Förneka, förskjuta och fokusförflytta är socialdemokraternas paradgren

Att SD:s dörrmattepolitik närmar sig sitt slut, förstår jag när tom Johan Westerholm på ledarsidorna.se anser att Åkesson har helt rätt i sin kritik mot socialdemokraternas eftergiftspolitik mot islamister, som vi med råge kan beteckna som dörrmattepolitik.

Socialdemokraterna har alla goda skäl i världen att förskjuta fokus och fortsätta fara med osanningar eller en förnekelse av partiets egna ansvar. Lögner som med viss lätthet kan avslöjas samtidigt som Jimmie Åkesson i allra högsta grad givit en korrekt beskrivning av sakläget kring islamismens utbredning i hans linjetal vid partidagarna i Västerås.…” https://ledarsidorna.se/sa-har-jimmie-akesson-ratt-om-socialdemokraternas-ansvar/

Lena Hallengren som numera är gruppledare för S i riksdagen är mycket upprörd och grodorna hoppar ur hennes mun, allt är Åkessons fel.

Socialdemokraternas grupp för förnyelsearbete påstår att det är Åkessons fel, att vänstern ”tvingades” att hylla massinvandringen, bara som motvikt till SD:s hemska politik och för att visa vilka fina människor de är, då har skam bosatt sig på Sveavägen 68.

Så här säger Lawen Radar som leder en grupp i utvärderingen vars syfte är att få ökad samhällsgemenskap genom ett gemensamt språk.

Det är mycket enkelt ta endast bort tolkstödet efter ett par år i landet. Efter 10 år i landet har jag fått svaret, när SFI studier snabbt har avslutats; man har rätt till tolk, du inte veta det…eftersom det finns andra aktiviteter som lockar mer.

Radar får nog betraktas som projiceringens mästare;

– ”När SD klev in i den nationella politiken 2010 behövde alla partier markera mot dem. Det har omöjliggjort en seriös integrationspolitik och debatt.

”Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva en försvarsmekanism som en person begagnar sig av då den inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer eller sin omgivning dessa egenskaper för att försvara sin självbild. Wikipedia

Men håll i er nu, för så här avslutar han sin rapport ”Den ekonomiska, etniska och språkliga segregationen behöver brytas på en strukturell nivå vilket kräver att befolkningen blandas. Samhället kommer behöva genomföra insatser vi tidigare inte gjort, i en skala vi tidigare inte sett.”

Vilket innebär att medelklassen nu skall förvandlas till kuddflickor för att bryta segregationen skriver GP med bussning av välartade barn till förortens skolor, hyresrätter med förturer för svårintegrerade invandrare i välbärgade villaområden. Kanske detta behövs för att den värdegrunds indränkta medelklassen skall vakna och inse att det nya Sverige är ett dårhus.
https://www.gp.se/ledare/socialdemokraterna-vill-att-valjarna-betalar-for-migrationspolitiken.9f89140f-2533-4845-a806-7888afac2913

Att Lena Hallengren själv med sina bundsförvanter i Socialdemokrater för tro och solidaritet (tidigare Broderskapsrörelsen) rullat ut röda mattan för muslimer som har Muslimska broderskapsrörelsen som ledstjärna, sopar hon lättvindigt under mattan, precis som deras utvärdering av Studieförbundens korruption. Där några har blivit mycket välbeställda.

Men allt har gått rätt till säger pyromanen som blivit brandchef.

Nu rycker Ylva Johansson nere i Bryssel ut till försvar. I en intervju i DN anser hon att det inte är självklart att den ökade antisemitismen kan kopplas till den stora migrationen till Europa från den muslimska världen. Hon är en lögnerska i det större formatet i Al Gore undergångspredikantens klass. Hon generar sig inte när hon klämmer ur sig – Jag tror att det är en alltför förenklad bild. Vi ser nu många tecken på att värnet mot antisemitismen är svagare än vad jag trodde i våra samhällen.

