”Det gör mindre ont när en kvinna frågar om det gör ont” – forskning bevisar åter det vi redan vet

Allt fler forskningsalster bevisar det vänstern försöker förneka att det finns skillnader mellan könen. Tricken är därför många inom hela HBTQ med transrörelsen. Kanske befarar de att det lika värdet är i farozonen?

Den som utsätts för fysisk smärta upplever mindre smärta om det är en kvinna som frågar om smärtan, jämfört med om det är en man som frågar. Det framgår av en doktorsavhandling från Lunds universitet.

Avhandling: Perception of nociceptive pain. Perspectives on induction, evaluation and gender, Lunds universitet.

Från Forskning.se

”Empati hos kvinnor kan spela in

Det finns internationell forskning om kvinnors högre empatiska förmåga i smärtsammanhang. Förmågan kan kopplas till tyst kommunikation, med fler leenden och mer direkt ögonkontakt. Det skulle kunna vara en sak som förklarar skillnaderna, enligt Anna Sellgren Engskov.

Menar du faktiskt empatiskt beteende hos kvinnor i studierna eller att människor förväntar sig högre empati hos kvinnor?

– Mitt resonemang går ut på att kvinnor rent faktiskt har en högre empatisk utstrålning som kan komma till uttryck speciellt i en lugn miljö och främja den icke-verbala kommunikationen i form av fler leenden och mer direkt ögonkontakt med positiv effekt på smärtupplevelsen som följd.

Men det skulle också kunna handla om sociala förväntningar baserade på uppfattningar av kön, säger Anna Sellgren Engskov.

———————————————————————————————————————————-

Bild från Grundier.se

Min erfarenhet från rehabiliteringsarbete är att de riktigt sjuka och skadade klagar mindre och kämpar mer för att komma tillbaka än de med lindriga, ibland bagatellartade besvär. Sjukskrivning tillhör också socialdemokraternas paradgren som arbetsmarknads regulator. Det har alltid varit de riktigt sjuka/skadade som får betala priset för att lata och smarta utnyttjar systemet. Vilket idag har nått svindlande höjder av uppfinningsrika klaner, där FK blivit mild i sina bedömningar till ersättning, därför är de desto hårdare mot de ärliga och skötsamma.

Om den nya utbetalningsmyndigheten, som skall starta den 1 januari 2024 kan sätta stopp för alla välfärdsbedrägerier som uppgår till minst 20 miljarder varje år återstår att se. Förutsättning är att den inte får styras av känslosamma feminister, för då finns risk att sila mygg och svälja kameler blir dess riktning. Svensson åker dit och Muhammed går fri.

Källa: Nya tider

https://www.nyatider.nu/utbetalningsmyndigheten-lovande-satt-att-stoppa-valfardsbedragerier/

https://www.nyatider.nu/utbetalningsmyndigheten-lovande-satt-att-stoppa-valfardsbedragerier/

2 tankar kring ””Det gör mindre ont när en kvinna frågar om det gör ont” – forskning bevisar åter det vi redan vet

  1. Jag som man älskar kvinnor, klart det är skillnad mellan könen, för mig finns det bara kvinna och man och en familj, kärnfamiljen. Sen finns de en massa olika påstående som nästan alla respekterar men det är vad de är är.

    Klart de skiljer sig mellan könen hur man ser på saker och ting, de räcker att prata med en vän så kan det skilja väldigt mycket. Mannen har sin uppgift och kvinna har sin ingen är mindre viktigt än den andra eftersom bägge behövs i mitt samhälle iallafall.

    Helt utanför allt, tack för en väldigt bra webbplats, läser den dagligen// Gringo

    1. En förnämlig sammanfattning av våra kön, som endast är två, punkt, slut.
      Med tack för värmande ord!

Kommentarer är stängda.