig ordning fördes frågan inte ut till folket i vår falska demokrati. Rapport den 6 december.

Bild från https://www.expressen.se/nyheter/varlden/usa-far-tillgang-till-svenska-baser/

Dessa kumpaner skrattar ikapp för nu kan kärnvapen få förvaras i vårt land.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svts-usa-korrespondent-om-forsvarsavtalet-mellan-sverige-och-usa-inga-begransningar–gryssa

10 tankar kring ”Inlägg främst för vänsterns alla Hamas hyllare och om sjunkande skolresultat och Pål Jonssons förräderi

 1. ”Sverige och USA undertecknade under onsdagen ett försvarsavtal. Norge har ett motsvarande avtal, som till skillnad från det svenska utesluter att kärnvapen kan placeras i landet.
  – Det är svensk praxis, säger försvarsminister Pål Jonson (M)”.

  Nu får det vara nog. Vad säger det svenska folket om att placera kärnvapen på svensk mark?
  Tydligen blev det ingen ”folkomröstning” utan istället ett politiskt ”diktaturbeslut”, som kan sluta med att HELA Sverige kan bli RADIOAKTIVT!

  Pål, vet du själv vad DU överhuvudtaget har åstadkommit och vilka konsekvenser som kan tänkas följa på grund av DITT avtal/beslut?

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/darfor-utesluter-avtalet-inte-karnvapen-i-sverige–f2qljz

  1. Pål Jonsson vet mycket väl vad han åstadkommit som skolad i USA och nu dess lakej.

   1. Det är möjlig han vet, men kan han ha undertecknat det hela med ”sitt liv” som insatts?
    Är man en ”marionettfigur” och agerar som en springschas, är man inte då t.ex. under utpressning etc.?
    Vad har man gjort när man som företrädare för Sverige GÅR EMOT sitt eget folk?
    Är det för att vi svenskar ska bli i ”minoritet” eller vad är det för hållhake de har på dig Pål?
    Vi är varken blinda eller döva, men det verkar som om att politikerna verkligen ”tror” att vi är det!

 2. ”Sverige och USA undertecknade under onsdagen ett försvarsavtal. Norge har ett motsvarande avtal, som till skillnad från det svenska utesluter att kärnvapen kan placeras i landet.
  – Det är svensk praxis, säger försvarsminister Pål Jonson (M)”.

  Nu får det vara nog. Vad säger det svenska folket om att placera kärnvapen på svensk mark?
  Tydligen blev det ingen ”folkomröstning” utan istället ett politiskt ”diktaturbeslut”, som kan sluta med att HELA Sverige kan bli RADIOAKTIVT!

  Pål, vet du själv vad DU överhuvudtaget har åstadkommit och vilka konsekvenser som kan tänkas följa på grund av DITT avtal/beslut?

 3. Tack för texten samt vassa kommentarer . Instämmer till fullo men har inget recept på hur dessa individer som fullständigt förstör landet som generationer av svenskar byggt . Tankar finns ju hur dessa kakistokrater kan tas omhand men de behåller jag för mig själv.
  Pål Jonson en värmlänning !! Som värmlänning skäms jag 1000 – falt över denne lille godagspilt .
  Mvh Sjöström

 4. När politiker har gett sig själva immunitet utan det svenska folkets samtycke, vad får vi då för slags politiker? Kan DE få begå landsförräderi, korruptionsbrott, svågerpolitik, ändra lagar för att skydda sig själva, avtal om utländsk makts förvaring av vapenarsenal under som ovan svensk jord, tillåter en migration som havererat den svenska välfärden, kan riskfritt presentera på ”uppdrag” lögner för att blidka oss, går kapitalets ärenden före det svenska folkets behov (förstår inte att vi röstar på någon av dem), Mellan 1999 och 2001 överfördes 258 miljarder kronor från AP-fonderna till statskassan: NÄR skall de återbördas eller är det migrationens kostnader som går före än att man återbördar det svenska folkets besparingar o.s.v.? Kan en Nationell Folkomröstning resultera i att politikerna kommer beroende på sina ”gärningar” att hamna bakom lås och bom. Eller finns det något annat sett med att få slut på dessa politikers destruktivitet MOT det svenska samhället? Idag arbetar de väl knappast för vårt bästa! Eller gör de det? När till och med åtta av tio M-väljare öppnar för att stänga moskéer som sprider extremistiska budskap inte ens hörsammas! Är vi inte då helt i KAPITALETS KLOR där politikerna är och har nog alltid varit deras ”springschasar”. Politiska beslut sedan 2006 bekräftar med råge att politiker och partier som skadat/skadar Sverige skall fängslas omedelbart eller ska VI vänta och titta på ända tills Sverige har stupat? Tror någon annat, beskriv i sådana fall för oss hur vår svenska kommande framtid kommer att bli i både positiv som negativ mening. Tack.

  Ps. När ska vi få en gedigen rapport om familjen Wallenbergs förehavande och deras påverkan på den svenska politiken och vår ekonomi, som den svenske medborgaren fått betalat för genom ALLA åren?

 5. När politiker har gett sig själva immunitet utan det svenska folkets samtycke, vad får vi då för slags politiker?

  Kan DE få begå landsförräderi, korruptionsbrott, svågerpolitik, ändra lagar för att skydda sig själva, avtal om utländsk makts förvaring av vapenarsenal under som ovan svensk jord, tillåter en migration som havererat den svenska välfärden, kan riskfritt presentera på ”uppdrag” lögner för att blidka oss, går kapitalets ärenden före det svenska folkets behov (förstår inte att vi röstar på någon av dem),
  Mellan 1999 och 2001 överfördes 258 miljarder kronor från AP-fonderna till statskassan:
  NÄR skall de återbördas eller är det migrationens kostnader som går före än att man återbördar det svenska folkets besparingar o.s.v.?
  Kan en Nationell Folkomröstning resultera i att politikerna kommer beroende på sina ”gärningar” att hamna bakom lås och bom.
  Eller finns det något annat sett med att få slut på dessa politikers destruktivitet MOT det svenska samhället? Idag arbetar de väl knappast för vårt bästa!
  Eller gör de det?
  När till och med åtta av tio M-väljare öppnar för att stänga moskéer som sprider extremistiska budskap inte ens hörsammas!
  Är vi inte då helt i KAPITALETS KLOR där politikerna är och har nog alltid varit deras ”springschasar”.
  Politiska beslut sedan 2006 bekräftar med råge att politiker och partier som skadat/skadar Sverige skall fängslas omedelbart eller ska VI vänta och titta på ända tills Sverige har stupat?
  Tror någon annat, beskriv i sådana fall för oss hur vår svenska kommande framtid kommer att bli i både positiv som negativ mening.

  Ps. När ska vi få en gedigen rapport om familjen Wallenbergs förehavande och deras påverkan på den svenska politiken samt på vilket sätt de drabbat den svenska välfärden, genom ALLA år?
  Tack.

  1. Folkets ledare är av samma skrot och korn, oavsett det är Natanyahu, Hamas högsta höns eller Kristersson och Andersson. Alla är de sig själva närmast. Folket är lågt prioriterat..

Kommentarer är stängda.