Samtidigt som den polerade ytan på majoriteten av muslimer fallit av när de hojtar judefientliga slagord under vänsterns skyddande paraply.

Vilket Westerholm kallar som osanningar som idag bör anses ha passet gränsen till lögn med uppsåt att vilseleda.

Han avslutar artikeln med ”Islamism, den våldsbejakande, är etablerad i Sverige och det hade aldrig kunnat ske om inte socialdemokratiska partimedlemmar på olika nivåer varit behjälpliga. Antingen passivt eller något som bör kunna kategoriseras som aktivt”.

Bild från Psychology Today

Men nu skall värdlandets medborgare åter spotta i nävarna och hjälpas åt för att rädda socialdemokraterna. Magdalenas tårfyllda upprördhet biter inte längre. Biter gör heller inte deras urvattnade mantra att rädda vården, skolan och omsorgen. Vilket innebär rädda förortens väljarbas och socialdemokraternas maktinnehav med ökade transfereringar till förortens utsatta. Där klanstyrda gäng glider runt i BMW och har nästlat sig in i hela samhället och där fönstren under helgtider är mörka för att majoriteten är på semesterresor till hemlandet de flytt ifrån.
Att rörelsen åter är efter sin tid är att uttrycka det milt. De ägnar sig nu åt att slutligen förgöra moder Svea och då är det nödvändigt att förskjuta och förneka begångna synder.

Tänk om socialdemokraterna kunde följa Widar Anderssons råd, spring ikapp samhällsproblemen i stället för att jaga SD.

https://folkbladet.se/ledare/kronika/artikel/spring-ikapp-samhallsproblemen-istallet-for-att-jaga-sd/r0q630pj

3 tankar kring ”Förneka, förskjuta och fokusförflytta är socialdemokraternas paradgren

  1. Under sin långa diktatur fram till 1975 byggde Socialdemokraterna en parallell diktatur. Dom ansåg att deras system med maktfullkomlighet var så perfekt att det aldrig skulle kunna avskaffas. Det fungerar så att man placerat partitrogna på alla väsentliga poster i samhället, och dess partitrogna tar order från Socialdemokraterna partihögkvarter, så det spelar inge roll vem som röstas fram till regering. Man förbjöd ”ministerstyre” för att skydda systemet. Kollektivavtalen är bara ytterligare ett maktmedel för juntan Socialdemokraterna och ”facket”, vilket praktiken är samma sak.

    Socialdemokraterna maffian styr i bakgrunden. Exempel. Regeringen och väljarna vill minska invandringen, men invandringen minskar inte. Socialdemokraterna styr. Det kallas ”esse non videri”, att verka utan att synas. ”Arbetarna”, medlemmarna i Socialdemokraternas LO hotas och tvingas att rösta på Socialdemokraterna. Vi har ju tydligt sett hur LO medlemmar som blir Sverigedemokrater trakasseras och hotas. Dom behandla som kättare.

    Det är detta skugg-system som måste rivas, avskaffas och dess makt elimineras. Det är det som både SD och Tesla arbetar på.

    1. En god sammanfattning av Sverige, där facket, socialdemokraterna med alla dess tentakler lever i god symbios. Makten vilar på alla bidragsröster och alla tjänstemän som fördelar dem. De måste rabbla ramsan om det lika värdet för fortsatt karriär som den goda och fina människan, trots att många innerst inne vet att vi som är onda och fula har rätt. Samma förhållande råder internationellt, där USA med väst är de goda och Kina med öst de onda.

      1. Uppdelningen i goda och onda, vi och dom är lika gamla som människan själv.
        Liksom den enda vägens politik simplifieringar som ändå kan vara till viss hjälp när man skall försöka tänka efter vad jag själv anser egentligen.
        Den enkla summeringen är att politik är det möjligas konst.

Kommentarer är stängda.